• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hehe tamam oldu cnm,.
ya ben rgl olmassam eger bence bende gec döllenme oldu cünkü sanirim ben 21-22.günde felan yumurtladim cünkü o günlerdede hala uzayan akintim arti kasik agrilarim vardi.

Bence de geç döllenme oldu o yüzden çıkmıyor.Madeofhonor' u hatırlasana 33.günlere gelmişti net sonucu öğrendiğinde..

Benim tutarsa bu ay geç döllenme diye birşey olmaz.İnşallah tutar yaa çok korkuyorum.

İnnnşşaallaaahh tutar canım

Başka bir topikde,bir arkadaşın verdiği linkten,girdiğim sitede okuduğum şeyi sizinle paylaşmak istiyorum

Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. [Tergibüs-salât]

Yani kendimiz için ettiğimiz dualardan başkalarının bizim için ettiği dualar daha hayırlı...

O zaman birbirimiz için bol bol dua edelim.Allah tüm arkadaşlarımın en kısa sürede bebeklerine kavuştursun.AMİNNN

Amin canım Allah kabul etsin.
Allahım çocuk özlemi çeken herkese nasip etsin.Hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.En önemlisi istemek de yetmiyor... Önemli olan Hayırlı olanı istemek.Allah herkese hayırlı evlatlar versin. :Saruboceq:

Başka bir topikde,bir arkadaşın verdiği linkten,girdiğim sitede okuduğum şeyi sizinle paylaşmak istiyorum

Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. [Tergibüs-salât]

Yani kendimiz için ettiğimiz dualardan başkalarının bizim için ettiği dualar daha hayırlı...

canım senin bu yazdığını ateş topiğindeki arkadaşlarımla paylaşmak için oraya yazdım hakkını helala etkaydirigubbakcemile3 kopya çektimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Back
X