• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ya kızlar hani hamileysekde adetteki gibi belirtiler görebiliyomuşuz ya onda asabiyette varmı sizce?

Bende hamilelik belirtisi yoktu valla.Sanki regl olucakmışım gibiydi.Hamilelikten önceki ayda 2 gün gecikmişti.O yüzden o ay da gecikti sandım.Baktım 3. günde gelmedi ,test yaptım. :icecream:

cnm ben yok yere regle 3 gün kala kavga çıkardım hatta bu ay yine olmadı demekki keçilerim gelmiş dedim ama meleğim gelmiş
ay inşallah canım yaaa ağzınızdan bal damlıyo vallahi:Saruboceq:eşimde telefonda bebiş nasıl diye soruyo belki yoktur öle deme diyorum var var ben biliyorum diyo inşallah rabbim ya:Saruboceq:

düşükten sonra üç ay korunun demiyomu doktor?
benim 7 haftalıktı 3 aydan önce olanlara demiyolarmış daha doğrusu benim karnımda öldü bende sabırsızım galiba korunmayı düşünmedim doktorda 1 ay ara ver yeter dedi bu ay olmaz bence rahim kendini toparladığında kalınırmış zaten ben oluruna bıraktım

evet bende çok rastlıyorum 3 aydan önce olan düşüklere sebebi anlaşılmadı benimkinin patolojide kötü birşey çıkmadı ama niye diyede kendime hep soruyorum bide cinsiyetini çok merak ediyodum oda anlaşılmadı

porti akşam doktora gidicekti sabah konuştuk bugün yumurtası olgunlaştımı onu öğrenicekti olgunlaşmışsa iş başındadır:roflol:

evet bende çok rastlıyorum 3 aydan önce olan düşüklere sebebi anlaşılmadı benimkinin patolojide kötü birşey çıkmadı ama niye diyede kendime hep soruyorum bide cinsiyetini çok merak ediyodum oda anlaşılmadı
inşallah sağlıklı bebişin gelecek canım boşver hayırlısı böyleymiş de

Back
X