• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

zeynep kusura bakma daha önce yazdıysan bile gözden kaçtı demek cnm deşmek istemesdim sağlıkla gelsinler inşallah

kızlşar nasılsınız benım kasıklarımda ve belımde agrım gunlerdır devam edıyo belımın agrısı resmen delı edıyo benı ınsallah bebikim gelmıstır test yapsam cok erken olur heralde cunku subatın 1 ı regl tarıhım
canım sen daha yumurtlama günlerindesin,o ağrıları iyi değerlendir bence çalışmaları bırakma

portakalcım bu ayda bir gecikme yaşıyor olabilirmiyim bilmiyorum yada yarında gelmezse doktoru dinleyim belki kantestine gitmeliyim bilmiyorum
Gecikme yaşadığını kafandan çıkar,ne diyoruz pozitif düşünce.Doktora git bence yarın her şekilde geçmiş oluyor,ihmal etme.

yok zaynepçim ölçmüyorum bir ay yaptım sadece
ay kıs portakalım konuş cnm habire konuş sen :)
kaydirigubbakcemile5
portakalcım senin hesabına göre bende 16 ocak tarihim ama zaten 18 e de geldim inş 28 e de giderimzemuszemus
Bence sen hamilesin cnm
Neden test yapmıyorsun anlamıyorum :))

portakalcım geçen ayda yaptım sonra çok üzüldüm hüngür hüngür ağladım bu ayda bu kadar kaptırmak istemiyorum belkide yarın olurum test yapsamda çıkmazki ilkinde çıkmamıştı zaten ateşimde çok düştü hala umutluyum ama en azından çok kaptırmıyorum bende çift görsemde çizgiyi inanamıyacağım galiba

Ayy satte bakmamıştım,zaman ne kadar çabuk geçmiş bugün.Birazdan çıkacağım.dedikoduyu evden yaparız ulu orta şimdi :))
benimde değişik bişey yok ki ev-iş arasında mekik dokuyorum.Eşim hadi bişeyler yapalım kafan dağılsın çok yoruluyorsun diyor ama evde olmak daha çok hoşuma gidiyor.Hep sonra diye erteliyorum.Gece 12 de hadi çıkalım desem hiç hayır demez :))
Akşam film izliyorduk ben koltukta uyumuşum yorgunluktan :) böyle de yarı yolda bırakırım :)

Back
X