• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hatırladım tabiki cnm unutur muyum.
nasıl yani hamile misin sen şimdi akannehir
kıs dur ben de şok oldum.
ayyyy süpeeeeeeeeeeerrrrrr Allahın mucizesi
,tebrikler, alkisalkisalkis çok sevindim. :teytey:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. :CüvCüv:

saol cnm yaa..sizinle yazışırken hamileymişim meğer..sizin topik bana uğurlu geldi..hepinizede gelicek inşallah....

kızlar bende 41 gün meryem suresini fetih ve rahman suresini okudum..adet olduğunuzda bırakmıyorsunuz..sizin yerinize başkası okuyabilir..ama ara vermiyorsunuz..bizim başka bir topikte ayı benim gibi tedaviden sonra hamile kalan bir arkadaş var..oda okumuş bana tavsiye etti..ben çok inanıyorum kızlar..ihmal etmeyin lütfen..ben bunun mucizesini gördüm...41 gün sonunda 3 gün oruç ta demişlerdi bana..ama ben 2 gün tutabildim çünkü adet olmuştum..

alkisalkisalkis
kızlar bende 41 gün meryem suresini fetih ve rahman suresini okudum..adet olduğunuzda bırakmıyorsunuz..sizin yerinize başkası okuyabilir..ama ara vermiyorsunuz..bizim başka bir topikte ayı benim gibi tedaviden sonra hamile kalan bir arkadaş var..oda okumuş bana tavsiye etti..ben çok inanıyorum kızlar..ihmal etmeyin lütfen..ben bunun mucizesini gördüm...41 gün sonunda 3 gün oruç ta demişlerdi bana..ama ben 2 gün tutabildim çünkü adet olmuştum..
tebrik ederim canımcım darısı bizim başımıza:)))

denedim f5 le olmadı mac pc ya bu bende alışamadım daha neyse boş boş konuşcam artıkkaydirigubbakcemile2

F5 her klavyede var ama en üstte bi yerlerde olması lazım F1,F2,F3,F4,F5 şeklinde yan yana işte onlardan F5 yazana basman gerekiyor.
O şekilde olmadıysa da adres çubunun olduğu yerden dene.Ne kullanıyorsun?
mozilla firefox
google chrome
internet explorer

ona göre yerini tarif edeyim.

kızlar konu dışı ama ntv de yoga ve sağlık programı var bilinçaltı tekniğiyle gözümüzü mavi bile yapabilirmişiz.e o zaman bebekde yaparız:ecrin_bebek:

F5 her klavyede var ama en üstte bi yerlerde olması lazım F1,F2,F3,F4,F5 şeklinde yan yana işte onlardan F5 yazana basman gerekiyor.
O şekilde olmadıysa da adres çubunun olduğu yerden dene.Ne kullanıyorsun?
mozilla firefox
google chrome
internet explorer

ona göre yerini tarif edeyim.

f5 var denedim işe yaramadı mozilla firefox kullanıyorum.karın ağrısı bende de var ama gelip gidiyo.olmayız inşallah1

Çok mutlu oldum senin adına.Eşinde çok sevinmiştir.Allah istedimi olmazsa olmaz diye birşey söz konusu değil.Allah dualarını kabul etmiş. Bizimkileride kabul eder inşallah

kızlar benimde işaret gibi kahvemsi bidamla gelmişti..adet olucam sanmıştım..birde karnım aynı adet ağrısı gibi ağarıyordu..benim kızımda göğüslerim çok acımıştı bundaysa hiç öyle olmadı. çok belirti aramayın bence..yanlız sabahları aşırı içim kıyılıyordu sanki midemi buruyolardı..hatta bir ara öğürücek gibi olmuştum ama ben hala konduramamıştım hamile olabileceğimi...tedavi sonrası adetim düzensizleşti sanmıştım...

kızlar benimde işaret gibi kahvemsi bidamla gelmişti..adet olucam sanmıştım..birde karnım aynı adet ağrısı gibi ağarıyordu..benim kızımda göğüslerim çok acımıştı bundaysa hiç öyle olmadı. çok belirti aramayın bence..yanlız sabahları aşırı içim kıyılıyordu sanki midemi buruyolardı..hatta bir ara öğürücek gibi olmuştum ama ben hala konduramamıştım hamile olabileceğimi...tedavi sonrası adetim düzensizleşti sanmıştım...

Ay cnm ne güzel şeyler yazmışsın insanın içine su serpiliyor.İlk aylarda insan daha kolay inanıyor da bir sürü denemeden sonra o kadar alıştık ki negatif sonuca kendimizi ona şartlıyoruz olması bi mucize olacak gibi geliyor.Hamile olduğumuzu henüz bilmesek de yaşadığımız belirtileri hep adet belirtilerine yoracağız :)) ta ki kesin sonucu alınca aa hamile olduğum içinmiş deriz artık

Back
X