• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kıslar bende yazmim diyorum ama durduramıyom aklıma parmaklarımıdelikafadulden
bende geçen ay ki gibi gecikmeli olmasam bugün olmam gerekiyodu
ama ovlsyn dan hesapladım 21 i diyo geçen ay 45 günün üstüne olduğum için

heeç bişi anlamadım bacım CADIARZU bilmiyorumkismile

bugün senin adet tarihin mi oluyor,kırmızılar gelmedi,gelme belirtim yok mu dimek istiyorsuuun akannehir bebek olabilir mi dimek istiyosuuun ihoyyyt delikafadulden

nasıl yani tatlım ya seninde gecikmemi oluyo hep

ya şimdi ben normalde 25 günde oluyodum bugün 25 gün
ama geçen ay 42 günmü ne oldum işte
geç olduğum için ovlyndan regl tarihimi hesapladığımda ayın 21 nde olmam gerektiği çıkyıo

hiç bi belirti yok ne regl belirtisi ne bebiş belirtisi yani umudum yok aslında bir an önce olsamda eşimde gidip sperm testine tekrarlasa bakalım bi gelişme varmı die bekliyorum
böle işte kıslar

ya şimdi ben normalde 25 günde oluyodum bugün 25 gün
ama geçen ay 42 günmü ne oldum işte
geç olduğum için ovlyndan regl tarihimi hesapladığımda ayın 21 nde olmam gerektiği çıkyıo

hiç bi belirti yok ne regl belirtisi ne bebiş belirtisi yani umudum yok aslında bir an önce olsamda eşimde gidip sperm testine tekrarlasa bakalım bi gelişme varmı die bekliyorum
böle işte kıslar

canım niye gecikme oldu peki doktora çıktınmı eşin niye sperm testi vericek canım

berrakada bu da senin eski topiklerden beri istikrarından dolayı,hamile kalınca da bizi bırakmadığın için senide hamile demirbaşlarından seçip ödülünü vermek üzere seda sayanı sahneye davet ediyorum (öff ne bozuk bi cümle oldu ) :mymeka:
anladınız sayın seyirciler

Berrakada___:hooray:

Kızlar ben geldimmm.Doktora gittik çok ilgilendi bizle.ıkili test için ultrasona soktu hemen bizi , ellerini kafasını ,ayaklarını, omurgasını, göbişini ,burnunu herşeyini gördük kısacası , ama erkek mi kız mı bir türlü anlayamadı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 .Senin göbeğin biraz yağlı , ultrasondan tam ölçemiyorum ense kalınlığını dedi.Vajinal ultrasona girdim bi de. 1 saat doktorun yanında kaldık.Tam 13 haftalıkmış bebeğimiz.Ense kalınlığı 1,7 çıktı .Normal dedi.Herşeyini ölçtü, 67 grammış bebişimiz, herşeyi çok güzel görünüyo dedi.Sürekli zıplıyodu bebişimiz ,ellerini ayaklarını oynatıyodu. :emir_bebek: Kalbi pıt pıt pıt atıyodu.Kan tahlilinin sonucu pazartesi çıkıcak. opuyorumnanaktan

berrakada bu da senin eski topiklerden beri istikrarından dolayı,hamile kalınca da bizi bırakmadığın için senide hamile demirbaşlarından seçip ödülünü vermek üzere seda sayanı sahneye davet ediyorum (öff ne bozuk bi cümle oldu ) :mymeka:
anladınız sayın seyirciler

Berrakada___:hooray:

hihoyyyt hihoyyyt :lepi: İlk defa ödül alıyorum, çok sevinçliyim. hehehehhehe.Ben sizin hamile haberlerinizi 4 gözle bekliyorum, ayrılır mıyım bu topicten. delikafadulden delikafadulden

Kızlar ben geldimmm.Doktora gittik çok ilgilendi bizle.İkili test için ultrasona soktu hemen bizi , ellerini kafasını ,ayaklarını, omurgasını, göbişini ,burnunu herşeyini gördük kısacası , ama erkek mi kız mı bir türlü anlayamadı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 .Senin göbeğin biraz yağlı , ultrasondan tam ölçemiyorum ense kalınlığını dedi.Vajinal ultrasona girdim bi de. 1 saat doktorun yanında kaldık.Tam 13 haftalıkmış bebeğimiz.Ense kalınlığı 1,7 çıktı .Normal dedi.Herşeyini ölçtü, 67 grammış bebişimiz, herşeyi çok güzel görünüyo dedi.Sürekli zıplıyodu bebişimiz ,ellerini ayaklarını oynatıyodu. :emir_bebek: Kalbi pıt pıt pıt atıyodu.Kan tahlilinin sonucu pazartesi çıkıcak. opuyorumnanaktan

AY TATLIM MAŞALLAH BEB:emir_bebek::emir_bebek:İŞİMİZ KIPIR KIPIR OLUCAK HE ŞİMDİDEN BELLİ

Korunmak amacı ile doğum kontrol ilaçlarından birisini kullanan anne adayı, gebelik istiyorsa normalde ilacının 21. tabletini alır ve yeni kutuya başlamaz. Bu durumda 7 gün içerisinde adet olması gerekecektir. Adet gecikir ise mutlaka gebelik testi yapılmalıdır. Gebe değilseniz ve adet olamıyorsanız, mutlaka bir kadın doğum uzmanı ile görüşmeniz ve muayene olmanız gerekmektedir.

Adet olunur ise artık ilaç kullanmayacağınız için yumurtalarınız yavaş yavaş eski fonksiyonlarını kazanır. Ancak burada yumurtlamanızın tam olarak geri dönmesi 4-6 ay sürebilmektedir.
bilmiyorumkismile

Kızlar ben geldimmm.Doktora gittik çok ilgilendi bizle.İkili test için ultrasona soktu hemen bizi , ellerini kafasını ,ayaklarını, omurgasını, göbişini ,burnunu herşeyini gördük kısacası , ama erkek mi kız mı bir türlü anlayamadı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 .Senin göbeğin biraz yağlı , ultrasondan tam ölçemiyorum ense kalınlığını dedi.Vajinal ultrasona girdim bi de. 1 saat doktorun yanında kaldık.Tam 13 haftalıkmış bebeğimiz.Ense kalınlığı 1,7 çıktı .Normal dedi.Herşeyini ölçtü, 67 grammış bebişimiz, herşeyi çok güzel görünüyo dedi.Sürekli zıplıyodu bebişimiz ,ellerini ayaklarını oynatıyodu. :emir_bebek: Kalbi pıt pıt pıt atıyodu.Kan tahlilinin sonucu pazartesi çıkıcak. opuyorumnanaktan

anamm bizim mercimek büyümüş de zıplamaya başlamış hihoyyyt

Sağlıklı olsun da cinsiyeti geç belli olsun cnm.
pazarteside böyle güzel haberler veririsin inşallah.
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim kuzum kaydirigubbakcemile5

ay berrakçık çok sevindim cnm sağlıklı olmasına ne güsel inşallah hep böle devam etsin sağlıkla kucağına al.ay bizde yazıcakmıyız acaba buraya birügn ahhh ahh

Korunmak amacı ile doğum kontrol ilaçlarından birisini kullanan anne adayı, gebelik istiyorsa normalde ilacının 21. tabletini alır ve yeni kutuya başlamaz. Bu durumda 7 gün içerisinde adet olması gerekecektir. Adet gecikir ise mutlaka gebelik testi yapılmalıdır. Gebe değilseniz ve adet olamıyorsanız, mutlaka bir kadın doğum uzmanı ile görüşmeniz ve muayene olmanız gerekmektedir.

Adet olunur ise artık ilaç kullanmayacağınız için yumurtalarınız yavaş yavaş eski fonksiyonlarını kazanır. Ancak burada yumurtlamanızın tam olarak geri dönmesi 4-6 ay sürebilmektedir.
bilmiyorumkismile

TATLIM SEN İLAÇMI KULLANIYODUN :uhm:

ınşallah sizde yazıcaksınız güzel haberleri . Ben hareketleri pek hissetmiyorum ama baya hareketliymiş.Birde 3 gün ilerde sat tarihinden.Onuda 22 günde bir regl olduğun içindir dedi.

bilmiyorumkismile

Verdiğin bilgi için teşekkürler opuyorumnanaktan

Ben hiç ilaç kullanmadım ama kullanan arkadaşlara faydalı olacaktır yazdıkların kaydirigubbakcemile5

cok sevindim canim bebeginin her seyinin yolunda olmasina:nazar:

İnşallah sizde yazıcaksınız güzel haberleri . Ben hareketleri pek hissetmiyorum ama baya hareketliymiş.Birde 3 gün ilerde sat tarihinden.Onuda 22 günde bir regl olduğun içindir dedi.

canim ilk bebekte 23.haftada falan hissediliyoo,ikinci bebek biraz daha erken hissedilebiliyo 20.haftadan sonra. anne daha deneyimli oldugu icin olsa gerek:))

Back
X