- Konu Sahibi portakal_suyu
- #3.521
Canim resimlere baktim oglun cok tatli masallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bu hatunlar beni öldürecek,2.zeynep vakasını yaşatıyorsunuz ona hamilesin yap dedim ne dil döktüm yapmadı sonra hamile çıktı.Ilk defa bukadar rahatim bende saskinim delikafadulden
Sabah idrari ile yapmak istiyorum cnm o yüzden yarin sabah.
porti sen niye hic resim koymuyosun profilinee?merak ediyorum seniii.kizlar herkes resmini koysayaaa
ay bu hatunlar beni öldürecek,2.zeynep vakasını yaşatıyorsunuz ona hamilesin yap dedim ne dil döktüm yapmadı sonra hamile çıktı.
Ne inatçısınız ha delikafadulden
Dokturun dimedi mi kuşum sabah idrarı akşam idrarı diye birşey yok günün geçtiyse idararını 3-4 saat tutup yapman yeterli doğru sonuç için.
profile resim koyim de sonra bütün memleket öğrensin cinsel hayatımı delikafadulden
msnden gösteririm ben sana aklinialirimsmile
Cnm biliyorumda benim kafami karistiran rgl gününden bigün önce negatif cikmasi. Yani simdi varsa degerim okadar yükselebilirmiki ? Ama yaptigim test digitaldi cizgi felan yok sadece hamile yada degil yaziyo. Yani silik de olsa ikinci cizgi cikma imkani yok. Belkide hata ettim yanlis test i kullandim normal alsaydim keske. Clear Blue almistim.
hoşgeldin canım zemuszemuskaydirigubbakcemile5
Canim resimlere baktim oglun cok tatli masallah...
hoşbulduk canım ne zamandır görüşememiştik nasılsın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlım ne var ne yok buralarda hamişlerimiz vardır inşmrb hoşgeldin a.s.
hosgeldin tatlim iyiyiz biz sen nasilsin
ya benim tepemde duran,arkamdan geçen çok oluyo,ya sayfayı unutursam diye korkuyorum,Bütün özel hayatımız ortada işin sonunda rezil olmak da var.Şu bebek gelse çalışma malışma bitse biraz rahatlıcamhahahahaha porticim alemsin kızsempatiksalakcinni
kiz album yapacaksin sedece arkadaslarim görsün diyeceksin baska kimse göremiyo kiiprofile dediysem ordaya degil:smiley-cool:
iyiyiym kuşum sen nasılsın hihoyyyt
ya benim tepemde duran,arkamdan geçen çok oluyo,ya sayfayı unutursam diye korkuyorum,Bütün özel hayatımız ortada işin sonunda rezil olmak da var.Şu bebek gelse çalışma malışma bitse biraz rahatlıcam
Ben yanlış anlamışım pardon canım avatarı kastediyorsun sandım. olumunekankayizsmile
hoşbulduk tatlım ne var ne yok buralarda hamişlerimiz vardır inş))))opuyorumnanaktan
kuzum sen ne şaşıyorsun bildiğimiz şu testlerden al geç.
Kanda da var mı yok mu diye bakılınca günü gelmeden yanıltıyor.Değere bakmak önemli
Senin aldığında o tip bişeydi heralde.
2 tane test al birini bu akşam yap silik milik çıkarsa sabah gene yaparsın.Hamile çıksanda gene yaparsın :))
sagol canim rabbim sizlerede öyle tatli evlalar nasip etsin:Saruboceq:
ben de iyiiym şükürler olsun...
senin günün yakın mı????
2-3 hamilemiz var ama test yapmaya nazlanıyorlar :))
Yarın öbürgün ancak sevincez :))
Senin tarihin ne zaman listeye yazalım cnm
2-3 hamilemiz var ama test yapmaya nazlanıyorlar :))
Yarın öbürgün ancak sevincez :))
Senin tarihin ne zaman listeye yazalım cnm
bakalım kuşum 35 gün koydum bu sefer geç oluyom diye hayırlsı haır son gün sonra bakıcaz allahım hayır etsinsositososito