• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kıslaaaaaaaaaar slm.tık tık kimse varmıııııııııııı?ya bunun basındanda kalktımı oturunca okadar sey kacırıyorumki,oku oku bitmiyo :) ne güzel.okumadan gecemiyorum kim ne yapmıs...hamiş olan varmı???

ayy çok yeni daha önünde çok zaman var cnm,mutlaka olur,inşallah sende made gibi ilk aydan hamile kalırsın :))

inanmak başarmanın yarısıdır.

evet daha çok yeni ama nedense bu pko olayını kafama çok taktım ümitsizliğe kapılıyorum. size bişey sorayım kızlar ben progestan kullanıyorum progesteron eksikliği çıktı hormon testinde. peki bu ilacın yanında hamile kalmaya yardımcı başka ilaç kullanan var mı yani böyle bişey varmı?:uhm:

kizlar masallah bugun döktürmüsünüzde düktürmüssünüz oku oku bitmiyoo:)) 23 sayfa okudum .Avukatimizin hamileligi kesinlesmis tekrardan tebrik ederim canim.Aramiza yeni katilan arkadaslarda hosgelmissinizopuyorumnanaktan

kıslarrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kaç gündür yokumm kaynatmışsınızzz iyice opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrr,aysen nerdsin kızım sen merak ettikk yaa

günaydın kıslar....evet skorpion bende basından kalkıyorum su pcnin bi acıyorum döktürmüş kızlar.dün bende senin gibiydim.ben sayfaya girdiğimde,herkes vardı.okuyana kadar herkes cıktı......... :)

653Animation40M.gif

5051Animation11YY.gif

cnm o senin gününe göre haraket edio sen bugün 13.gündesin değilmi verdiğin tarihe göre tam anlamıya üztüne denk gelmedği için öle duruyo cnm

Back
X