• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portakalaım test almadım bilerek olsa yapıcam die zaten sabahtan beri hesap yapıroum 4 ayda bir 28 günde gelmiş buayda öle olabilir pts 28.günüm cnm gelmesse eğer ogün yapıcam ama gelir kesin annemlere bile geldi dedim üzülüyo kadın sorup duruyo bende baştan öle dedimm.

Ay canım ya onlarda bekleyişte tabi birde yansıtmamaya çalışıyorlardır.
Benimde 3 ayda 1 gün değişiyor demek ki mevsimsel değişim dedikleri bu oluyor.
Bekle sen olmazsa pazartesiye şartlan ama pazarteside gelmezse hemen test yapıyorsun :))

Ay canım ya onlarda bekleyişte tabi birde yansıtmamaya çalışıyorlardır.
Benimde 3 ayda 1 gün değişiyor demek ki mevsimsel değişim dedikleri bu oluyor.
Bekle sen olmazsa pazartesiye şartlan ama pazarteside gelmezse hemen test yapıyorsun :))

evt cnm günümü bende daha ii bilio valla:)takip ediyo ogün her dk arıyo noldu die bugünde aradı hemen.aynen cnm gelmesse kesin yaparım zatenn

çok saol cnm..her yaşın ayrı güzelliği var tabii...ama Allahıma inan hep ilk önce hiç olmayanlara ver diyorum..her kadın bu güzel duyguyu en az bir kere tatmalı....

Evet ya deliriyoruz burada bebek özlemiyle...Bence de her kadın yaşamalı.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.Tuvalette doğurup kaçanlara, konteynerlara bebeklerini bırakanlara çok kızıyorum.Allahım nolur isteyenlere versin.

Ocak Listemiz

kerem34gul ________ 9 Ocak
dilemma____________11 Ocak
A&S _______________12 Ocak
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
madeofhonor ______ 14 Ocak
demetnur__________14 Ocak
zorxx _____________ 16 Ocak
gabril16____________18 Ocak
zeyneparzu_________18 Ocak
skorpion74 ________ 19 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
portakal_suyu _____ 23 Ocak

bekleyis __________ 24 Ocak
azize1____________30 Ocak
nazz81 ___________31 Ocak

Ocak ayı listemiz :hooray:

evdeyim cnm bugün gitmedim biyere gelirse sinirim bozulcak ağlıcam die evde oturayım ağlayıp zırlarım bari dedimkaydirigubbakcemile3

bide sigarayı nasıl abarttım varya adet günlerimde daha çok içiyorum yaa nasıl bırakçam şunu bilmiyorumm
tek çare bebek:emir_bebek:

hoşgeldin ayten evt çok severiz birbirimizi ortak noktamız bebek herkes gibi sende gel aramıza cnm adet tarihini ver hemen eklesin portakal arkadaşımız ne zamandır istiyosun mesela?

Birbirinize ne kadar çok destek veriyorsunuz.Sizlere çok imrendim.aranıza yeni katıldım.

Aramıza hoşgeldin cnm.
Burayı çok seveceksin.Öyle arkadaşlıklar kuracaksın ki,yakınlarınla paylaşmak istemediğin konuları buradaki arkadaşlara rahatlıkla açacak,kimsenin vermediği desteği buradaki arkadaşlardan göreceksin.
vee... bizde birgün toğiğe gelmediğinde seni merak eder hale geleceğiz...
O kadar bağlıyız birbirimize :))

zorxx mayıstan beri bebek düşünüyoruz.Ama hala olmadı.Adet tarihim 20 acak.ınaşallah allahım isteyen herkeze sağlıklı bebekler nasip etsin.Amin:)

Back
X