• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Naz adet oldu zannedersem canım
ok kendileri gelemiyorlarsa bildiklerirnizi söyleseniz de olur :)

gidicem tatlım yarın akşamarandevu aldım kist falan olmasında sadece gecikme olur inş.en önemlisi bebiş olsunda onlar olmazsa sadece gecikme olsun

Bebiş olsun bebiş diğerlerini istemeyiz.Kendini hiç bişeyde göstermeyen nazlı bi bebiş olsun,annesini çok sevindirsin.

Allahım inş.heimizin gobişini bebişle doldurur aminnnnnnnnnnnnnnn
Amin inşallah cnm
porti sürekli olmuştu öğrendikten sonrada devam etmişti ama belim daha çok ağrımıştı öğrendikten sonra

6gündür neredeyse aralıksız sol kasığımda batma sızlama ağrı var.Onun dışında başka bişey yok.Memelere de elliyorum senin gibi hep yokluyorum ama cıx :(

Benımde kasıklarımda sızı var Özellıkle saĞ kasıĞımda gÖĞÜslerım bÜyÜdÜ sertleŞtı neden olar adette olamıyom ya dÜn sabah kalktıĞımda bacaĞımada kramp gırmıŞtı akıntım devam edıyo

Benİmde kasıklarımda sızı var Özellİkle saĞ kasıĞımda gÖĞÜslerİm bÜyÜdÜ sertleŞtİ neden olar adette olamıyom ya dÜn sabah kalktıĞımda bacaĞımada kramp gİrmİŞtİ akıntım devam edİyo

Sen en son ne zaman test yaptın canım?
Anlattıkların adet öncesi de olan şeyler hamilelik öncesi de olan şeyler,ee hala adet olmadın ama sık dişini en azından yarın doktora gidiyorsun,ne var ne yok öğreneceksin,dua edelim de bebiş olsun.

[ı]sen en son ne zaman test yaptın canım?
Anlattıkların adet öncesi de olan şeyler hamilelik öncesi de olan şeyler,ee hala adet olmadın ama sık dişini en azından yarın doktora gidiyorsun,ne var ne yok öğreneceksin,dua edelim de bebiş olsun.[/ı]

adetten 3 gün sonra tatlım bidaha yapmadım inş.inş.

memelerde ağrım adet geçtikten sonra başlamıştı,adet gecikince yaptığınız testin negatif çıkması moralinizi bozmasın hergün deneyin en sonunda silik çizgide olsa göreceksiniz kızlar bende altıncı gün çıkmıştı silik çizgi porti görmüştü:))

Benim de adet gecikmesi dışında pek bi belirtim olmamıştı.3. günün akşamı test yapmıştım da 2 çizgi çıkmıştı.Testi yapmasam ben hala regl olucam diye bekliyodum. opuyorumnanaktan

adetten 3 gün sonra tatlım bidaha yapmadım inş.inş.
Madenin dediklerine katılıyorum.Sende de onun gibi geç olmuş olabilir.Neyse normalde bugünde test yap diye ısrar ederdim ama yarın doktora gideceksin nasıl olsa 1 gün daha bekleyelim.Hem kanda baktır mutlaka.
memelerde ağrım adet geçtikten sonra başlamıştı,adet gecikince yaptığınız testin negatif çıkması moralinizi bozmasın hergün deneyin en sonunda silik çizgide olsa göreceksiniz kızlar bende altıncı gün çıkmıştı silik çizgi porti görmüştü:))

O zaman memeler için erken diyosun bacım.Ben çok dayanamam zaten böyle giderse 10 gün sonra kanda baktırırım.

Back
X