- Konu Sahibi portakal_suyu
- #1.601
kızlar biraz yokum işim var sonra görüşürüzopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm ya nasılda hava sallamışş bana hergün yapalımm herkez hergün yapıyo sen nazlısın başın kıçın ağrıyo diye sitem ederdi 1 haftada pes etti yuhh artık dedim böyle pes edip çeneni kapatıcağını bilseydim daha önceden yapardım 1 haftada 5 kere kurtulurdum çenenden ya dedimm morardı biraz ama neysee:roflol: sırnaşık şey delikafadulden evet ya seninki bide kandırmaya çalışıyordu hergün olması lazım diye ne oldu pes etti ilk haftadan delikafadulden
İyi demişsin kaydirigubbakcemile5
görüşürüzzkızlar biraz yokum işim var sonra görüşürüzopuyorumnanaktan
yok cnm nıraktığın gibiyizz hoşgeldinnselam kızlar nasılsınız varmı haberler?
selam kızlar nasılsınız varmı haberler?
ayy benim yazıma baksanıza nıraktığın gibiyizz nayır nolamazzz cüneyt arkın gibi oldumm :sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:benimde psikolojiii bozuluyo galiba kızlaryok cnm nıraktığın gibiyizz hoşgeldinn
evet cnm ya nasılda hava sallamışş bana hergün yapalımm herkez hergün yapıyo sen nazlısın başın kıçın ağrıyo diye sitem ederdi 1 haftada pes etti yuhh artık dedim böyle pes edip çeneni kapatıcağını bilseydim daha önceden yapardım 1 haftada 5 kere kurtulurdum çenenden ya dedimm morardı biraz ama neysee
zaten sabah işe giderken bu akşam izinlimiyim diye soruyordu akşam gelince şok olucakk izinli değilsin deyinceeay adamın gönlünü kırma yine de kritik günler arkasını dönüp yatmasın sonra akannehir
harbiden ya şok olacak,besin takviyesi yap adamcağızazaten sabah işe giderken bu akşam izinlimiyim diye soruyordu akşam gelince şok olucakk izinli değilsin deyincee
ayy ne güzel neşemiz yerine geldi iyiki geldiniz kızlar,zeynep ablacım bana kızmıyorsun değil mi? Takılıyorum diye.Sabaha sidik biriktiriyor :)) porti koptum
lafinaa:roflol:
kız porti yemek yok diyorum anacım soktun gözüme şunları şişcem bak şimdiiden:))))
süper görünüyorlar bu arada:)))
kız porti yemek yok diyorum anacım soktun gözüme şunları şişcem bak şimdiiden:))))
süper görünüyorlar bu arada:)))
kızlar geldim koprum ya kırrıp geçirmişsiniz topiği sidik biriktirmek mi:sm_cool: