- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
- #3.841
Naz adet oldu zannedersem canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]hoşgeldin :)) git artık doktora 40 gün oldu.[/ı]
porti bence sen hamilesin:)
bebişdir inş.
gidicem tatlım yarın akşamarandevu aldım kist falan olmasında sadece gecikme olur inş.en önemlisi bebiş olsunda onlar olmazsa sadece gecikme olsun
ok kendileri gelemiyorlarsa bildiklerirnizi söyleseniz de olur :)Naz adet oldu zannedersem canım
gidicem tatlım yarın akşamarandevu aldım kist falan olmasında sadece gecikme olur inş.en önemlisi bebiş olsunda onlar olmazsa sadece gecikme olsun
[ı]ok kendileri gelemiyorlarsa bildiklerirnizi söyleseniz de olur :)[/ı]
[ı]bebiş olsun bebiş diğerlerini istemeyiz.[/ı][ı]kendini hiç bişeyde göstermeyen nazlı bi bebiş olsun,annesini çok sevindirsin.[/ı]
selam kizlar günaydin..nasilsiniz?
Ne oldu mirageden haber varmi ??
Amin inşallah cnmAllahım inş.heimizin gobişini bebişle doldurur aminnnnnnnnnnnnnnn
porti sürekli olmuştu öğrendikten sonrada devam etmişti ama belim daha çok ağrımıştı öğrendikten sonra
Benİmde kasıklarımda sızı var Özellİkle saĞ kasıĞımda gÖĞÜslerİm bÜyÜdÜ sertleŞtİ neden olar adette olamıyom ya dÜn sabah kalktıĞımda bacaĞımada kramp gİrmİŞtİ akıntım devam edİyo
[ı]sen en son ne zaman test yaptın canım?
Anlattıkların adet öncesi de olan şeyler hamilelik öncesi de olan şeyler,ee hala adet olmadın ama sık dişini en azından yarın doktora gidiyorsun,ne var ne yok öğreneceksin,dua edelim de bebiş olsun.[/ı]
Madenin dediklerine katılıyorum.Sende de onun gibi geç olmuş olabilir.Neyse normalde bugünde test yap diye ısrar ederdim ama yarın doktora gideceksin nasıl olsa 1 gün daha bekleyelim.Hem kanda baktır mutlaka.adetten 3 gün sonra tatlım bidaha yapmadım inş.inş.
memelerde ağrım adet geçtikten sonra başlamıştı,adet gecikince yaptığınız testin negatif çıkması moralinizi bozmasın hergün deneyin en sonunda silik çizgide olsa göreceksiniz kızlar bende altıncı gün çıkmıştı silik çizgi porti görmüştü:))