• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

O sizin Uğurunuz şekercim.Ben de hamile kalırsam en kısa zamanda uğuruna iyice inanacağım.O kadar topik gezdim aylardır kendi topiğimde hamile kalam yahu :))

Kızlar bildiğiniz bütün duaları okuyun bugün benim için yalvarıyorum.Kırmızılar değil bebek gelsin :Saruboceq:

dualarım seninle porti...kırmızılarını gördüğünü değil,çift çizgiyi gördüğünü okurum inşşallal bura... amiiin:ecrin_bebek:

dualarım seninle porti...kırmızılarını gördüğünü değil,çift çizgiyi gördüğünü okurum inşşallal bura... amiiin:ecrin_bebek:

sağol cnm inşallah.Allah razı olsun dualarınız ve desteğiniz için.
Şimdi çıkmak zorundayım.Akşam gelirim artık.
Öpüyorum

Herkese iyi hafta sonları dilerim opuyorumnanaktan

sen nasil oldun lekelenme durumun ne durumda??

şu lekelenmeyi hele bi kere daha anlatın noluuuur.Ben hala olmadım adet. 1 damla bişi geldi.Devamı adet olması lazım ama.kahve desem değil daha açık,kırmızı desem değil,akıntı desem hiç değil açık renk bişey
of inşallah gelmez şu kırmızılar yaa :(

lekelenme ayni adetin son gününde kahverengimsi bir seyler geliyo ya akintimsi ama kahverengi o oluyo canim.ama o genelde adetin gecip hamileligin kesinlesip ondan sonraki hafa oluyo genelde 5ve 6.haftalarda bebek yerlesmeside deniyo.bebek rahime ilerlerken rahimde eski adetten kalan kani temizliyo o oluyo benim bildigim

Back
X