• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

cnm ben çikolata kistinden ameliyat oldum ama küçültme değil direk alındı çünkü sarmıştı resmen sağ ve solda olmak üzere banada tüp demişlerdi ama ben ameliyat olmayı tercih ettim hayırlısı olsun senin için umarım gelir bebeğin bekletmeden

bundan 3 ay önce bende laparoskopiyle ameliyat oldum.dr 1 ay korunun sonra çalışın 3 ay sonra hamile olarak gel dedi.ben 1 ay önce gittim yoğun kasık ağrısyla kist tekrarlamış.tüp bebek önerdi.bu ay başlıyos hadi hayırlısı Allahtan bakalım.

tekrar merhaba arkadaşlar.Öğleden sonra bi ara girmştm internet gitti konuşamadık.eşim gelene kadar buralardym.bu arada son adet tarihim 24 aralık 28 günde bir adet oluyorum.listeye ekler misinizeyvahedigeldismilepcolu olmama rağmen adetlerim düzenli.7 cm lk bi kistm var dr iğneyle küçültüp tüp bebek tedavisine başlycak bu ay.böyle bir tecrübe yeşayan var mı aramızda.
mrb tekrar hoşgeldin.20 Ocak olarak ekliyorum listeye.
Benim o konuda bilgim yok ama inşallah bu ay hamile kalırsın.

valla bu karda kıyamette leylek bize uğrarmı bilemem:sm_cool:

Siz temeli atın canım sonbahara ancak gelir,yolu uzun :))

bundan 3 ay önce bende laparoskopiyle ameliyat oldum.dr 1 ay korunun sonra çalışın 3 ay sonra hamile olarak gel dedi.ben 1 ay önce gittim yoğun kasık ağrısyla kist tekrarlamış.tüp bebek önerdi.bu ay başlıyos hadi hayırlısı Allahtan bakalım.
tüp bebek deniycen umarım ilk demende tutar talımm

evt sezencim sanırım üşüttüm neyse geçti enazından.
mhtpçım seninde hayırlısı olsun ne diyelim şu kist olayı berbat bişi tekrarlama oranı yüksek aynı dert bendede var ama şükür tekrarlamadı.aslında iyi yapmışsın tüp olayını zaman kaybetmemek açısından umarım sonu güsel olurr

mrb tekrar hoşgeldin.20 Ocak olarak ekliyorum listeye.
Benim o konuda bilgim yok ama inşallah bu ay hamile kalırsın.

Siz temeli atın canım sonbahara ancak gelir,yolu uzun :))
valla ya inşş.hepimizin kış bebeği olucak nasipse porti istanbulda otursaydınn aynı hastanede doğum yapardık hepimiz maksat ordada kaynatmak benim sezeryan 3 gün yatıyorum sıkılıyorum hastanede

yemeği olan varsa fazladan aliyim yemek yapamadım açımkaydirigubbakcemile3 yolluyorum süpürgemikaydirigubbakcemile4

valla ya inşş.hepimizin kış bebeği olucak nasipse porti istanbulda otursaydınn aynı hastanede doğum yapardık hepimiz maksat ordada kaynatmak benim sezeryan 3 gün yatıyorum sıkılıyorum hastanede
Kız bizi kovarlardı hastaneden.Maşallah hepimizde çene bol
kuşum sen gel antalya da beraber doğum yaparız buralar sıcak olur o zamanlarda hem bebişin üşümez

bu arada bilgisayarım yavaş arkadaşlar geç kalıyorum cevap yazarken

Önemli değil mhtpcım rahat ol.
İnşallah hemen tutar.
sakıncası yoksa öğrenebilir miyim toplamda ne kadar ödeyeceksiniz?

evt sezencim sanırım üşüttüm neyse geçti enazından.
mhtpçım seninde hayırlısı olsun ne diyelim şu kist olayı berbat bişi tekrarlama oranı yüksek aynı dert bendede var ama şükür tekrarlamadı.aslında iyi yapmışsın tüp olayını zaman kaybetmemek açısından umarım sonu güsel olurr

teşekkür ederim arkadaşım.1 açık ameliyat 1 laparoskopi şimdi bi de iğneyle küçültme.başka alternatif kalmadı.sizlerin var mı çocuğunuz yoksa ilk denememiyz hepimiz

Back
X