• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Neyse hayırlısı olsun ne diyelim önümüzdeki 10 gün içinde öğreniriz nasıl olsa :roflol: bi acelemiz yok :)) doktora gittiğinde artık keseyle falan uğraşmazsın direk pıt pıtları duyarsın :CüvCüv:

INSALLAH...Ama beni sicak basmaya basladi dünden beri galiba gelecek kirmizilar

Sen ateşini ölçüyor musun hiç?
Gelmez inşallah ya kaç gün oldu gelse gelirdi

kızlar meleklerimizi beklemek de çok güzel sizde inş kavuşacaksınız en yakın zamanda tadını çıkarın

inşallah kavuşuruz.Galiba iğneden sonra benim yumurta çatladı dün geceye doğru,bayaz sıvıyı yakaladım bu defa çok yoğun,normal akıntı gibi değil.İnşallah tutar :Saruboceq:
çatladıktan sonra da şansım var dime?
(yani bugün için)

slm kızlar
ay şu kızlar çatlatır insanı dünden beri bakıyorum test yaptılar mı diye yok yok bu ay iyi bi haber duyalım yaw ohaoldumsmile

bende akıntım olduğu günün gecesi beraber olmuştum cnım 2 ocak ta ve akıntımdan once 30 aralıkta ikisinden biri tuttu ama allah bilir sene değerlendir canım

ya ben de aklıma koydum hamile kalmadan rahat etmiycem galiba 1rolleyes:

doktorlar 1 sene dolmadan bişey yapmıyorlar sen ne yapıyorsun tatlım?

yumoş takibi kuşum bende 1 sene kontrol hapı kullandım tembellik yapmış zaten pko vardı onlar için[/QUOTE]

tatlım senin sorunlarla benimki benzeşiyo baya sende de pco var tembellik var hamiş kalsak da şu dertlerden kurtulsak..

Zeynearzu bisi sorcam cnm sana
durduk yere terlemek sicak basmasi hamilelik mi yoksa rgl mi belirtisi daha cok?

bende rel olmama yakın ve geçtiği günlerde ateş basbası yaşıyordum hala oluyor gece açıyorum üstümü bu soğukta sonra bazende titreme geliyor seni umutlandırmak istemem ama evet bir belirti benim için öyle inş. sendede bebişin den dolayı oluyordur canım

bende rel olmama yakın ve geçtiği günlerde ateş basbası yaşıyordum hala oluyor gece açıyorum üstümü bu soğukta sonra bazende titreme geliyor seni umutlandırmak istemem ama evet bir belirti benim için öyle inş. sendede bebişin den dolayı oluyordur canım

ins. bendede öyledir...
hayirlisi bakalm.

Hoşgeldin cnm,nasılsın?

2 gün sonra topiğimiz 1 aylık olacak bak o güne kadar hamile olduğunuzu açıklayın bebişkom,kutlama yapcaz :)) :içelim:

hehe tamam oldu cnm,.
ya ben rgl olmassam eger bence bende gec döllenme oldu cünkü sanirim ben 21-22.günde felan yumurtladim cünkü o günlerdede hala uzayan akintim arti kasik agrilarim vardi.

Neyse ´kizlar ben yemege gidiyorum daha sonra görüsürüz. mirage1983 de gelir belki oda güzel haberler verebilir bize.

görüsmek üzere öptüm...

Back
X