• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Portkal beni silebilirsin.Geldiler benimkiler:tomato:
Şubat 14 yazar mısın? Pek umut yok aslında bu ay,sömestr tatili olacağı için evde olamayacağım ama neyse:dilcikar:

benide ekleyiiiiiiiin.benimkide 9 şubat...gelmez inşaaaallah.kızlar inşallah hepimizin şubat ayında göbişlerimizde bebiş oluuuuuuur.am,iiiiiiiiiiiiiiiiin

herkese teşekkürler hosbuldum...kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin..............gelsin bebişler...kimileri bakmayı bilmez....dogururlar atarlar bi kenara ...kimi dofurur kendi evladına kendi kıyar nasıl insanlıksa.....rabbim biz cok istiyoruz hayırlısıyla bizim gibi bebiş isteyenlerede ver yarabbim.

yaaaaa kızlar nerdesiniz.birtürlü denk gelemiyorum sizinle...şimdi kapatmak zorundayım.acabilirsem aksam acıcam...şimdilik hoscakalın....

Hamilelerimiz :nazar:

hayat_77 :CüvCüv:

berrakada :CüvCüv:

sleepy80 :CüvCüv:

A&S :CüvCüv:

Ocak Listemiz

kerem34gul ________ 9 Ocak
A&S _______________12 Ocak
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
madeofhonor ______ 14 Ocak
demetnur__________14 Ocak
zorxx _____________ 16 Ocak
gabril16____________18 Ocak
zeyneparzu_________18 Ocak
skorpion74 ________ 19 Ocak
Ayten35___________20 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
portakal_suyu _____ 23 Ocak

bekleyis __________ 24 Ocak
integral0027________27Ocak
azize1____________30 Ocak
nazz81 ___________31 Ocak

Şubat Listemiz
qusel ______________1 Şubat
hatunsultan ________2 Şubat
eren sezen _________3 Şubat
haksever __________3 Şubat
cicvir41____________9 Şubat
dilemma___________14 Şubat

Listeye yeni katılan arkadaşlarımız için

Güncellenmiş listemiz.

Hepinizin hamile kalması dileğiyle...
:Saruboceq: :CüvCüv:

Son düzenleme:
CANIM BıR ŞEY SORUCAM BEN GEÇEN AY 16 SINDA ADET OLACAKTIM AMA 20 SıNDE OLDUM ıLK KEZ BÖYLE GECıKMEM OLDU AMA 17 SıNDE HAFıF BEMBE LEKENMEM OLDU 20 SıNDEDE MALESEF DEVAMI GELDı BEN ŞıMDı ADET TARıHıMı 17 SıMı 20 SıMı HESAPLAYACAĞIM :uhm:GERÇı BEN HAMıLEYıM DıYE ÇOK ÜMıTLENMıŞTıM AMA MALESEF YıN EHÜSRAN OLDU

SaĞol canım sen nasılsın

CANIM BıR ŞEY SORUCAM BEN GEÇEN AY 16 SINDA ADET OLACAKTIM AMA 20 SıNDE OLDUM ıLK KEZ BÖYLE GECıKMEM OLDU AMA 17 SıNDE HAFıF BEMBE LEKENMEM OLDU 20 SıNDEDE MALESEF DEVAMI GELDı BEN ŞıMDı ADET TARıHıMı 17 SıMı 20 SıMı HESAPLAYACAĞIM :uhm:GERÇı BEN HAMıLEYıM DıYE ÇOK ÜMıTLENMıŞTıM AMA MALESEF YıN EHÜSRAN OLDU

Sağol zeynepcim iyiyim bende.
Oluyor öyle zaman zaman.
Şimdi normalde kaç gün sürüyor,20 sinde başladığında kaç gün sürdü?
Belki bir gebelik vardı,sonlandırıldı sen farkında olmadan.

ınternette de okumuşsundur bununla ilgili şeyler.Bazı gebelikler sağlıklı bulunmadığı için biz farkında olmadan hamile olduğumuzu doğa tarfından sonlandırılır diye yazılar okumuştum.
O yüzden erken kan testi yapmak bizi yanıltabilir.

Evet canım doktor kımyasal olabılır dedı bır daha 1 gÜn geÇerse gel kanda bakalım tedbır alırız dedı normalde 27 gÜn sÜrÜyor canım eylÜl 26 ekım 23 kasım 19 son tarıhlerım aralık 16 olması lazımdı ama lekelenme dıŞında tam adetımı 20 sınde oldum bılgısayarda hesaplayınca 18 ocak adet tarıhım Çıkıyor ve 29 gÜn yazıyor kafam karıŞtı

Evet canım doktor kİmyasal olabİlİr dedİ bİr daha 1 gÜn geÇerse gel kanda bakalım tedbİr alırız dedİ normalde 27 gÜn sÜrÜyor canım eylÜl 26 ekİm 23 kasım 19 son tarİhlerİm aralık 16 olması lazımdı ama lekelenme dıŞında tam adetİmİ 20 sİnde oldum bİlgİsayarda hesaplayınca 18 ocak adet tarİhİm Çıkıyor ve 29 gÜn yazıyor kafam karıŞtı

canım verdiğin değerleri tek tek hesapladım takvimden.Hesaplayıcılara inanma senin hiç 29 olmamış ki 2 ay 28 günde gelmiş.bir ay gecikme olunca ( o zaman da belki kimyasal gebelik oldu) 31 günde gelmiş oluyor. Hesaplayıcılar değerlerin ortalamasını aldığı için 18 çıkmış ama aslında 16 ocak olacak senin adet tarihin bu ay.anlattıklarına göre 20 aralığı baz almamız lazım.Adetin çok düzenli bu arada.
Yardımcı olabilmişimdir inşallah.

AMA CANIM BEN 17 SıNDE ÇOK AZ KAN BıLE DEĞıL SULANMIŞ PEMBE BıR RENK GÖRDÜM SONRA 20 SıNDE ıÇıM BOŞALDI SANKı AĞRIYLA DIŞARDAYDIM EVE TAKSıYLE GELDıK 20 SıNDE OLDUM SAYARSAMDA MI BUGÜN ADET GÜNÜM AY KAFAM KARMAKARIŞIK OLDUohaoldumsmile

Hesaplayıcılardan yapma onlara inanma.
Al eline takvimi ya da pc de ki takvimi kullan.Tek tek say bak 16 çıkıyor.Ümitlendirmek istemem yanlış bilgi vermek de istemem cnm.Ben 20sinden hesaplıyorum 16 çıkıyor.
ıstersen 18 geçene kadar bekle,istersen de doktor bir dahakine hemen gel demiş ya ona istinaden bi test yap önce.

AMA CANIM BEN 17 SİNDE ÇOK AZ KAN BİLE DEĞİL SULANMIŞ PEMBE BİR RENK GÖRDÜM SONRA 20 SİNDE İÇİM BOŞALDI SANKİ AĞRIYLA DIŞARDAYDIM EVE TAKSİYLE GELDİK 20 SİNDE OLDUM SAYARSAMDA MI BUGÜN ADET GÜNÜM AY KAFAM KARMAKARIŞIK OLDUohaoldumsmile

Evet bende o mantıkla 20sini baz alıyorum ve senin adet tarihin bugün çıkıyor canım.Elinde test varsa bence yap :)) yok mu adet belirtin

Canım ılk bebŞımde yapmıztım 3-4 gÜn geÇmeden belırmedı o zamanda hamıle olmak ıstemıyordum ondan 2 gÜn geÇınce test yaptım ama o zaman 1 aylık evlıydım ve eŞımı bıle daha tam tanımıyordum Çocuk benı korkutuyordu ama 2 aya gırınce ona alıŞtım herŞeyım oldu ama 9 haftalıkken kalbı durdu Şımdı yenıden ıstıyorum onu hıssetmek Çok gÜzeldı

CANIM GÖĞÜSLERıM ŞıŞTı SADECE AMA O HAMıLELıKTEDE OLUYORMUŞ BıR ıKı GÜN ÖNCE BEL AĞRIM VARDI AMA GEÇTı BU GÜN MıDEM YANIYOR VE BıRAZ BULANDI AMA PıSıKOLOJıK OLABıLıR BEN ADET OLUNCADA MıDEM BULANIYOR AMA SOL KASIĞIMDA YUMURTLAMA ZAMANI BATMA OLUYOR AMA ŞU AN ARADA YıNE BATMA VAR NıLMıYORUM DOKTOR VÜCÜDÜNÜ ÇOK DıNLıYORSUN DEDı eyvahedigeldismile

Back
X