• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Mrb

İyi akşamlar arkadaşlar.

Sabah doktordaydım,sonrasında da işlerden dolayı fırsatım olmadı giremedim.

Klomen verdi doktor.

10 gün sonra kontrolüm var.

Bu şekilde de olmazsa bu ay sebepsizler grubuna giriyoruz.

CANIM MORALIN DUZELSIN DIYE ANLATAYIM BEN 2 AY ONCE KLOMEN KULLANDIM PREGNLY IGNE ILE CATLATTIK OLMADI UZULDUM AMA 2 AY SONRA KENDIMDEN HAMILE KALDIM..SANMA SAKIN TUTMAYINCA OLMUYO CUNKU GECEN SENE YINE KLOMENDEN 2 AY SONRA KALDIM HAMILE AMA TUTAMADIM DUSTU BUNA KISMETSE :) GONLUNU SERIN TUT HASTALANSANDA UZULME 1-2 AYA KALIRSIN INSALLAH BAK HAMILENIN DUASI KABUL OLURMUS HEPINIZE BOL BOLLL BENDEN DUA KIZLAR HEMDE 5.5 HAFTALIK HAMILEDEN DUAAAkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasılsınız... ben ıyıyım yarın regl gunum beklemedeyım. ama anlamadıgım bısey oldu persembe gunu bır damala geldı bırdaha gelmedı varmı fıkrı olan?

gunaydinqy6.jpg

CANIM MORALIN DUZELSIN DIYE ANLATAYIM BEN 2 AY ONCE KLOMEN KULLANDIM PREGNLY IGNE ILE CATLATTIK OLMADI UZULDUM AMA 2 AY SONRA KENDIMDEN HAMILE KALDIM..SANMA SAKIN TUTMAYINCA OLMUYO CUNKU GECEN SENE YINE KLOMENDEN 2 AY SONRA KALDIM HAMILE AMA TUTAMADIM DUSTU BUNA KISMETSE :) GONLUNU SERIN TUT HASTALANSANDA UZULME 1-2 AYA KALIRSIN INSALLAH BAK HAMILENIN DUASI KABUL OLURMUS HEPINIZE BOL BOLLL BENDEN DUA KIZLAR HEMDE 5.5 HAFTALIK HAMILEDEN DUAAAkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Çok teşekkür ederim verdiğin moral için,sayfayı açınca ilk senin yazdığın gözüme takıldı,okuyunca inancım,güvenim daha bi arttı.Duaların için de çok sağol Allah razı olsun.Siz hamileler bizim için dua ediyorsunuz ya inan biz bekleyenler de sizlerin sağ sağlim bebeklerinizi kucağınıza almanız için dua ediyoruz.Çünkü hamile kalmakla bitmiyor...Sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik geçirmek de önemli.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
porti merak etme bacım bu ay senin aynın:)

Kuşum ya ne şanslısın nokta atışı yaptın ilk ayda, alkisalkisalkis Valla seni alnından öpecem. Şeniz Madalya yok onun yerine kupa vermek istiyorum,Kabul edersen :hooray:

slm kızlar nasılsınız... ben ıyıyım yarın regl gunum beklemedeyım. ama anlamadıgım bısey oldu persembe gunu bır damala geldı bırdaha gelmedı varmı fıkrı olan?

ay hadi inşallah hamilesindir canım.Ben bir damla kanı kötüye yormak istemiyorum yorum falan yapmıcam onunla ilgili.Tek temennim hamile kalman :Saruboceq: :CüvCüv:
Günün gelmiş zaten bekle bakalım geçerse 1gün hemen bi test yaparsın :lepi:

Günaydın kızlarrrr
portim saol bacım sen ne verirsen kabulüm:)kızlar günüz geçince test yaptığınızda negatif çıkarsa moralinizi sakın bozmayın 7.günü bekleyip tekrar yapın testi

günaydın portim nasılsın
ay bizim pc ye bişiler oldu ekran kararıyo birden bilmiyorumkismile mesaj için teşekkürler kuşum
ayy sen bugünde mi çalışıyosun yahuuusempatiksalakcinni eşimle seni görünce çalışmakdan nefret edesim geliyo valla :bbo:

naber madecim nasılsınız bakalım oğluşunla opuyorumnanaktan

ayyy bende cam silcem mutfak dolaplarını temizliycem çokk işim var ama ben bi türlü başlayamıyom nedense sempatiksalakcinni

günaydın portim nasılsın
ay bizim pc ye bişiler oldu ekran kararıyo birden bilmiyorumkismile mesaj için teşekkürler kuşum
ayy sen bugünde mi çalışıyosun yahuuusempatiksalakcinni eşimle seni görünce çalışmakdan nefret edesim geliyo valla :bbo:
Çok iyiyim cnm,iki gündür ağzım kulaklarıma varıyor,Neşe doluyum,Allah bozmasın :))
Sen nasılsın?
Evet kuşum biz hafta sonu da çalışıyoruz malesef :((

evdeyim bacım eşim mesaide öğlene kadar bende fırsat bu fısrat dedim girdim:)daha fırın silecem ya

Oh ohh birazda ev hanımı ol :))

Güncellenmiş Listemiz :nazar:

Herkese merhaba,

Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.

Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın

0037.gif

HAMİLELERİMİZ :nazar:

hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
pembehera :CüvCüv:
zeyneparzu :CüvCüv:
madeofhonor :CüvCüv:
justing76 :CüvCüv:
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:

000ar.gif

Ocak Listemiz

kelebek_1974 ______ 12 Ocak
gabril16____________18 Ocak
mhtpblnt___________20 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
integral0027________27 Ocak
nazz81 ____________31 Ocak
mirage1983________31 Ocak
BebisKoM88_______31 Ocak

000ar.gif

Şubat Listemiz
qusel ______________ 1 Şubat
hatunsultan ________ 2 Şubat
ayceece____________ 2 Şubat
eren sezen _________ 3 Şubat
haksever __________ 3 Şubat
kerem34gul ________5 Şubat
cicvir41____________ 9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
skorpion74 _______ 14 Şubat
dilemma__________14 Şubat
zorxx_____________16 Şubat
gonca85gonca_____19 Şubat
portakal_suyu _____21 Şubat
Tancredi__________25 Şubat
fairy19.gif

Güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar :Saruboceq:

nazz81 ____________31 Ocak
mirage1983________31 Ocak
BebisKoM88_______31 Ocak

Günaydin kizlar..Dünden test yapmistim negatifdi bugünde rgl günüm bisi yok henüz insallah gelmezde. ama net bi belirtimde yk of of ne zormus beklemek ...

Back
X