- Konu Sahibi portakal_suyu
- #3.761
canim polis olmak icin oranin vatanda$ligi lazim degil mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam millet ne kadar da issiz topigimizzz kimsecikler yokkbilmiyorumkismile
aa bak porti sesimi duyduu geldi hosgeldin fistikk
porti geldin bir cvp vermeden nere gittin yaww
evet ablacim benimde vatandaslik hakkini kazanmama 1,5 senem kaldi esim buranin vatandasi oldugu icin 3 sene beklemem lazim 1,5 senedir burdayim 1,5 senem kaldi oyuzden bende once guvenlik gorevlisi okuyayim dedim sonra vatandaslik alayim ozamn guvelik okulu biter bende polislige basvururrum diye dusunuyodum ama mulakatta kalinca olmadi bende kres icin basvurdum ama hocada oyle deyince simdi diyorum bu kres mulakati olmaz ins bende tekrar guvenlik icin basvururrm kabul edilene kadar ,,,, :)
yada yeniden azizenin topigemi tasinsak ne cok bölünme oldu da ondan canim böyle oldu birazda
hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim.gönlünde yatan gerceklessin.
Ben de şimdiye kadar hiç bir taktik tutmadı canım.En son klomen kullandım,6gün önce de çatlama iğnesi yapıldı.Şuan da regl tarihimi bekliyorum tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum.Endişeli,meraklı ve heyecanlıyım :))
Kendi adıma teşekkür ederim güzel dileklerin için
ins ins ins tutmustur cnm rabbim o guzel haberi duymayi nasip eder ins ins ins en kisa zamanda,,,dilegim duam olsun duam da kabul olsun insalllaaaahhhhh,,,,
porti resim koydun mu profiline??
Profile Resim koymucam didim ya cnm :))