Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım benim kıyamam klasik olacak ama her güzel şeyin bir bedeli vardır çalışacağız yorulacağız yıpranacağız ama bir gün olacak inşallah ben inanıyorum gerçekten inşallah en kısa zamanda yaşarsınız o duyguyu siz de:Saruboceq: annelik de çok zordur o da yorar yıpratır ama evlat bambaşka bir şey herşeye katlanırsın onun için ne yapalım yorulsak da bunalsak da dayanmak zorundayız be gülümbilmiyorumkismilehadi biraz moralkaydirigubbakcemile5

Kızlar nabersiniz? Benim canım çok sıkkın yaa, oculasyon testi almıştım g.g.dan, 12. gün yapmaya başladım başlarda negatifti, ama 14. günden itibaren yani 3 gündür pozitif gösteriyo yaa :sinifsinif: bu kadar uzun sürmemesi lazımdeğil mi, millet sadece yumurtlama gününde pozitifi görmüş, sonraki gün 2. çizgi kaybolmuş, acaba lh yükseldi ama yumoşum çatlayamadı mı ki :(( daha kaç gün pozitif gösterecek böyle yaa, kullanan ya da başına böyle bi olay gelen var mı aranızda kafam çok karıştı benim :bbo: 3 gündür aralıksız çalışıyoruz her pozitifi gördüğümüzde, artık çalışmalardan da sıkıldık resmen yaa bilmiyorumkismile

Bence de beklemen en doğrusu,o sonucu görünce daha büyük yıkım oluyor.
Nasipte varsa zaten bi şekilde öğrenirsin,aman olsun keşke de günlerce beklesek öğrenmek için.
İnşallah bu defa tutmuştur canım.

evet canım haklısın,keşke kırmızıları görmesemde 4-5 gün daha beklerim..okadar gecikse teste gerek kalmaz anlarım zaten tuttugunu ama sanmıyorum galiba bu seferde olmadı.agrılarım basladı ara ara,gelicek galiba beklenmeyenler mafoldumben
4 yıl olucak artık 3 gün sonra........

canım benim kıyamam klasik olacak ama her güzel şeyin bir bedeli vardır çalışacağız yorulacağız yıpranacağız ama bir gün olacak inşallah ben inanıyorum gerçekten inşallah en kısa zamanda yaşarsınız o duyguyu siz de:Saruboceq: annelik de çok zordur o da yorar yıpratır ama evlat bambaşka bir şey herşeye katlanırsın onun için ne yapalım yorulsak da bunalsak da dayanmak zorundayız be gülümbilmiyorumkismilehadi biraz moralkaydirigubbakcemile5

bu sıkıntılı günlerin ardından güzel günler gelir umarım.
Çektiklerimize,beklediğimize değer
bu da bizim sınavımız sanırım
neden bu kadar çok istiyorum ki diyorum,belki bu kara çok üzülmezdim

Kızlar nabersiniz? Benim canım çok sıkkın yaa, oculasyon testi almıştım g.g.dan, 12. gün yapmaya başladım başlarda negatifti, ama 14. günden itibaren yani 3 gündür pozitif gösteriyo yaa :sinifsinif: bu kadar uzun sürmemesi lazımdeğil mi, millet sadece yumurtlama gününde pozitifi görmüş, sonraki gün 2. çizgi kaybolmuş, acaba lh yükseldi ama yumoşum çatlayamadı mı ki :(( daha kaç gün pozitif gösterecek böyle yaa, kullanan ya da başına böyle bi olay gelen var mı aranızda kafam çok karıştı benim :bbo: 3 gündür aralıksız çalışıyoruz her pozitifi gördüğümüzde, artık çalışmalardan da sıkıldık resmen yaa bilmiyorumkismile
çiçeğim,balım ben bilmiyorum hiç kullanmadım ovulasyon testi.
Pek bilgim de yok açıkcası kaç gün çif çizgi çıkması lazım ama bence çook kafayı takma çalışmalara bak,zaten çalışmışsınız o günlerde.
Elinden geleni yap,takdir Allahın olacak bişey varsa önüne geçilmez zaten.
Sen içini ferah tut ve kötü düşünme canım,iyi düşün hep iyi olsun

evet canım haklısın,keşke kırmızıları görmesemde 4-5 gün daha beklerim..okadar gecikse teste gerek kalmaz anlarım zaten tuttugunu ama sanmıyorum galiba bu seferde olmadı.agrılarım basladı ara ara,gelicek galiba beklenmeyenler mafoldumben
4 yıl olucak artık 3 gün sonra........

İnşallah bu ay tutacak canım,kalbimden öyle geçiyor
inanıyorum tedavine.
Allahım inşallah 4 yıllık beklemenin mükafatını hayırlı sağlıklı bir evlatla verir :Saruboceq:

Selam kızlarrrrr. Portakalcım, bu ay da olmamış demek, olsun Allah'tan ümit kesilmez canım benimmm.İnşallah tez zamanda kavuşursunuz bebişlerinizeeee. Aminnnnnn. opuyorumnanaktan

slm yavrular of feci yorgunum ya tarhana ovduk heryerim tutuldu valla siz naptınız?
portakalımgelmiş yine salak off bununda adını anmaya gelmio salak damlıo hemen daha akşam dedik :sinifsinif:
cicvir cnm benimde içimde busefer senin için ii şeyler geçio inşallah tutucak hayatım hayırlısıopuyorumnanaktan
serocumo testlerde yumurtlamaya başladığın zamanlarda silik çizgi sonradan çatlamaya yakın sanırım koyu çizgi çıkıo cnm tamda bilmiyorum okudğum kadarılay zaten çalışmıssınız devam çalışmaya cnm ne kadar sıkılsakta devamkaydirigubbakcemile5
aysen sen nerdesin kuzum ya yengendesin herhalde hala öpt cnm
flan sen nasılsın cnm opuyorumnanaktan
berrakçımmkızın napıo hayatım büyütüosun valla ne güzel yaramazlık yapıomu annesi zemuszemus

selam kızlar
kusuruma bakmayın ancak gelebildim
porticimde merak etmiş beni
08 09 2010 saat 08 46 da oğluşum dünyaya geldi
başta portime sonra aklıma gelen herkese ve nerde bebek isteyenler varsa hepsine dua ettim
umarım kabul olur

Selam kızlarrrrr. Portakalcım, bu ay da olmamış demek, olsun Allah'tan ümit kesilmez canım benimmm.İnşallah tez zamanda kavuşursunuz bebişlerinizeeee. Aminnnnnn. opuyorumnanaktan

Selam caniko nerelerdesin,prenses durmuyor mu,sahalardan uzaklaşmaya başladın kaydirigubbakcemile3
Bu ay da olmadı canım,alıştık artık,üzdüğü yetmiyormuş gibi birde ağrısını çekiyoruz ya off :umursamaz:
Hayırlısı ya önümüzdeki maçlara bakacağız opuyorumnanaktan
öpüyorum sizi
ay ben kaçtım ağrıo hertarafım öpt sizi sonra gelirim dinleneyim biraz mirmirmirmir

Sorma ya hiç anmaya gelmiyor ama akşam yatarken anladım zaten ağrı başladı hafif hafif dedim bi kere de yanılt beni be bi kere..
Yapacak bişey yok canımız sağ olsun Allah sağlık versin,perşembe ya da cuma doktora gideceğim bak dedi dersiniz benim kist kesin gitmedi..
Hissediyorum ya :çok üzgünüm:
Sende yorulmuşsun baya oh kışa hazırlık yapılmış ne güzel,hadi dinlen biraz gelirsen buralardayım ben opuyorumnanaktan
selam kızlar
kusuruma bakmayın ancak gelebildim
porticimde merak etmiş beni
08 09 2010 saat 08 46 da oğluşum dünyaya geldi
başta portime sonra aklıma gelen herkese ve nerde bebek isteyenler varsa hepsine dua ettim
umarım kabul olur

Selam hoşgeldin a.s.
Geçmiş olsun
Gözün aydın canım bebişini almışsın kollarına.Allah bağışlasın :Saruboceq:
Sağlıklı,mutlu uzuuun bir ömür nasip etsin Allahım :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Doğum tarihi de harikaymış valla 08.09.10 :nazar:

selam canlar anca girebildim vakit bulabilip
abim geldi yarın iş görüşmesine gidiyo kızlar dua edin inşlhh alırlar ve hemen başlar
bu arada bende sabaha karşı kırmıız kartı gördüm porticim aynı gün gelmiş ne diyem hayırlısı olsun kötü düşünme inşlh gitmiştir kistin bende yarın sabahtan doktora gidicem inşlhh rahim filmini sölüycem doktora eğer tamam derse diğer hastaneden randevuyu alıcam pzrtsi günü çektirmek üzere eyvahedigeldismile
zorum bu arada yengem seni çok sevmiş hiç yabancı gelmedi sanki hep tanıyomuşum gibi dedi opuyorumnanaktan

Yettim kuzu
Ya kimse yok sıkılıyorum arada çıkıp tekrar geliyorum senin geldiğini görmemiştim

ay uzun aradan sonra sevindim bak kırmızıların gelmesine,zorumla da aynı gelmişti du geliom

kuzum çıkıcam şimdi çay bekliyolar benden evin erkekleri :3:
sigaramı içip kalkıyorum gece msn ye gelirsen görüşürüz inşlhhh yaa bi denk gelemedik özledim üçlü sohbetlerimizi olumunekankayizsmile

Anladım canım
Çıkıyormuşsun ben de çıkacağım birazdan.Gece için söz vermiyim çok yorgunum duruma göre belki uğrarım.
Ben de çok özledim muhabbetlerimizi kuzu ya
Bundan sonra yaparız ama eskisi gibi buluşma saatimiz vardı ya yaza çıkmadan heh :) o saatlerde
öpüyorum iyi akşamlar

Back
X