• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay ya zeynep tebrik edrim cnm süper anam leylekler uğur getirdi işte geldi bebekler sağlıkla kucağına al inşallah zeynepçim cnm benimm bizede dua ettt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

buarada o leylekler bize buay bebiş getirmezse vurucam portakal okadar psikokaydirigubbakcemile3pata bağladım yanii

ay ya zeynep tebrik edrim cnm süper anam leylekler uğur getirdi işte geldi bebekler sağlıkla kucağına al inşallah zeynepçim cnm benimm bizede dua ettt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

buarada o leylekler bize buay bebiş getirmezse vurucam portakal okadar psikokaydirigubbakcemile3pata bağladım yanii

sağol canım duaların sizinle inş. beraber geçiririz 9 ayı opuyorumnanaktan

made seni unuttum kıs tebrik edeim cnm sağlıkla al kucağına ama sen bi iiyice kesinleştir yine halay çekerisss:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

inşallah zeynepçim cnm sağlıkla alıcaksın kucağına inanıyorum ben bisde gelices arkandan

selammmm,ay kızlar tebrik ederimmm.listeye baktımda şimdi....çok sevindim sağlıklı hamilelik geçirmek dileğiyle hep birlikteeee:))))

zeynepçim bende rüyamda görmüştüm biliyormusun ve çok inanmıştım bu ay o yüzden..akıntıda normal canım benim de var hala devam ediyor.

made canım senin silikmi anlamadımmm...

sleepy bugün test yaptım adliyede silik çıktı ikinci çizgim ama diğerinden biraz açık bi renk..herkese gösterdimde millet paranoyak olduğumu düşünüyo:)çift çizgi işte kızım ne istiyon diyolar:)cuma tekrar idrar testi yapacam ayın 29 unada randevu aldım kalp atışlarını duyarım inşallah

oyy canım çok sevindim hadi hayırlısı olsun,sağlıkla gelsin bebişin....benimde çok silikti canım kan testide yaptır aklın rahat etsin...tekrar tebrikler....

oyy canım çok sevindim hadi hayırlısı olsun,sağlıkla gelsin bebişin....benimde çok silikti canım kan testide yaptır aklın rahat etsin...tekrar tebrikler....

kan testini pazartesi yaptırmıştım değer aralığı içinde ama düşüktü inşallah vardır sleepy yaeyvahedigeldismile:Saruboceq:

kıslar hafta sı-onundan beri yeni girebildim..ama hiç birsey kacırmadım.herseyi okudum.....zeynepin inadını sabrını,ve sevincini...zeynepcim allah tamamına erdirsin...saglıklı bi şekilde kucagına almayıda nasip etsin darısı basımıza...madeeofonor senide tebrik ederim canım...inşallah bizlerde görürüs ikinci cizgileri....

sayin avukatim cokkkkkkk tebrik ederim. canim sagliklica kucagina alirsin insallah:nazar:.inan cok amam cok sevindim.2010 masallah cok ugurlu geldi hepimiz bu yil hamile:emir_bebek::ecrin_bebek: kalicaz insallahhhhhhhhhhh:teytey:
sleepy bugün test yaptım adliyede silik çıktı ikinci çizgim ama diğerinden biraz açık bi renk..herkese gösterdimde millet paranoyak olduğumu düşünüyo:)çift çizgi işte kızım ne istiyon diyolar:)cuma tekrar idrar testi yapacam ayın 29 unada randevu aldım kalp atışlarını duyarım inşallah

cabım hamilesin allah ın izniyle inş. hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun :teytey::CüvCüv:

Back
X