• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kıslarrrr

cumanız mibarek olsun dualarımız kabul olsun çekemeyenler çatlasın inşlhhhhhhhhhhhhhh

portim zor um nasılsınız kıslarrr opuyorumnanaktan

selam hoşgeldin canım.

Seninde cuman mubarek,duaların kabul olsun :Saruboceq:

Dün nerdeysin sen bakim bişey de demedin merak ettim.Dedin de ben mi görmedim gene.

Ben iyiyim cnm sen nasılsın? opuyorumnanaktan

Kıs çekemeyenler de nerden çıktı? delikafadulden Bizi çekemeyen mi var akannehir

nihayet bütün kizlar toplandik:)) bir kaci eksik olsada:)))

kendini hissettiriyor ağrı.Bebek,kist her neyse ben buradayım diyor yani ama dünden bu yana (akşama nasıl olur bilmem) biraz daha azaldı sanki ,daha hafif ve ağrıların arasında daha uzun zaman oluyor,2 gün öncesine kadar olduğu gibi sık değil.Bu arada 9 günüm kaldı ,çok heyecanlıyım.

Sen nasılsın,sende ne var ne yok cnm?

şunu sana yazmıştım nasılsın ne var ne yok diye nereye kayboldun 2 dk da kaydirigubbakcemile

skorcum kıs geceleri senle konuşuyoduk dün eşim diyoki skorpionla konuşmuyomusun ben dedim o gece kuşu ben gündüz kuşu oldum artık kaydirigubbakcemile3

portim dün eşimin doğum günüydü canım giremedim iştee :asigim:
ay vardır bi yerlerde sende bilirisn yerimseniben

bis bu ay zor la aynı gün regli olduk aynı gün çalışma yaptık aynı gün süt buharı yaptık
aynı günde hamile kalmışızdır inşlhhhhhhhhhh
inşlhhhhhh aynı günde çatır çatır doğururuzzz bacımla zemuszemuszemuszemuszemuszemus

şunu sana yazmıştım nasılsın ne var ne yok diye nereye kayboldun 2 dk da kaydirigubbakcemile

anacim burdaydim baktim sen ucmussun baska bir topige disardada kar var dünde egeye kirak aldilar oda kar kar deyip duruyodu onu kizakla gezdirdim cek ,cek canim cikti:)).biz iyiyiz canim iste ev hali ugrasip duruyorum.

skorcum kıs geceleri senle konuşuyoduk dün eşim diyoki skorpionla konuşmuyomusun ben dedim o gece kuşu ben gündüz kuşu oldum artık kaydirigubbakcemile3

portim dün eşimin doğum günüydü canım giremedim iştee :asigim:
ay vardır bi yerlerde sende bilirisn yerimseniben

bak kiz e$in bile duymu$ namimisırnaşık şeyevet bacim yoksun artik olmuyo ama böyle gül gelsin o yanliz birakmaz beni:))

ay bacım ya bende bırakmıycam ama eşimel pc kavgası ediyoz ben otursam o diyo kalk o otursa ben diyorum kalk en iyisi ikimizde oturmayalım diyoruzz sempatiksalakcinni
bi de eşim bu ara gündüzleride gidiyo geceleri uyuyoz yanıı evdede tek kalmıyorum kaç zamandır kalsam burda olurum bende olumunekankayizsmile

bis bu ay zor la aynı gün regli olduk aynı gün çalışma yaptık aynı gün süt buharı yaptık
aynı günde hamile kalmışızdır inşlhhhhhhhhhh
inşlhhhhhh aynı günde çatır çatır doğururuzzz bacımla zemuszemuszemuszemuszemuszemus

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

kıslar nie susuyonuz yahuu
porti mirage skor zor
hayde sohbete
ayy başım döndü hamilelik belirtisi olabilirmi delikafadulden
sıyırdık artık :dance:

anaaaa kısssssssss zorrrrrrrrrrummmm nerden çıkardın benden ümit yokda portide ümit çokkk bu ay kesin hamişler listesinde bi kaç kişi daha var tahmin ettiğim ama henüz sölemiyom :1rolleyes:

aman canımm olursada olur olmazsada olmaz artık
saldım çayıra mevlam kayıra

Back
X