- Konu Sahibi portakal_suyu
- #13.601
Ben biraz çıkıyorum canım yemek falan yedikten sonra tekrar gelirim.
öpüyorum
öpüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de beklemen en doğrusu,o sonucu görünce daha büyük yıkım oluyor.
Nasipte varsa zaten bi şekilde öğrenirsin,aman olsun keşke de günlerce beklesek öğrenmek için.
İnşallah bu defa tutmuştur canım.
canım benim kıyamam klasik olacak ama her güzel şeyin bir bedeli vardır çalışacağız yorulacağız yıpranacağız ama bir gün olacak inşallah ben inanıyorum gerçekten inşallah en kısa zamanda yaşarsınız o duyguyu siz de:Saruboceq: annelik de çok zordur o da yorar yıpratır ama evlat bambaşka bir şey herşeye katlanırsın onun için ne yapalım yorulsak da bunalsak da dayanmak zorundayız be gülümbilmiyorumkismilehadi biraz moralkaydirigubbakcemile5
çiçeğim,balım ben bilmiyorum hiç kullanmadım ovulasyon testi.Kızlar nabersiniz? Benim canım çok sıkkın yaa, oculasyon testi almıştım g.g.dan, 12. gün yapmaya başladım başlarda negatifti, ama 14. günden itibaren yani 3 gündür pozitif gösteriyo yaa :sinifsinif: bu kadar uzun sürmemesi lazımdeğil mi, millet sadece yumurtlama gününde pozitifi görmüş, sonraki gün 2. çizgi kaybolmuş, acaba lh yükseldi ama yumoşum çatlayamadı mı ki( daha kaç gün pozitif gösterecek böyle yaa, kullanan ya da başına böyle bi olay gelen var mı aranızda kafam çok karıştı benim :bbo: 3 gündür aralıksız çalışıyoruz her pozitifi gördüğümüzde, artık çalışmalardan da sıkıldık resmen yaa bilmiyorumkismile
evet canım haklısın,keşke kırmızıları görmesemde 4-5 gün daha beklerim..okadar gecikse teste gerek kalmaz anlarım zaten tuttugunu ama sanmıyorum galiba bu seferde olmadı.agrılarım basladı ara ara,gelicek galiba beklenmeyenler mafoldumben
4 yıl olucak artık 3 gün sonra........
Selam kızlarrrrr. Portakalcım, bu ay da olmamış demek, olsun Allah'tan ümit kesilmez canım benimmm.İnşallah tez zamanda kavuşursunuz bebişlerinizeeee. Aminnnnnn. opuyorumnanaktan
ay ben kaçtım ağrıo hertarafım öpt sizi sonra gelirim dinleneyim biraz mirmirmirmir
selam kızlar
kusuruma bakmayın ancak gelebildim
porticimde merak etmiş beni
08 09 2010 saat 08 46 da oğluşum dünyaya geldi
başta portime sonra aklıma gelen herkese ve nerde bebek isteyenler varsa hepsine dua ettim
umarım kabul olur
yengen zoru nerde gördü yaaa(
benden gizli gizli buluşuyonuz mu garular