• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kıslar hafta sı-onundan beri yeni girebildim..ama hiç birsey kacırmadım.herseyi okudum.....zeynepin inadını sabrını,ve sevincini...zeynepcim allah tamamına erdirsin...saglıklı bi şekilde kucagına almayıda nasip etsin darısı basımıza...madeeofonor senide tebrik ederim canım...inşallah bizlerde görürüs ikinci cizgileri....

sağol canım allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına inş. canım

slm kızlar nbr?kimse yok tabi ama ben yazayım çatlıcam salak bu insanlar ya hadi gezeyim kafayı dağıtayı diorum bugün bana yok sen neden kalamıosun yok tembel çıktın hatta evlatlığa gitti muhabbet yok ya insanlar öküz hemde tam öküz olmaz böle birşey ya nasıl stres olmucan nasıl sinirlenmicen nefret ediyorum herşeydennn

slm kızlar nbr?kimse yok tabi ama ben yazayım çatlıcam salak bu insanlar ya hadi gezeyim kafayı dağıtayı diorum bugün bana yok sen neden kalamıosun yok tembel çıktın hatta evlatlığa gitti muhabbet yok ya insanlar öküz hemde tam öküz olmaz böle birşey ya nasıl stres olmucan nasıl sinirlenmicen nefret ediyorum herşeydennn

kız bacım anlamadım birşey ne diyon sennnnnnnnnnnnnCADIARZU

ZORXX bence sadece kendini üzüyorsun.Başka insanların ne söylediği cok önemli değilki canım.Banada cok yapıyorlar.Tembel çıktınız diye lafıda yapıştırıyorlar.Olmuyor işte ne yapayım.Kendimimi kahredeyim.Olursa olur.Onuda allah bilir.Artık sadece gülüp geçiyorum.Moralim bozulmuyor değil ama artık yıpratmamaya çalışıyorum.Çünki ben üzülünce eşim daha çok takıyor ve üzülüyor.Kimseyi takma.Gül ve geç

Back
X