• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

teşekkür ederim arkadaşım.1 açık ameliyat 1 laparoskopi şimdi bi de iğneyle küçültme.başka alternatif kalmadı.sizlerin var mı çocuğunuz yoksa ilk denememiyz hepimiz

benim ilk kendi adıma ikinci isteyende var ama genelde ilkini becermeye çalışanlar var cnmm sende uğraşmışsın baya

benim ilk kendi adıma ikinci isteyende var ama genelde ilkini becermeye çalışanlar var cnmm sende uğraşmışsın baya

evet canım yaaa. vardır bunda da bi hayır.ilk ameliyatımı 10 yıl önce olmuştum dr n yanlışları yüzünden lap.oldum.yapışıklık oluşmuş onlarıda açtılar.bi tüpüm gitti.

karnımı ağrıttın bugünn yaa koptum gene:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:o beni düşünmüyorrrr alem kızsın yaa
:roflol: gülelim ki akşama çalışmalar verimli geçsin enerji toplayalım.Tabi benim kırmızılar gelmezse
portakal cım bilmiyordum ben ya sen istemiyorsun diye biliyordum ,
peki varmı hayırlı haberler
Henüz yok canım çalışıp çalışıp oturuyoz popomuzun üstüne.Bebek yapmak çok meşakaliymiş bunu anladım ama her türlü tecrübeye sahip oluyoruz burada yakında diploma alacağız :))
Sen korunmayı bırakmadan muayene olmayı unutma canım.
yemeği olan varsa fazladan aliyim yemek yapamadım açımkaydirigubbakcemile3 yolluyorum süpürgemikaydirigubbakcemile4

Ne istiyorsun ben yolliyim tatlım

tamam porticim antalyada doğurucam hep beraber yatarız hastanede akşamları el ayak çekilince canımız sıkılmaz iki lafın belini kırarızz zorxx da izmirde toplanıp onamı gitsek yada orasıda sıcak oluyorr

teşekkür ederim arkadaşım.1 açık ameliyat 1 laparoskopi şimdi bi de iğneyle küçültme.başka alternatif kalmadı.sizlerin var mı çocuğunuz yoksa ilk denememiyz hepimiz
Benim yok 1 yıl olmak üzere korunmayı bırakalı.

hastanenin ismini ya da dr n ismini vermenin sakıncası var mı?3500 ytl ilaçlar dahil

Hiç de ucuz bişey değilmiş ya Allah yardımcınız olsun inşallah hemen tutar

ben çıkıyom arkadaşlar eşim geldi yarın devam edelim herkese hayırlı akşamlar.tanıştığımıza memnun oldum tekrar.aranızda olmak güzel.topic uğurlu gelir inşallah nüufus patlaması yaparız bye

kızlar kociş geldi çıkıyorum akşam gece girerim gene inş.malum adamı besliyim güç kuvvet kazansın akşam maçımız varrr:roflol:

Benim yok 1 yıl olmak üzere korunmayı bırakalı.

Hiç de ucuz bişey değilmiş ya Allah yardımcınız olsun inşallah hemen tutar[/QUOTEAllah isteyen herkese verir inşallah.evet pahalı ilk deenemede tutmzsa o zaman katmerli pahalı olacak.tekrar iyi akşamlar size doyum olmuyomuş adamcağız yemek istiyo.:umursamaz:

ben çıkıyom arkadaşlar eşim geldi yarın devam edelim herkese hayırlı akşamlar.tanıştığımıza memnun oldum tekrar.aranızda olmak güzel.topic uğurlu gelir inşallah nüufus patlaması yaparız bye
Şimdiden bir kaç arkadaşımıza uğurlu geldi bile inşallah sana da uğurlu gelir.
İyi akşamlar,yine bekleriz mhtpcım

kızlar kociş geldi çıkıyorum akşam gece girerim gene inş.malum adamı besliyim güç kuvvet kazansın akşam maçımız varrr:roflol:

alemsin :roflol: :roflol: adamı beslicem diye kendini de heba etme bacım :)) Maç ta senin rolün de büyük delikafadulden

Selam kızlar benden yeni haberler var...Kan testi yaptırdım negatif çıkmadı ama düşük bi değer çıktı,doktor henüz başında olabilirsin bekle dedi..Bu arada uzun zamandır beklediğim bir iş görüşmesinden çağrı aldım bugün ankaradaydım...eğer bu vitamin varsaaa ve bu iş olursa hep onun sayesinde:)

Selam kızlar benden yeni haberler var...Kan testi yaptırdım negatif çıkmadı ama düşük bi değer çıktı,doktor henüz başında olabilirsin bekle dedi..Bu arada uzun zamandır beklediğim bir iş görüşmesinden çağrı aldım bugün ankaradaydım...eğer bu vitamin varsaaa ve bu iş olursa hep onun sayesinde:)

hoşgeldin madeeeee delikafadulden

Hayırlısı olsun cnm,inşallah bebişinde olur işin de olur ama baştan söle kapamasınlar KK ya girişi :)) görüşemiyoruz canımmm
Değerin ne çıktı bu arada söylemedi mi doktorun?

ay portiiiiiiiiii seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam değer aralığı olarak 5.00-25.00 vermiş benimki 6.01:)

tıp da biz buna şüpheli gebelik diyoruz madecim. (uzman olduk ya bu konularda o bakıma ;) )
Yani gebelik yok değil ama olup olmadığı da 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırırsan ve değerinde yükselme varsa o zaman belli olur.

valla bi daha 35 bayılamıcam porti paşa paşa işerimmmmmm çift çizgimi görürüüm:))yoksa kocişin bayıldığı parfümümü sıkarım fındık fıstık,incir mincir yiriiiiiiiiiim çalışmaya devam ederim:)

valla bi daha 35 bayılamıcam porti paşa paşa işerimmmmmm çift çizgimi görürüüm:))yoksa kocişin bayıldığı parfümümü sıkarım fındık fıstık,incir mincir yiriiiiiiiiiim çalışmaya devam ederim:)

Sen neden 35 basıyorsun ki anlamadım.O kadar kan testi yaptırdım 5 kuruş vermedim şimdiye kadar.

İnşallah hamilelik vardır ve geç döllenmeden dolayı böyle düşük çıkıyordur.Normalde 33 günde oluyorsun 6 gün mü geçti 1000lerde olman lazım.Kendini kaptırma ama ihmalde etme cnm.
Bende daha önce 13 çıkmıştı değer ama hamile değildim.
İnşallah senin olur

Olmazsa da takmana gerek yok zaten bu ay tecrübe olur,diğer aya fantazi yaparsınız :kedi:

Sen neden 35 basıyorsun ki anlamadım.O kadar kan testi yaptırdım 5 kuruş vermedim şimdiye kadar.

İnşallah hamilelik vardır ve geç döllenmeden dolayı böyle düşük çıkıyordur.Normalde 33 günde oluyorsun 6 gün mü geçti 1000lerde olman lazım.Kendini kaptırma ama ihmalde etme cnm.
Bende daha önce 13 çıkmıştı değer ama hamile değildim.
İnşallah senin olur

Olmazsa da takmana gerek yok zaten bu ay tecrübe olur,diğer aya fantazi yaparsınız :kedi:

ya benim 26-28 günde bir oluyodu ilk kez bu kadar geçti 14 ünden olmam gerekiyodu bugün oldu hala tık yokaklinialirimsmile

ya bide kızlar doktor adetin yedi gün geçmeden bi daha sidik testide yapma dedi:)kan değerlerinin doğruluğuda 10 günden sonraymış yani onlar 10 gün gecikince yapılanı dikkate alıyolarmış benim doktur öle dedi:)

ya benim 26-28 günde bir oluyodu ilk kez bu kadar geçti 14 ünden olmam gerekiyodu bugün oldu hala tık yokaklinialirimsmile

Bende onu diyorum ya bugün 33.gündesin 5-7 gün geçmiş oluyor adetin yani bu sürede değerinin daha yüksek çıkması gerekirdi.Başka sebeplerden dolayı da gecikme yaşamış olabilirsin,bu ay diğer kızlar da yaşadı o gecikmeyi.aysen 20 gün olmadı mesela..zorxx da bekledi bi kaç gün.Bekle bir kaç gün daha ama testide tekrarlamalısın bence.

Back
X