Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Kafamızı şişir canım.birbirimize ne zaman yardımcı olacağız?

8000 iyi para ve diğer merkezlere göre 2000-3000 fazla.

Pes etmek yok sadece başka çözümler bulacağız,belki bir kaç ay ertelemek zorunda kalabilrisin ama olacak ben inanıyorum.

bende bende bende inanıyorum zorum olacak,portim sanada yine süpr,z gelicek gibi içimde ihs var canım inşallah rabbiminde izniyle

saol sevtapçım ilgilendiğin için sende mutlaka araştırmışsındır bide memnun kalmışsın etkilemek ne demek akrabam var ama hangisine diimki hangi tüp bebek merkesi iyi die mecbur sizlerden yardım istiycam :16:

saol sevtapçım ilgilendiğin için sende mutlaka araştırmışsındır bide memnun kalmışsın etkilemek ne demek akrabam var ama hangisine diimki hangi tüp bebek merkesi iyi die mecbur sizlerden yardım istiycam :16:

canım evet ben cok arastırdım,hatta kk dada umut tüp bebek merkezine gisenler adına bşr sayfa var bak istersen canım.ben şimdi onada baktım 4 arkadas daha hamiş.http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-quottup-bebekquot-tedavisi-gorenler-236.html
bi bak istersen

saolun kızlar desteğiniz için sizi çok seviyorummmmmmmmm valla ben iiyice eşime anlatayım şu isatnbul olayını bakalım hemen olmaz ama kendini ayarlasın bari öpt sizi canlarr

portim bu sefer ilk denemede tutturamadık kırmızıyı gördüm:)hayırlısı diyoruz ve önümüzdeki güreşlere bakıyoruz yeni tarihim 17 mart hadi hayır ola...

Selam kızlarrrr .Gece gece bakayım size dedima ama kimsecikler yok sanırım. Kızım da uyuyo ben de yatarım birazdan. Öptük hepinizi. Portakalcım özledim seni, zorcummm seni de, Aysencim seni de , skorpioncum seni de, maşallah bebişine bu arada :) .Diğer tüm bebişlere de maşallah. Allah hepinize nasip etsin anneliği inşallah. :16: :16: :16:

Sağol Ekocum sen nasılsın canım? şehzade anası :)) nasıl bizim şehzadeler?

Doktor antibiyotik ve ağrı kesici verdi,antibiyotik bitti zaten ağrıya faydası yoktu enfeksiyondan korumak içindi sanırım.ağrı kesici de majezik 100mg pek bi işe yaramıyor,bakalım devam ederse izin gününde gideceğim doktora.

[/COLOR]

İnşallah geçer cnm,normal hayatıma dönmek istiyorum artık. :8:

şehzade ansımı :23:vav çok hoşuma gitti iyiler teyzesi ellerinden öperler yaramazlık yapmaya devam bildiginiz gibi hasta degiller çok şükür:6:

selamlar kızlar günaydınlar :92:
herkesler iyidir inşlh
zor um çok pahalıymış ya dediğin gibi istbla gelip yaptırma şansınız varsa kara geçersiniz tabiki
ben akraban değilim ama kapım sonuna kadar açık biliyosun sana hayatım :16::16::16:
dur bakalım gün doğmadan neler doğar allaha sığınalım o bize bi çıkış yolu gösterecek inşlh

porti geçmiş olsun canım doktorunu arayıp sorsaydın aslında kk da vardır kürtaj olanların topiği oraya baksaydın ama normaldir herhalde inşlhh çabucak geçer ağrıların :16:

taze anneler tancredi sevtap sizler nasılsınız bakalım

skor bacım her an senden bişi duyabilirim öyle bekliyorum :55::55:

berrakcım minnoş napıyo büyümüştür baya..bayadır resim eklemiyosun msn den veya burdan eklede görek kuzuyu :emir_bebek:

slm kızlarrr
gözün aydin keseyide görmüssünüz canim darisi kalp atislarini görmeye insallah..sende artik isleri birak yan gel yat:9:gelip baksinlar seni:21:
sağol canım benim keseyi görünce rahatlarım diyordum ama yok atamıyorum üstümden o kadar zorluktan sonra şimdi de sorun çıkacakmış gibi geliyor geçen gece eşimi uyandırıp " bişey olmamıştır di mi inşallah olmaz " falan demişim :9:

Selam nasılsınız kızlar?

İşe başladım başlayalı yoğun geçiyor eve geliyorum ölü gibi yatıyorum,dün fırtına kopmuş burda,gece boyu çok yağmur yağmış ama ben en ufacık bir sese uyanan ben hiç duymamışım.
Bu arada kanamam hala bitmedi azaldı ama devam ediyor,kasıklarım karnım gün boyu ağrıyor.otururken falan da çok zorlanıyorum resmen sızlıyor.öksürürken de kasıklarıma ağrı giriyor wcde de çok zorlanıyorum idrar kesem ağrıyor sanki.Bunlar normal şeyler mi?Yaşan ya da etraftan duyup bilgisi olan bişeyler söylerse sevinirim.

İnşallah bu topikte kötü haberi veren son kişi ben olmuş olurum ve bundan sonra hep güzel haberler gelir.

tancredi cim keseyi görmene çok sevindim cnm ,inşallah pıt pıtları da duyarsın daha da mutlu oluruz.

porticim bilgim yok ama doktora bir sorsaydın ne der acaba? İnşallah bir an evvel normal hayatına dönersin canım senden sürpriz bekliyoruz topikçe :54:

slm canlar cnm çok sıkkın ya tüp işi kaldı birazdaha malesef bizim düşündüğümüzden daha pahalı çıktı 8000 e falan gelio 2 merkezde öle dedi bize şuan uçuk geldi birkim var ama az yani nasıl yapıcaz ne edices bilmiyorum sıkıntıdan heryerim kaşınıyo offf hayırlısı ama hayal kuruyodum habire hepsi uçtu gitti.zaten kaynanma biryığın masraf bize oda yıktı geçti aman neyse kafanızı şişirmiyim daha fazla ama çok sıkılıyorum rabbim bir çıkış yolu göstersin inşallah ne diim:14::14:
zorum benim fiyat olayı biraz karışıktı 2 doktorla yürüttüğüm için ama kesinlikle 8000'i bulmadı canım. istanbulda bu olay ilaçlar dahil 5000tl falan. 500tl de hani ekstra bişeyler çıksın 5500'ü geçmez. İstanbul'da bende de kalabilirsin ayrıca başımın üstünde yerin var arkadaşım :70:

portim bu sefer ilk denemede tutturamadık kırmızıyı gördüm:)hayırlısı diyoruz ve önümüzdeki güreşlere bakıyoruz yeni tarihim 17 mart hadi hayır ola...
üzüldüm canım ama herşeyin hayırlısı işte herşeyde bir hikmet var güreşe devam :27:

herkesler iyidir inşlh

taze anneler tancredi sevtap sizler nasılsınız bakalım

iyiyiz tatlım evhamlı evhamlı günleri geçirmeye calışıyorum işte sen nasılsın bakalım ne yapıyorsun?

Selam nasılsınız kızlar?

İşe başladım başlayalı yoğun geçiyor eve geliyorum ölü gibi yatıyorum,dün fırtına kopmuş burda,gece boyu çok yağmur yağmış ama ben en ufacık bir sese uyanan ben hiç duymamışım.
Bu arada kanamam hala bitmedi azaldı ama devam ediyor,kasıklarım karnım gün boyu ağrıyor.otururken falan da çok zorlanıyorum resmen sızlıyor.öksürürken de kasıklarıma ağrı giriyor wcde de çok zorlanıyorum idrar kesem ağrıyor sanki.Bunlar normal şeyler mi?Yaşan ya da etraftan duyup bilgisi olan bişeyler söylerse sevinirim.

İnşallah bu topikte kötü haberi veren son kişi ben olmuş olurum ve bundan sonra hep güzel haberler gelir.

skorpion canım sevindim herşeyin yolunda olmasına,az kaldı biraz daha sık dişini maşallah 2 kg olmuş prenses ne güzel.

tancredi cim keseyi görmene çok sevindim cnm ,inşallah pıt pıtları da duyarsın daha da mutlu oluruz.

sevtapcım sen nasılsın canım,bulantılar da başlamış oh ne güzeel :)) Hamileliğin tadını çıkart cnm.
Cinsiyetlerini da Allah gönlünüze göre versin inşallah.Bu yıl kızların yılı olacak yalnız doktorun haklılık payı olabilir.

aysencim nasılsın kuzu?Ne var ne yok o geceden sonra görüşemedik.
ne vakit olur bilmem Allah tez zamanda nasip etsin inşallah ama sırada siz varsınız söyliim,bişeylere başlayın devamı gelecek.

Zorum msn olmadı mı canım hala? Bu arada mailden de msne ulaşabiliyorsun öyle denedin mi canım?
sorun çözülene kadar belki işe yarar.İyisin dime kuşum,nasıl gidiyor görüşmeler.
Neresi hayırlı olacaksa orası olsun inşallah kuşum.

Berrakcım oh annen gidiyor, kardeşin geliyor çok şanslısın valla.iyi misiniz?prensesi öp benim için şöyle mıncık mıncık yap yanaklarını :)) Çok özletme kendini ha..

feridesra moralini ne kadar bozarsan o kadar sana zarar olur,
Aynı şeyleri yaşıyoruz,hep içimiz acıyor,hepimizde öyle bi hasret var ki..sanki hiç dinmeyecekmiş gibi geliyor ama her durumdan kendimize bi hayır çıkartmamız gerekiyor.Dışardan söylemese kolay belki ama aynı kaderi paylaşan biri olarak söylüyorum,biraz daha sabır ... biraz daha sabır.
2 yılın sonunda hiç olmayacak dediğim aklımın ucundan bile geçmediği bir anda hamile kaldım ama malesef sağlıklı bir gebelik olmadı,10. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım.ruhsal acılarıma mı yanayım,fiziksel acılarıma mı..yıkılan hayallerime mi? o yüzden her zaman herşeyin hayırlısını versin rabbim.Sağ sağlim hayırlısıyla kucağımıza alabileceğimiz hayırlı evlatlar versin hepimize..

Hepinizi çoook öpüyorum canlar :16: :16: :16:

sağol arkadaşım burda sizinle konuştukça rahatlıyorum canım inan ki acını senin kadar olmasada anlıyorum rabbim tez günde yüzünü güldürsün kendimize ettiğimiz dua olmasada başkasına edilen dualar kabul olurmuş rabbim sana sabır versin cümlemizin acısını dindirsin

üzülme canım,çalışmalara tam gaz devam.ilkinde de geç tutmuştu o yüzden adet bitiminden,gelene kadar devam canım :4:

Selam kızlarrrr .Gece gece bakayım size dedima ama kimsecikler yok sanırım. Kızım da uyuyo ben de yatarım birazdan. Öptük hepinizi. Portakalcım özledim seni, zorcummm seni de, Aysencim seni de , skorpioncum seni de, maşallah bebişine bu arada :) .Diğer tüm bebişlere de maşallah. Allah hepinize nasip etsin anneliği inşallah. :16: :16: :16:

Bende özledim canım,prensese iyi bak,öpüyorum,annene de selam söyle :16:

şehzade ansımı :23:vav çok hoşuma gitti iyiler teyzesi ellerinden öperler yaramazlık yapmaya devam bildiginiz gibi hasta degiller çok şükür:6:
Sağlıklı olsunlar da yaramazlıklar hep olacak.Yüzünden gülücük eksik olmasın şehzadelerin :))
Sende kendine iyi bak canım :16:

herkesler iyidir inşlh
porti geçmiş olsun canım doktorunu arayıp sorsaydın aslında kk da vardır kürtaj olanların topiği oraya baksaydın ama normaldir herhalde inşlhh çabucak geçer ağrıların :16:

Ben iyiyim canım,ağrılarım geçti çok şükür bugün tek ağrıyan yerim başımdı,Lekelenme devam ediyor, oda bitse daha rahatlıycam.

sen nasılsın yavru kuşum :29:

slm kızlarrr

porticim bilgim yok ama doktora bir sorsaydın ne der acaba? İnşallah bir an evvel normal hayatına dönersin canım senden sürpriz bekliyoruz topikçe :54:

selam canım,nasılsın? :16:
son gittiğim doktora gideceğim bundan sonra ama henüz cep numarası yok,bende hastaneden aramak istemedim,biraz daha bekliyim 10 gün içinde olan ağrı kanama normalmiş,netten araştırdım benim yaşadığımı tecrübe eden arkadaşların yazdıklarını okudum.Devam ederse izin gününde giderim diye düşünüyordum ama bugün iyiydim çok şükür.

Kafana çok takmamaya çalış tatlım sadece hamileliğin tadını çıkart,herşey yolunda,herşey güzel olacak diye düşün.Hatta bebeğinle ilgili hayaller kur,elini karnına götürerek :31:
pıt pıtları duyunca zaten rahatlarsın.

sağol arkadaşım burda sizinle konuştukça rahatlıyorum canım inan ki acını senin kadar olmasada anlıyorum rabbim tez günde yüzünü güldürsün kendimize ettiğimiz dua olmasada başkasına edilen dualar kabul olurmuş rabbim sana sabır versin cümlemizin acısını dindirsin

Amin inşallah hepimizin duası kabul olsun. :16:

Evet burda içimizi döküyoruz herşeyimizi paylaştıkça rahatlıyoruz.
Bir çok arkadaşımızdan güzel haberler aldık.
Senden de güzel haber alacağımıza inanıyorum.
Seni henüz çok tanımıyoruz ama biraz kendinden bahsedersen, belki bazı konularda yardımcı oluruz hem kafan rahat olur hem de yaşadıklarımızdan fikir veririz.

zorum, skorpicim, sevtapcım siz nasılsınız bugün canlar?

:92: OCAK - ŞUBAT - MART LİSTEMİZ :74:

anka1297_________ ?

sevecen86_________?

turkuaz84__________13 Ocak

flan______________26 Ocak

minne59__________4 Şubat

trknysmn________11 Şubat

Princess of Rain___15 Subat

zorxx____________25 Subat

aysen_34_________29 Subat

d_kupcu_________ 5 Mart

madeofhonor_____17 mart

fairy19.gif

NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?

Tarihi değişen ya da yanlışlık olan varsa,bilgilendirirse sevinirim.

Bekleyişlerimize eskisi gibi biraz heyecan katalım hadi kızlar :52:

:74: :92: Bakalım bundan sonraki ilk güzel haber kimden gelecek? :49:

selam kizlar bizden iyilik sizleri sormali elimden geldigince yatmaya calisiyorum iste:)) esimde hala ise baslamadi bu haftada evde en azindan o cocukla daha cok ilgileniyo :52: evde olmasinin birazcik faydasini görüyorum..bugün temizlik falanda yapmis ben uyurken evin seklini degistirmis miss gibi:12:yarinda yatak odasi ve oglanin odasinin temizlik ve düzenlemesini yapicak daha ne isteyim dimi:48:

selamlar :92::72:

tancredi canım evham yapma tadını çıkar ohhh :21:
gerçi elde değildir ama kalp atışlarını duydunmu rahatlarsın artık :emir_bebek:

porticim iyi olmana sevindim canım
benimde dünden beri kol ağrım var sardı eşim bişile sızlana sızlana uyudum birde sabahları bel ağrım oluyo niyeyse :26:yatak artık beni atın diyo resmen :9:
bu arada beni 29 şubat yazmışsın kız bu ay 28 çekiyo :9:
benim tarihde 26 cumartesi olucam yane :37:

skorcum yapsın tabi artık yardıma daha çok ihtiyacın olacak :emir_bebek:
şimdiden alıştır sende :71:

selam kizlar bizden iyilik sizleri sormali elimden geldigince yatmaya calisiyorum iste:)) esimde hala ise baslamadi bu haftada evde en azindan o cocukla daha cok ilgileniyo :52: evde olmasinin birazcik faydasini görüyorum..bugün temizlik falanda yapmis ben uyurken evin seklini degistirmis miss gibi:12:yarinda yatak odasi ve oglanin odasinin temizlik ve düzenlemesini yapicak daha ne isteyim dimi:48:
böyle zamanda kocalara iş düşüyor sanırım Allahtan benimki de çok anlayışlıdır bu aralar zaten peşimi bırakmıyo :9: akşamları çok erken uykum geliyo eskiden kızardı erken uyursam şimdi hiç ses etmiyo dün akşam sakın uyuma meyve suyu sıkıyorum dedi :9: sultanlığım 9 ay tabi ne yapalım keyfini çıkarmaya çalışıyorum ..

selamlar :92::72:

tancredi canım evham yapma tadını çıkar ohhh :21:
gerçi elde değildir ama kalp atışlarını duydunmu rahatlarsın artık :emir_bebek:

porticim iyi olmana sevindim canım
benimde dünden beri kol ağrım var sardı eşim bişile sızlana sızlana uyudum birde sabahları bel ağrım oluyo niyeyse :26:yatak artık beni atın diyo resmen :9:
bu arada beni 29 şubat yazmışsın kız bu ay 28 çekiyo :9:
benim tarihde 26 cumartesi olucam yane :37:

skorcum yapsın tabi artık yardıma daha çok ihtiyacın olacak :emir_bebek:
şimdiden alıştır sende :71:
geçmiş olsın canım yatak uykuyu çok etkiliyo gerçekten tez zamanda değiştir sen onu :63:

iyi olmanıza sevindim skorpion.
Eşin başlayana kadar işe rahat edersin biraz.

aysencim ya ne güldüm :9: valla ben farkında olmadan yazıvermişim önceki adet tarihlerinize göre tahmini bişi yazıyordum :))
Geçmiş olsun bu arada incittin mi acaba kolunu,ters bi hareket mi yaptın ki? Dikloron ya da diclomec o tür ağrılara çok iyi gelir evden eksik etmemek lazım :94:

tancredi eşin iyi bakıyor ha meyve suyu sıkmalar falan ooh :nazar:
tadını çıkart canım

tancredi valla değiştirmemiz gerekn çok şey var :27:
yatağı değiştirsem eşim bazada alalım diyo ben baza istemiyorum kullanımını sevmiyorum çarşaflar bi tuhaf oluyo örtülerde öyle yükske olduğu için :37:

porti o kadarını düşünmen bile ii yani o stresin içinde :38:

bu arada kızlar eşim bugün doktordaydı tedaviye başlandı bakalım hayırlsı ile

günde yarım klomen vermiş
birde corex vitamin
evicapda içiyoruz zaten
fsh ı biraz yükseltelim demiş
bir ay sonra kontrol bakalım allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
eşim benden daha çok takar oldu ona belli etmiycem diye polyannacılık oynuyodum kaç zamandır biraz rahatlamış çok sevindim :12:

slm canlarrrrrrrrr herkesler iyidir inşallahhhh

eşimle konuştuk istanbul olayı sıcak geliyo açıkçası sevtapın dediği yer ii geldi ama bütün akrabalar karşıda :9::27: neyse kalkışınca bulucaz artık bir çare ama nasipse biraz daha biriktirip orda yaptırmak inşallah rabbim en doğru yer neresi ise beni oraya gitmeyi nasip etsin..

aysen bacım sende kalayım olmazsa kız ne güzel ohh habire sigara kahve sabahlara kadar takılırız:9:cnminşallah eşinin değerleride kat kat artar

portakalım sen napıon cnm inşallah lekelerinde biter seninde kafan rahat olur cnm :16:

tancredi sende keyfini çıkar cnm bebeğinin sağlıkla büyücek inşallah:16:bizede dua et cnm

hepiciğinizi öpt canlarrrr :16:

Back
X