- Konu Sahibi portakal_suyu
- #1.481
hoşbulduk zepnepcim hadi inşlh hamişsindir canımzemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam güzeller ben geldimopuyorumnanaktan
kızlar gelicem birşeyler yiyeyim çok acıktımopuyorumnanaktan
ayy portim iyiyimm hemde süper ötesiyimmm
kırmızıların geldiğine bi insan ne kadar sevinebilir ama ben manyak gibi seviniyorumm
ee malum 20 günün üstüne geldiler hemde tam doktora gideceğim günnn
bu ay dan çok umutluyumm
eee eşimin sonuçları yükseldikten sonra çalışma yapamadık
nişlhhh bu ay gelir artık bizim sıpaaa
ay patlama yaşayalım inşlhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar öptüm sizleri karnım ttutu kaçtım ben görüşürüzzz
Yemekleri dışardan söylüyoruz,canımız ne isterse o yüzden ben çok düşünüyorum.Diğer türlü olsa önümüze geleni mecbur yiyeceğiz :)ay canım yemek vermiyormu iş yeri bende şehriye çorbası içiyorum canım ama hem hafif midem bulanıyor hemde yanıyor ama yinede aklım hep yemekte yeşil mercimek pişircem yarında test inş. pozitif çıkarsa canım yeşil fasulye çekiyor kayınvalidenin buzdolabından isticemcokacimcoook
evet canım bu ayyyy acayip çalışcaz dersimize depolama yapcam kuruyemiş fındık fıstık ceviz zemuszemus
eşimde beni iyi besle diyo zaten :kedi:
adamı besleye besleye 88 kilo yapmışım zaten
bu arada kaynananda az değilmiş heee baksana tadını çıkarın felannnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
güle güle canım,dinlen biraz.öptümkızlar öptüm sizleri karnım ttutu kaçtım ben görüşürüzzz
Kız kaynana aysenin değil benim kaynanam,matraktır biraz :)) laf etmeyin anneciğime :1hug:sağol ayşencim teş ederimopuyorumnanaktan kız pembecim hakkaten ya o nasıl kaynana çok güldüm tadını çıkar boverkaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım yap şu testi artık hamilelerin arasına yazalım seni,ben inanıyorumbende 2 gibi çıkıp test alıcam kızlar dua edin opuyorumnanaktan
zeynep aldın mı testi,sonuç neeeee?