• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canim yaa üzülme sen.bazi insanlar iste böyle cok büyük marifetmis gibi konusur da konusurlar gicik olmamak elde degil.hem onlara ne ki anlamis degilim.sende bir güzel agizlarinin paylarini versene ben bile sinir oldum simdi :(( bos bogaz insanlar iste sikma canini sen takmamaya calis.salaklik parayla degil bedavaa ,dolu öyle insanlardan piyasada..:oklava:
slm kızlar nbr?kimse yok tabi ama ben yazayım çatlıcam salak bu insanlar ya hadi gezeyim kafayı dağıtayı diorum bugün bana yok sen neden kalamıosun yok tembel çıktın hatta evlatlığa gitti muhabbet yok ya insanlar öküz hemde tam öküz olmaz böle birşey ya nasıl stres olmucan nasıl sinirlenmicen nefret ediyorum herşeydennn

saolun kızlarr ama benden büyük insanlar bide ya bide bana söyleyenin çocuğu olmadı daha ii anlaması lasım tabiki cvbını verdim bide yaşıtım olsa atlardım üstüne paralardım orda tmm gülüp geçiyorumda ama sinir olmamak elde değil neyse Allah herkesin gönlüne göre versin öyle diorum

Selam kızlar zorxx boşver ya onlar kendilerine baksınlar...Bu arada iyi dilekleriniz ve tebrikleriniz için teşekkür ederim kızlar inşallah bebiş kesin vardır:))paranoyaklığım hala devam etmekte:))

madecim inşallah vardır cnm bence hissedersin kendinde değişik bişiler umarım güsel haberler alırısn cnm

ediyorum bacım allahım inşallah en erken vakitte versin bebişleriii...
öok kalamıycam kızlar yorgun hissediyorum kendimi öpüyorum hepinizi unutmayın bu topik uğurlu herkes hamile kalacak emin olun

bende inanıyorum topiğin uğuruna birde portakalımın güzel kalbine inanıyorum onun açtığı topik bize uğur getiricek görüceksin inşallah kesenide cnm

portakalım bu gün yoüunsun sanırım hiç uğramadın canımopuyorumnanaktan
Evet perşembeleri genelde pek giremiyorum izin yapıyorum.Evimle,kocamla ilgileniyorum,bol bol da geziyorum :))
slm kızlar nbr?kimse yok tabi ama ben yazayım çatlıcam salak bu insanlar ya hadi gezeyim kafayı dağıtayı diorum bugün bana yok sen neden kalamıosun yok tembel çıktın hatta evlatlığa gitti muhabbet yok ya insanlar öküz hemde tam öküz olmaz böle birşey ya nasıl stres olmucan nasıl sinirlenmicen nefret ediyorum herşeydennn
Cnm benim ya bu tür insanlar hepimizin çevresinde var,herşeyi çok iyi bildiğini sanan cahil,insanlıktan nasibini almamış,insanların hayatlarını dedikodu malzemesi yapmaya bayılan,söyledikleri sözcüklerin nereye varacağını bilmeden aptal aptal konuşurlar.
İnsan tahammül edemiyor böyle zamanlarda söylenenlere,onlar senin ne yaşadığını ne çektiğini nerden biliyorlar ki...
Bilmedikleri birşey daha var bir kul başka bir kulu kınarsa onun yaşadıklarını yaşamadan bu dünyadan göçemeyecek olması...

bende inanıyorum topiğin uğuruna birde portakalımın güzel kalbine inanıyorum onun açtığı topik bize uğur getiricek görüceksin inşallah kesenide cnm

Ay canım çok teşekkür ederim.İnşallah hepimiz hamile kalacağız.Şimdiden uğurunu gösteriyor,Kısa zamanda çok güzel haberler aldık ve devamı gelecek Allahın izniyle,hepimiz aynı aylarda değil belki ama aynı yılda doğuracağız :))

Back
X