• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kızlar diyerinde bulantım yoktu ama bunda hafif var kusturacak kadar değil tatlı bir bulantı ve mide yanması ama iştahımı etkilemiyor bugün tavuk sote yapıcam yarın sulu köfte inş. canım çok şekiyor yeşil fasulye lahmacun ve uyuyamıyorum akşam yine 1 de yattım 6,5 ta kalktım hal ayktayım bende hamilelik uykusuzluk yapıyor eyvahedigeldismile

kızlar diyerinde bulantım yoktu ama bunda hafif var kusturacak kadar değil tatlı bir bulantı ve mide yanması ama iştahımı etkilemiyor bugün tavuk sote yapıcam yarın sulu köfte inş. canım çok şekiyor yeşil fasulye lahmacun ve uyuyamıyorum akşam yine 1 de yattım 6,5 ta kalktım hal ayktayım bende hamilelik uykusuzluk yapıyor eyvahedigeldismile
kızz dur yavaş ol şimdiden bu kadar iştahın açılmasınn şişko olucan valla

benimde karnımda batmalar devam ediyorr ayy bide sağ tarafımda bir ağırlık varr sanki orda bişey oturuyoo nedir bu anlamadımm

yumurtladınmı kaçıncı ggünündesin ben yumurladıktan sonra adet günüme 3 gün kala bile batma vardı sol kasığımda ilk bebşim sağ taraftaydı bu sanırım sol tarafta batmaların varsa değerlendir hatta batmadan 2 gün önce ilişkide bulunmuştum

kızz dur yavaş ol şimdiden bu kadar iştahın açılmasınn şişko olucan valla

sorma ilk bebşimde 4 kilo aldım 55 dim 59 oldum hala 59 um ama bunda hamur işi ve ekmek yemicem inş. doktorada sorcam hergün 20 dak. yavaş tempoda yürüyüz yapabilirmiyim diye yoksa ben çok kilo alırım iştahım çok oluyor

yumurtladınmı kaçıncı ggünündesin ben yumurladıktan sonra adet günüme 3 gün kala bile batma vardı sol kasığımda ilk bebşim sağ taraftaydı bu sanırım sol tarafta batmaların varsa değerlendir hatta batmadan 2 gün önce ilişkide bulunmuştum
3 ocakta adet oldum 9 ocakta bitti adetim dünde batma vardı dün geceyi değerlendirdim ama bugünde devam ediyo batmalarr sağ tarafımdada bi ağırlıkk

portakacım varmı umudun seninde az kalmış gününe hiç bir şey hissediyormusun kendinde
ebe bir tanıdığımız vardı yılların ebesi yanii o hep derdiki hamileliğinde sağ tarafınada bi ağırlık batma hareker varsa erkek sol tarafında varsada kızdır bebişinn kız solda erkek sağda olurmuşş

3 ocakta adet oldum 9 ocakta bitti adetim dünde batma vardı dün geceyi değerlendirdim ama bugünde devam ediyo batmalarr sağ tarafımdada bi ağırlıkk

akıntı testi yapmıştım ben geçen ay şeffaf akıntım olmuştu ilişkiye girdik 2 gün sonrada batmalar oldu yumurtladım sanırım olan o zaman oldu sanırım tahminim sizde akıntınıza bakın kızlar benim akıntım az oluyor ama yinede anlaşılıyor renksiz ve uzuyor o zamna tamam ilişki zamanı boşa yormayın eşlerinizi kenddinizi batmalar başladıktn sonra biraz geç kalınmış oluyor bence sanki tabi bilemem de kendimden öyle tahmin ediyorum

ebe bir tanıdığımız vardı yılların ebesi yanii o hep derdiki hamileliğinde sağ tarafınada bi ağırlık batma hareker varsa erkek sol tarafında varsada kızdır bebişinn kız solda erkek sağda olurmuşş

canım benim kardeşiminde soldaydı erkek oldu ve bende her hamilelikte yer değişrmiş diye biliyorum ilk sağ idi şimdi sol önemli değil zaten yeterki sağlıklı sıhatli olsun hangisi hayırlı ise o olsun

akıntı testi yapmıştım ben geçen ay şeffaf akıntım olmuştu ilişkiye girdik 2 gün sonrada batmalar oldu yumurtladım sanırım olan o zaman oldu sanırım tahminim sizde akıntınıza bakın kızlar benim akıntım az oluyor ama yinede anlaşılıyor renksiz ve uzuyor o zamna tamam ilişki zamanı boşa yormayın eşlerinizi kenddinizi batmalar başladıktn sonra biraz geç kalınmış oluyor bence sanki tabi bilemem de kendimden öyle tahmin ediyorum
batmalar dün başladı yani salı günü ama biz cumartesi pazarıda boş geçirmedikk heralde tutar diye ümit ediyorum ben geçen haftadan berii bayağı yoğundukk

canım benim kardeşiminde soldaydı erkek oldu ve bende her hamilelikte yer değişrmiş diye biliyorum ilk sağ idi şimdi sol önemli değil zaten yeterki sağlıklı sıhatli olsun hangisi hayırlı ise o olsun
ya zaten bencede batıl geliyo sağ sol muhabbeti ama eskiler napsınlar ultrason yokk öyle taktik geliştirmişlerr hayırlısı olsunn kız erkek farketmezde nasılsa ultrason var 3 ay sonra öğrenirsin inşş.cinsiyetini ama herkezin içinden bir şey geçer hele senin ilk bebişinde kız erkek ne geçiyor içinden

portakacım varmı umudun seninde az kalmış gününe hiç bir şey hissediyormusun kendinde

benim umut yok bu ay.Hissettiğim şey 2 gündür adet sancısı.karnımda ağrı var hafif hafif.Adetimi bekliyorum yani.Benim umutlar bir dahaki aya kaldı..

Şimdi adettendir aramızdan bir arkadaşımız hamile kalınca diğerlerine yardımcı olmak adına.Önce taktiklerini(çalışmalr sırasında uyguladığı özel şeyler ya da vereceği tüyolar varsa onları) yazar.
sonra da hamile olduğunu öğrendiği ana kadar ne gibi belirtiler hissetti,neler yaşadı onları yazar.
Senden de rica ediyoruz canım.

Back
X