• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

nınım hayırlısı olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallah..
sleepy hoşgeldin cnm ne güsel aman sorunsuz geçir hamileiğini bizimde duamızı unutmaaa:)
portakalım bekle cnm test için oo sen zaten hep bunu savunuyorsun beklemeyi sende yaparsın cnm benim

iyiyim cnm yaa bulantılarım fazla ama napiim oda tuzu biberi...sonuçmu bekliyorsun geçmişi okuyamadım..ne zaman adet günün varmı daha???

sıkı çalışıos dersimize ama hasta oldum çalışmaktan gripten kurtulamadım bebek gelicek derken hastalık gelio sürekliiimafoldumben

HamıŞler hoŞgeldınız bızım ıÇın dua edın ınŞ.bızde en kısa zamanda hayırlısıyla hamıŞ kalırız

devam ediyosun dime çalışmalara..bende iğne olduğumda regle kadar gün aşırı demişti..hadi hayırlısı olsun canım,dualarım sizlerle...

bütün dualarım sizinle kızlar..inanın burda o kadar çok arkadaşım hamiş kalmayı bekliyorki hepiniz için herzaman dua ediyorum inanın...Allah bu yolda kimseyi oyalamasın....

inaşllah mirage cım...sabırla bekleyin zamanı gelince veriyor rabbim.bende 1,5 yıllık beklemenin ardından kavuştum..dualarım hepinize kızlar,en yakın zamanda yaşamanızı diliyorum bu mucizeyi....

inaşllah mirage cım...sabırla bekleyin zamanı gelince veriyor rabbim.bende 1,5 yıllık beklemenin ardından kavuştum..dualarım hepinize kızlar,en yakın zamanda yaşamanızı diliyorum bu mucizeyi....

inş.inş.tatlım sizin bebişlere oyun arkadaşı lazım dimi ama bebişlerimizi salcaz topiğe oynuycaklar

inanın burda kimse hemen hamile kalmamıştır bir çoğumuz bu zorlu yollardan geçtik..bende çok ümitsiz oldum allahım beni görmüyormu diyordum ama şimdi utanıyorum böyle düşündüğüm için..hiç aklıma gelmediği bir anda verdi bebeğimi inanın sizinde öyle olucak..sadece Rabbim sabrımızı deniyor..zamanı gelince vericektir....

Back
X