- Konu Sahibi portakal_suyu
- #14.961
Bakmasam cok sey kaciriyomusum....canim yaaaa cok tebrik ederimduyunca nasil sevindim bilemezsin
ilk actim tebrikler var biri hamile inan kim diye sabirsizliktan elim ayagima dolasti.Allahim cok büyük bebisini sana yolladi
insallahh simdi diger arkadaslarda sira!!tekrardan tebrikler
:92:+
=
![]()
Valla kaçoruyordun yani,yılın bombasını hem de.
Kendimden hiç beklemiyordum,hatta buradaki son hamile kalacak kişi benim die düşünüyordum
mucize gerçekleşti.
Çok teşekkür ederim canım

ayyy canım portim,aslında dün aksam gördüm ama(bilgisayar bile sevinçten kastı kendini yazıyorum yolluyorum gitmiyo baya bir ugrastım )o kadar buyuk heyecanlandımki anlatamam,elim ayagım titredi inan,şok oldum.süper bir haber bu tatlım ya.cccccoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim anlatamam.canım hadi allah tamamına erdirsin saglıkla kucagınada almayı nasip etsin canım.eee ayagını sürttün darısı basımız artık.doktora gidicekmisin canım?
bu arada birşey dikkatimi cekti,bu topiği gecen sene 05-01-2010 da acmıssın.bak bugun tam senesi,bu güne hamile oldugunu ögrenerek girdin.tekrar tebrikler canım,
Çok teşekkür ederim hayatım amin inşallah bundan sonrası da hayırlı olur ve sizlerden de aynı haberi alarak sevincimizi devam ettiriririz.
Çok dikkatlisin valla canım geçen gün bizde zorx ile onu konuşuyorduk topiği açalı 1 yıl olmuş hala hamile kalamadık diye :)) önceden gezdiğimiz yerleri saymıyoruz :)
Yarın doktora gitmeyi planlıyorum cnm.
Darısı başınıza Alllah hepinize çifter çifter versin.Hepimize sağlıklısını hayırlısını nasip etsin cnm.
ayy çok mutluyum ya sabah 4:30da uyandım wc için bir vakitte uyuyamadım.heyecanlıyım merak ediyorum,içim çok tuaf