• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ilk sayfaya baktim hami$$$sin he arzuuuu tebrik ederimmmmmmvereliniortakbak varmis dün yapmadin testi bizi deli ettin ama degdi en azindan bugun güzel haberini aldik.sagliklica kucagina almak nasip olsun canim senin adina cok sevindim.:emir_bebek:

al canımm all zati şu kahve olmasaaa :kahve:
ama bu arada ben türk kahvesi manyağıyım :1rolleyes:

skorcum naber canımm hoşbulduk
geceleri görüşemiyoruz artık ohh tatilide ettin döndün
ege iyileştimi:sm_confused:

al canımm all zati şu kahve olmasaaa :kahve:
ama bu arada ben türk kahvesi manyağıyım :1rolleyes:

skorcum naber canımm hoşbulduk
geceleri görüşemiyoruz artık ohh tatilide ettin döndün
ege iyileştimi:sm_confused:
evet cnm kahve sinir sistemimi düzeltiyo sakinleştiriyo telax oluyorumm bebek yapma fikriyle kafayı sıyırıcaz yoksaeyvahedigeldismile

evet canım valla sıyrdım ben zaten yeterince
ama ben regl gecikmesi yaşadım insan daha çok stres yaşıyo o zaman
şimdi diyorum bitince çalışmalar başlıycam hemde çok sıkııı guclubacismile

evet canım valla sıyrdım ben zaten yeterince
ama ben regl gecikmesi yaşadım insan daha çok stres yaşıyo o zaman
şimdi diyorum bitince çalışmalar başlıycam hemde çok sıkııı guclubacismile
bende ocak 10 dan beri çalışıyorum bakalım vücudumdaki her belirtiyi hamişliğe yoruyorumm ama sonum iyi gözükmüyoo

canım ben iki aydır kendimi dinlemiyorum o zman insan resmen bunalım agiriyo yaa bölesi daha iyi
öğrendik artık dinlesende olmuyo dinlemesende
saldım çayıra mevlam kayıra :1ninca:

canım ben iki aydır kendimi dinlemiyorum o zman insan resmen bunalım agiriyo yaa bölesi daha iyi
öğrendik artık dinlesende olmuyo dinlemesende
saldım çayıra mevlam kayıra :1ninca:
ay evet ya karnımda batmalar var 2 gündür kafayı yiycemm ya bekliyorum gögüslerim şişsinn diyo ama daha tık yokkkafamçokkarıştı

aman amann ii olsun kuşumuz :emir_bebek:

kıslar ben çıkıyorum açlıktan midme bulanmaya başladı sanırım birazda ilacın etkisi bilmiyorumkismile
anneme doğru yol alam birazz artık akşama gelirim olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X