portim bu sefer ilk denemede tutturamadık kırmızıyı gördüm:)hayırlısı diyoruz ve önümüzdeki güreşlere bakıyoruz yeni tarihim 17 mart hadi hayır ola...
üzülme canım,çalışmalara tam gaz devam.ilkinde de geç tutmuştu o yüzden adet bitiminden,gelene kadar devam canım
Bende özledim canım,prensese iyi bak,öpüyorum,annene de selam söyle
şehzade ansımı

vav çok hoşuma gitti iyiler teyzesi ellerinden öperler yaramazlık yapmaya devam bildiginiz gibi hasta degiller çok şükür
Sağlıklı olsunlar da yaramazlıklar hep olacak.Yüzünden gülücük eksik olmasın şehzadelerin :))
Sende kendine iyi bak canım
selamlar kızlar günaydınlar :92:
herkesler iyidir inşlh
porti geçmiş olsun canım doktorunu arayıp sorsaydın aslında kk da vardır kürtaj olanların topiği oraya baksaydın ama normaldir herhalde inşlhh çabucak geçer ağrıların
Ben iyiyim canım,ağrılarım geçti çok şükür bugün tek ağrıyan yerim başımdı,Lekelenme devam ediyor, oda bitse daha rahatlıycam.
sen nasılsın yavru kuşum
slm kızlarrr
porticim bilgim yok ama doktora bir sorsaydın ne der acaba? İnşallah bir an evvel normal hayatına dönersin canım senden sürpriz bekliyoruz topikçe
selam canım,nasılsın?

son gittiğim doktora gideceğim bundan sonra ama henüz cep numarası yok,bende hastaneden aramak istemedim,biraz daha bekliyim 10 gün içinde olan ağrı kanama normalmiş,netten araştırdım benim yaşadığımı tecrübe eden arkadaşların yazdıklarını okudum.Devam ederse izin gününde giderim diye düşünüyordum ama bugün iyiydim çok şükür.
Kafana çok takmamaya çalış tatlım sadece hamileliğin tadını çıkart,herşey yolunda,herşey güzel olacak diye düşün.Hatta bebeğinle ilgili hayaller kur,elini karnına götürerek

pıt pıtları duyunca zaten rahatlarsın.
sağol arkadaşım burda sizinle konuştukça rahatlıyorum canım inan ki acını senin kadar olmasada anlıyorum rabbim tez günde yüzünü güldürsün kendimize ettiğimiz dua olmasada başkasına edilen dualar kabul olurmuş rabbim sana sabır versin cümlemizin acısını dindirsin
Amin inşallah hepimizin duası kabul olsun.
Evet burda içimizi döküyoruz herşeyimizi paylaştıkça rahatlıyoruz.
Bir çok arkadaşımızdan güzel haberler aldık.
Senden de güzel haber alacağımıza inanıyorum.
Seni henüz çok tanımıyoruz ama biraz kendinden bahsedersen, belki bazı konularda yardımcı oluruz hem kafan rahat olur hem de yaşadıklarımızdan fikir veririz.
zorum, skorpicim, sevtapcım siz nasılsınız bugün canlar?