• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

:QUOTE=mirage1983;11370026]benim 6 ayım öyle geçti kuşum rastgele kaptan diye :teytey: 6 aydır uzman yardımı alıyorum örtmenim var

ya ben de aklıma koydum hamile kalmadan rahat etmiycem galiba 1rolleyes:

doktorlar 1 sene dolmadan bişey yapmıyorlar sen ne yapıyorsun tatlım?[/QUOTE]

yumoş takibi kuşum bende 1 sene kontrol hapı kullandım tembellik yapmış zaten pko vardı onlar için

kaydirigubbakcemile3 alemsin kızopuyorumnanaktan nasılsınız kızlar iyisinizdir umarım..

hamiş haberleri vardır diye açtım ama kimsecikler yokbilmiyorumkismile test yapmadınız mı kızlar

girdap206_DERS-147-Selma.gif

Kizlr ben test yaptim ama bosa gitti:) cünkü beceremedim yapmasini. Iste dün aksam almistim ama evde iseyecek bisi bulamadim kaydirigubbakcemile3 iste testin üzerinde yaziyo ya üstünede yapabilirsiniz direk diye. Bende öyle yapim dedim ama bütün teste yaptim :roflol: böylece tabiki negatif cikti :) hala gelen yok yarin yada cuma tekrar yapicam bakalim becerebilirsem budefa :)

Kizlr ben test yaptim ama bosa gitti:) cünkü beceremedim yapmasini. Iste dün aksam almistim ama evde iseyecek bisi bulamadim kaydirigubbakcemile3 iste testin üzerinde yaziyo ya üstünede yapabilirsiniz direk diye. Bende öyle yapim dedim ama bütün teste yaptim :roflol: böylece tabiki negatif cikti :) hala gelen yok yarin yada cuma tekrar yapicam bakalim becerebilirsem budefa :)

:roflol: Sabah sabah şaka mısın ? :roflol: Öldürdün beni gülmekten :))

Alemsin ya bebişkom koca evde işeyecek şey nasıl bulamadın
delikafadulden

Valla bizi meraktan çatlatmak için uğraşıyon hihoyyyt

boş kola şişesi de mi yok kıs onu kesseydin bari :)) ay ne bileyim poşete moşete işeydin :roflol:

:roflol: Sabah sabah şaka mısın ? :roflol: Öldürdün beni gülmekten :))

Alemsin ya bebişkom koca evde işeyecek şey nasıl bulamadın
delikafadulden

Valla bizi meraktan çatlatmak için uğraşıyon hihoyyyt

boş kola şişesi de mi yok kıs onu kesseydin bari :)) ay ne bileyim poşete moşete işeydin :roflol:

Yok canim ya hicbisi gelmedi aklima o anda. Bugün gideyimde bir kutu pet bardaklardan alayim bari her ay lazim oluyo :roflol:

Yok canim ya hicbisi gelmedi aklima o anda. Bugün gideyimde bir kutu pet bardaklardan alayim bari her ay lazim oluyo :roflol:

Neyse hayırlısı olsun ne diyelim önümüzdeki 10 gün içinde öğreniriz nasıl olsa :roflol: bi acelemiz yok :)) doktora gittiğinde artık keseyle falan uğraşmazsın direk pıt pıtları duyarsın :CüvCüv:

günaydın kızlar neşeniz bol olsun

Günaydın cnm hoşgeldin,nasılsın?
Gelmiyorsun eskisi gibi,hamile kalınca sende köşene çekildin valla ohh :)) Tuzunuz kuru, biz ne haldeyiz soran yok mafoldumben

Back
X