• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

evet şiş ve aşırı şekilde sızlıyorlar. el değincede ağrı oluyo aynı şekilde. karnımd şişlik var. kasığımdada fena bı ağrı. peki hamılelık olsa bıle erken belırtı vermış olmazmı.28 aralık adet günümdü. tekrar 24 ocakta olmam grekıyo.

evet cnm ilk olduğun günüde kat 14 say 14.15.16. günler yumurtlama günün oluyomuş

mrb canım.O hesaplama herkesde aynı olmuyor ama adet döngünden 14 çıkarman gerekiyor ilk güne eklersen yanlış çıkabilir Özellikle de döngüsü uzun sürenlerde.Senin 27 ise 13.güne denk geliyor yani10. günden başlaman şart çünkü çok yakın

evet şiş ve aşırı şekilde sızlıyorlar. el değincede ağrı oluyo aynı şekilde. karnımd şişlik var. kasığımdada fena bı ağrı. peki hamılelık olsa bıle erken belırtı vermış olmazmı.28 aralık adet günümdü. tekrar 24 ocakta olmam grekıyo.
test al yap eğer bu hamilelik belirtisiyse testtede çıkar cnm 1 hafta sonra testte çıkıyor negatif çıkarsada yumurtlama gününe işarettir bugünler yoğun çalışırsın tatlım

evet cnm ilk olduğun günüde kat 14 say 14.15.16. günler yumurtlama günün oluyomuş

bende size bir şey söyleyeyim..eğer adetiniz düzenli ise yani az buçuk bir dahaki aya olucak tarihinizi biliyorsanız o günden geriye 14. günü sayın..asıl yumurtlama tarihi odur..çünkü dr ilkönce yumurta çatlar ondan sonra 14. gün adet olunur dedi..gerçi ben bu durumları geçtim artık..bir aşılama bir negatif tüp bebek tedavim oldu..ama bunu bilin ona göre çalışın bence..çünkü her kadının adet siklusu farklıdır..

cansucum umarım hamileliktendir cnm göğüslerin çünkü göğüslerde hassaslık yaşayan arkadaşlarımızın çoğu hamile

bende size bir şey söyleyeyim..eğer adetiniz düzenli ise yani az buçuk bir dahaki aya olucak tarihinizi biliyorsanız o günden geriye 14. günü sayın..asıl yumurtlama tarihi odur..çünkü dr ilkönce yumurta çatlar ondan sonra 14. gün adet olunur dedi..gerçi ben bu durumları geçtim artık..bir aşılama bir negatif tüp bebek tedavim oldu..ama bunu bilin ona göre çalışın bence..çünkü her kadının adet siklusu farklıdır..

cnm umarım bundan sonra hamile kalırsın hayırlısıyla zor bir dönem geçirmişsin.

kızlar slm..son yazdıklarınızı okudumda adetin ilk günündenmi 14. günü sayıyorsunuz?

Evet adetinin başladığı gün 1.gün kabul edilir ve gelene kadar sayılır 26-27-28-29 diye.

merhab arkadaşlar. yardımınıza ihtiyacım var. bugün adetıme 8 gün var. ve iki gündür sol kasığımda belimede vuran dehşet bir ağrı var. göğüslerimde fena şekilde sızlıyor. ben bu ay bal tarçın çörek otu küründen uyguladım. omu bu ağrıyı yaptı yoksa gebelıkmı? gebelık için erken değilmi bu ağrılar. benım adetıme bı hafta kala hafif şeklde ara ara sancım olurdu son iki günde göğsüm ağrırdı. e şimdi ise adetıme 10 gün varken şiddetlı bi ağrı ve göğüslerim fena şekilde sızlıyor. acaba nedir yorum yapabılcek kımse varmı
Benden 2 gün sonra olmuşsun.Ben senden önce olmamam rağmen hala yumurtlamam gerçekleşmedi mesela böyle şeyleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor.O ağrılar geç yumurtlamadan dolayıda olabilir.
Göğüs olayına bişey diyemem hiç bilmiyorum nasıl bir ağrı olduğunu hamile olabilirsin belki..

İnşallah hamilesindir
Listeye eklememi ister misin?

cnm umarım bundan sonra hamile kalırsın hayırlısıyla zor bir dönem geçirmişsin.

saol cnm..inşallah..gerçi beinm ilk evliliğimden 11 yaşında bir kızım var..resimdeki kız...ama bu eşimin ilk evliliği ve çocuğu yok..onunda olsun istiyorum ama nasip işte..o gerçi benim kızımı öyle benimsediki olsada olur olmasada diyo...saolsun..

saol cnm..inşallah..gerçi beinm ilk evliliğimden 11 yaşında bir kızım var..resimdeki kız...ama bu eşimin ilk evliliği ve çocuğu yok..onunda olsun istiyorum ama nasip işte..o gerçi benim kızımı öyle benimsediki olsada olur olmasada diyo...saolsun..

ne güzel anlayışlımış peki daha önce hamile kalmışsın aslında ay bu bebeklerin 1.ciside çok zor 2.side çok uğraştırıyo bunlar bizi offf

Evet adetinin başladığı gün 1.gün kabul edilir ve gelene kadar sayılır 26-27-28-29 diye.

Benden 2 gün sonra olmuşsun.Ben senden önce olmamam rağmen hala yumurtlamam gerçekleşmedi mesela böyle şeyleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor.O ağrılar geç yumurtlamadan dolayıda olabilir.
Göğüs olayına bişey diyemem hiç bilmiyorum nasıl bir ağrı olduğunu hamile olabilirsin belki..

İnşallah hamilesindir
Listeye eklememi ister misin?

olabılır tabıkı.. belkıde vardır bışeyler. test yapsam çıkarmı acaba varsada..

birde kendinizi eğer iyi dinlerseniz adet ağrısına benzer ağrı oluyo yumurtlama gününde..akıntıyıda biliyosunuzdur zaten..ben anlıyorum mesela yumurtlama günü...o günden 14 gün saydığımda tam 14. gün adet oluyorum..yani benim hesaplamalarım doğru çıkmış oluyo...

olabılır tabıkı.. belkıde vardır bışeyler. test yapsam çıkarmı acaba varsada..

Boşuna yapma 10günde 8 günde çıkan hiç duymadım idararda.
Kan testinde ancak 1 hafta varken çıkar,Bence beklemelisin biraz daha.Bazı gebelikler sağlıklı olmadığı için kendiliğinden sonlanıyormuş,biz hamile olduğumuzu bile anlamadan.Çok önce yaparsan yanılabilirsin cnm bence biraz daha bekle.

ne güzel anlayışlımış peki daha önce hamile kalmışsın aslında ay bu bebeklerin 1.ciside çok zor 2.side çok uğraştırıyo bunlar bizi offf

ama ilkinde 22 yaşındaydım şimdi 33...yaşında önemi oluyo işte..benim fsh ım sınırda...yani yumurta rezervimde azalma olabilirmiş...birde rahimim kalp şeklinde..doğuştan..normalde kızıma hamileyken düşük tehlikesi olabilirmiş..ama ben onca yaşadıklarıma rağmen hiç böyle bir durum olmadı..ilkinde olmayabilir ama ikincisinde düşük tehlikesi olabilir dedi dr um..çünkü bebeğin gelişmesi için yeterli ortam yokmuş...o yüzden geçen mayıs ayındada laparoskopi ve histeroskopi oldum ...aynı anda..yani o çıkıntı kısmını traşladılar...üfff... kadınlık zor yaa...

Back
X