• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

evet ya düşünmek bile güzel.sen biliyosun ben paronoyaklık yapmıyorum aylardır.belirtide aramıyorum.Adet olacağım biliyorum ara ara sancı giriyor.Akıntı devam ediyor ama sanki memlerime ara ara biri iğne batırıyo çekiyo..şeytan benle dalga geçiyo heralde.dokununca da öyle acı falan yok beni rahatsız etmiyor yani,şimdi makbıle gibi oldum arada bi acıyor mu diye avcumun içiyle bastırıyorum ama sağ memem soğuk yemiş gibi ağrı yapıo

evet ya düşünmek bile güzel.sen biliyosun ben paronoyaklık yapmıyorum aylardır.belirtide aramıyorum.Adet olacağım biliyorum ara ara sancı giriyor.Akıntı devam ediyor ama sanki memlerime ara ara biri iğne batırıyo çekiyo..şeytan benle dalga geçiyo heralde.dokununca da öyle acı falan yok beni rahatsız etmiyor yani,şimdi makbıle gibi oldum arada bi acıyor mu diye avcumun içiyle bastırıyorum ama sağ memem soğuk yemiş gibi ağrı yapıo

inş. canım inş.opuyorumnanaktan

portakalım inşallah bebek vardır cnm benim ama hep adet ağrısı gibi olur diyorlar cnmm seninde düzenli adetin yarın gelmesse tmmdır:)

kıslar ben çıkıyorum öptüm sizi iyi akşamlar gelirim sonra

portakalım inşallah bebek vardır cnm benim ama hep adet ağrısı gibi olur diyorlar cnmm seninde düzenli adetin yarın gelmesse tmmdır:)
inşallah cnm varsa zaten en son o koyu akıntıdan sonra tuttuysa tutmuştur tek bi şansım var o zamana kadar olanlarda olmadığını biliyorum.o yüzden ümitlenmiyorum.evet düzenli olduğu için yarın ve pazar gelmezse bende tamamdır dicem :) dua et ablam nolur
kıslar ben çıkıyorum öptüm sizi iyi akşamlar gelirim sonra

güle güle ben çıkmadan gel yine iyi akşamlar

kızlar çok dua ediyorum hepinize tez zamanda kavuşursunuz bebişlerinize inşallah...silik çizgi kötü bişey değilmiş bu arada umutsuzluk yok...çok teşekkürler portimm çok saol darısı size olsun inşallah

kızlar çok dua ediyorum hepinize tez zamanda kavuşursunuz bebişlerinize inşallah...silik çizgi kötü bişey değilmiş bu arada umutsuzluk yok...çok teşekkürler portimm çok saol darısı size olsun inşallah

değer düşük olunca korkmak lazım da silik çizgi varsa yanılma payı çok az.ayyy kızım zaten dün ne dedim ben sana çok belliydi çizgi.Çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah

Back
X