• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlar günaydın inş. iyisiniz benim canım çok sıkkın kahverengi akıntım oldu ve doktora bugün gidecektim çok yoğun rabdevu alamadım pazartesine kaldıeyvahedigeldismile

canim benimde hamileliklerimde basima geliyo o lekelenme.ama bana hic birsey olmadi ne ilac kullandim ne birsey hatta egede o halimle arabayla türkiyeye gelmistik o yaz.rahim son adetten kalan pisligi temizliyomus.
slm kızlar günaydın inş. iyisiniz benim canım çok sıkkın kahverengi akıntım oldu ve doktora bugün gidecektim çok yoğun rabdevu alamadım pazartesine kaldıeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
canim benimde hamileliklerimde basima geliyo o lekelenme.ama bana hic birsey olmadi ne ilac kullandim ne birsey hatta egede o halimle arabayla türkiyeye gelmistik o yaz.rahim son adetten kalan pisligi temizliyomus.

sağol canım ya ben iyiyim yinede eşim çok üzüldü inş. önemli değildir randevuda alamdım pazartesi gidicem

canim lekelenmem hamleligimin 5. haftada baslamisti 1 hafta sürdü yaklasik adet gününün sonlari gibi oluyo kkirmizi degil kahverengimsi.benim baya sürdü burda acile hastaneye gitmistim yola cikicam diye birde ilk hamileligimdi düsük falan olur diye yolda doktorlar ne oldugunu bile bilmiyo burda ordayken hemsire demisti eski kan diye hic ilacta vermediler birde o haftalarda kese falanda görüünmüyo henüz sadece idrar testinden hamile oldugum belliydi.Allaha sükür hic birseyde olmadi.trye gelincede doktora gittim hemen orda bile keseyi görmedi diye beni hamile olup olmadigimi anlamak icin kan testine yolladi neyseki kan hamile oldugumu kanitladi:)) canim doktorlar keseyi görüp taki kalp atislarini görene kadar kesin hamilelik görmüyolar.insallah seninde hersey yolunda gider ve problemsiz atlatirsin lekelenmeyi.

Selam kızlar bugün raporluyum..Yeniden idrar testi yaptım yine çift ama silik çizgi biri:(öğleden sonra kan testini tekrarlayacam...bu idrar testlerinde hcg gebelik dışında bir nedenden çıkarmı?ilaç falan kullanmadım hiç

Back
X