• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bu arada zor um yemeğe mi daldın ne ettin yahu yazmıyon ay canım sıkıldı kısssssssssssssss

bu arada bana öneri yapın kıslar 6 gün sonra eşimin doğum günü 3 gün sonrada sevgililer günü

doğum günü için küçük kartlar yaptım yazılar yazdım cam kavonoza koydum bişiler daha türetmeye çalışıyorum ee bi de hediye alcam tabi ama ne alsam kararsız kaldımmbilmiyorumkismile

slm mirage hoşgeldin,
ya aslında banada dedi doktor verirsen iyi olur die adamda şişti zaten yok arı sütü yok keçibıynuzu iice tombalak olduk:)

ya benim nette yavaşladı iice cnm ondan zor yazıyorum sinir geldi bugün bana pcden
valla bende ne alıcam sende bana fikir verrbilmiyorumkismile

Kızlar ben battanıye Üzerıne resım yaptırcam sevgılıler gÜnÜ ıÇın dÜŞÜnÜyodum ama bebıŞım olsun ondan sonra ÜÇÜmÜzÜn resmı olan bı pelÜŞ ıstıyorum belkı fıkır olur

anacım ben ne alcağımı bilmiyomki zati bi de ikisi bi arada oldumu daha zor oliiii

ben belki abimi arar birazdan çarşıya inerim bakınırız hazır eşimde nöbetteykene yoksa ondan gizli hediye alınmıyooo

aman bee erkeklerin işi ne kolay herşey alınabilir
hepsiburadaya üyeliğimiz var bi baktım eşimde küpe bakmış ordan kaydetmiş bi kaç tane ya onları alır ya da ben nevresim takımı gördüm istikbalde çok güzel felan demiştim belkide onu alır zaten zavallımda hiç süpriz yapamıyo kaçmıyo benden sempatiksalakcinni

anacım sende ajan gibisin bırak kurcalama artık merak et hediyenii
buarada mirage fikir süper ben beğendim o resimli olayı..

mirage siteden mi yaptırcan onu linkini versende bi baksak

nişanlıyken eş,mde istemey geldiklerinde bi resmmiz var benim elimde koca bi demet güll harikaydı:asigim:
işte o resmimizi puzzle yaptırmıştı bi de kupa bardağa resmimizi yaptırmışdı tabi ben ne bu böle simsiyah bardak demiştim kaldırp çeyizlerimin olduğu odaya paketlemiştim sonra dedi o bardağa su koy gel ne hemen kaldırdın :1rolleyes: bi baktım resmim çıktı :teytey:

şimdi bende değişik bişi yapamma dedim evlilikte ilk doğum günümüz diyebilirim geçen sene kayananmlar bendeydi ne doğum günü ne sevgililer günü bi önemi kalmamıştı hediyede alamamıştım sadece bi pasta yaptım anlamlı bi yazı yazarak :asigim:

şimdi çokk özel olsun istiyorummm

KuŞum deĞıŞık hedıyeler dıye google dan aratmıŞtım oradan buldum hedıye denızı olması lazım zannedersem evlılık yıldÖnÜmde eŞım kara kalem tablo yaptırmıŞtı oda gÜzel olur tatlım

ay bende o siteye çok bakıyorum güzel şeler var ama parasıda ii yanııı aklinialirimsmile

ordan fikir çalıyorum ii oliii sempatiksalakcinni

portakalım hoşgeldin cnmmmmmmm özledim görüşemiyoruz valla artık seninde işler yoğun herhalde

hoşbulduk,sende hoşgeldin canım.Ya çoooooook özledim ben seniiiii
ne zamandır konuşamıyoruz.Mesajını aldım ama yazacak zaman olmadı,topiğe bile sabahtan baktım daha yeni bakabildim,Başınız sağolsun canım.

sağol cnm benimde net gidip gelio ondan kopabilir heran manyadı bugün pc sen naptın cnm bende seni özledim ve merak ettim noldu gittinmi doktora birdaha?

sağol cnm benimde net gidip gelio ondan kopabilir heran manyadı bugün pc sen naptın cnm bende seni özledim ve merak ettim noldu gittinmi doktora birdaha?

Doktora gitmedim bir daha adet günüme kadar gitmeyeceğim.bugün progestan mıdır ne karın ağrısı ona başladım.Bebek olursa tutunsun diye 15gün kullanacağım.

Back
X