- Konu Sahibi portakal_suyu
- #3.661
Üzülmeyin kızlar.önümüzdeki aya inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niyeki canim yaaa.doktora gittin mi hic sorun ne ki??ne zamandir korunmuyosun?
Canım seni çok iyi anlayanlardan biriyim.:teselli: Teselli edecek şey bulamıyorum ama ''Umudunu asla kaybetme,Allah büyüktür''.Bebeğin gelmek için ona verilen zamanı bekliyor..
kizlar türkiyede a$ilamanin fiyati ne bilen var mi?
kizlar türkiyede a$ilamanin fiyati ne bilen var mi?
kızlar ben geldim aslında biz geldik dualarım kabul oldu kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmm
ama adet günüm dündü dün akşamdan beri kanamam var değerimde 28.89 yani çok yeni daha kanamam olduğu için tehlikeli ppogestan verdi onu kullanıcam ve hiç kalkmıcam yerimden beni merak edenlere teşekkür ederim dualarınız içinde kardeşlerim nolur benim için dua edin yavrum benimle kalsın bana tutunsun sizi çok seviyorum kayınvalideme gidicam gece o bakıcak bana artık yatıcam sizi seviyorum iyiki varsınız hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm demek benim için bi mucizeydi şimdi daha çok dua edicam daha çok sizin için nolur dua edin dua açtı bizim için kapıları başka herşey sebeb unutömayın
arkadaşlar dua edin en umutsuz bendim rabbim bu kadarını gösterdi inşalllah meleğimde tutunur bana hala hamileyim diyemiyorum eşime bile diyemedim doktor söyledi ben krkuyorum ya aynı adet gb kanamam var annemin ve ablamında böle olmuş inşallah rabbim bizi korur
mrb canım.doktora gidecek misin hala gelmazse adetin?GÜNAYDIN KIZLAR DÜN AKŞAM TEST YAPTIM NEGATİF AMA GELEN GİDEN DE YOK bilmiyorumkismile
Kizlar bende test almistim bugün yapmak icin ama gece adet oldum.
Hic böyle gecikmezdi neden oldu acaba![]()
Kızlar adet oldm sabah.of ya 9 ay oldu nİye olmuyokİ bİzİm bebİŞ. Can sıkıyo ya.4 marta ekleyİn benİ de kızlar
Sağol canım,iyiyim çok şükür ama son günlerde inanılmaz hassas ve sinirliyim.En ufacık birşeye tahammülüm yokslm cicişler nasılsınız :)
portakalcım sen nasılsın
benım kaynana burda pazartesınden berı o nedenle gıremıyorum canlarım
O kadar pahalı olduğunu bilmiyordum aşılamanın,şaşırdım akannehircnm ben konuşmuştum doktorumla 600 e yakın bişi fiyatıı ..
kızlar ben geldim aslında biz geldik dualarım kabul oldu kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmm
ama adet günüm dündü dün akşamdan beri kanamam var değerimde 28.89 yani çok yeni daha kanamam olduğu için tehlikeli ppogestan verdi onu kullanıcam ve hiç kalkmıcam yerimden beni merak edenlere teşekkür ederim dualarınız içinde kardeşlerim nolur benim için dua edin yavrum benimle kalsın bana tutunsun sizi çok seviyorum kayınvalideme gidicam gece o bakıcak bana artık yatıcam sizi seviyorum iyiki varsınız hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm demek benim için bi mucizeydi şimdi daha çok dua edicam daha çok sizin için nolur dua edin dua açtı bizim için kapıları başka herşey sebeb unutömayın
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
![]()
HAMİLELERİMİZ
hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
pembehera :CüvCüv:
zeyneparzu :CüvCüv:
madeofhonor :CüvCüv:
justing76 :CüvCüv:
eliftanerbektas :CüvCüv: