• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım niye gecikme oldu peki doktora çıktınmı eşin niye sperm testi vericek canım

canım doktoruma gittim ben baktı bişi yok dedi stresten olmamışsındır dedi işte eşimin sperm sonucu kötü çıkmıştı şimdi çok şükür düzelmeye başşladı işte o ay çok sıkıntı yaşadık ondan gecikmeli oldum .doktorum glucophage die bi ialç verid yumurtalıkalrı kuvvetlendiriyomuş işte böle

Kızlar ben geldimmm.Doktora gittik çok ilgilendi bizle.İkili test için ultrasona soktu hemen bizi , ellerini kafasını ,ayaklarını, omurgasını, göbişini ,burnunu herşeyini gördük kısacası , ama erkek mi kız mı bir türlü anlayamadı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 .Senin göbeğin biraz yağlı , ultrasondan tam ölçemiyorum ense kalınlığını dedi.Vajinal ultrasona girdim bi de. 1 saat doktorun yanında kaldık.Tam 13 haftalıkmış bebeğimiz.Ense kalınlığı 1,7 çıktı .Normal dedi.Herşeyini ölçtü, 67 grammış bebişimiz, herşeyi çok güzel görünüyo dedi.Sürekli zıplıyodu bebişimiz ,ellerini ayaklarını oynatıyodu. :emir_bebek: Kalbi pıt pıt pıt atıyodu.Kan tahlilinin sonucu pazartesi çıkıcak. opuyorumnanaktan

ayy canım çok sevindimmmm herşeyin yolunda olmasına ay bence senin kızın olacak hep öle geldi bana hayırlısı olsun bakalım bize dua etmeyi unutma canım

bu arada portime katılıyorum hamile kalıpta bizleri unutmayan bi sen oldun tebrik ediyorum bu kupada benden snaa gelsin tatlım :hooray:opuyorumnanaktan

canım doktoruma gittim ben baktı bişi yok dedi stresten olmamışsındır dedi işte eşimin sperm sonucu kötü çıkmıştı şimdi çok şükür düzelmeye başşladı işte o ay çok sıkıntı yaşadık ondan gecikmeli oldum .doktorum glucophage die bi ialç verid yumurtalıkalrı kuvvetlendiriyomuş işte böle

o ilacı bende kullanıyorum benim eşimde yaptırdı o testen idrar yolu enfeksiyonu vardı ama değerleri yüksek çıktı çok şükür antibiyotik kullandı bir hafta o kadar düzelir tatlım ya sıkıntı yapma

ayy canım çok sevindimmmm herşeyin yolunda olmasına ay bence senin kızın olacak hep öle geldi bana hayırlısı olsun bakalım bize dua etmeyi unutma canım

bu arada portime katılıyorum hamile kalıpta bizleri unutmayan bi sen oldun tebrik ediyorum bu kupada benden snaa gelsin tatlım :hooray:opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım, kız olsun bizim olsun. :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

TATLIM BEN BİR SENE KULLANDIM BENDE TEMBELLİK YAPTI YASMİN YUMOŞLARIM YAVAŞ ÇALIŞTI :1no2: BİRSENEDEN BERİ DE İÇMİYORUM BU AYDA KİST VAR DİYE GİARE DİYE DOĞ.DOĞ.HAPI KULLANIYORUM

Ben 06.2007 den beri kullanıyorum.. Bende hiç sorun yok
Bakalım bırakınca ne olacak. Eşimede süpriz olacak ama bu devreyikaydirigubbakcemile
ben nasıl kafayı sıyırmadan geçireceğim bilmiyorum
Uyku muyku hak getire kaydirigubbakcemile3

Bakalım bırakınca ne olacak. Eşimede süpriz olacak ama bu devreyikaydirigubbakcemile

hadi hayırlsı canım stres yapma ama kaydirigubbakcemile

Hımm korunmayı bıraktığından eşinin haberi yok mu? boshayallersmile

tam süpriz olacak yani babaya

Hep beraber konuşarak,paylaşarak geçireceğiz bu devreyi biz aylardır hep onu yapıyoruz kaydirigubbakcemile5

cnm onu kuzenim içmişti bomba gibiydi valla patlıcak yer arıyordu ne alakasa çok sinir yapıormuş o happ aman hemen bitsede rahatlasan:)

valla ya evde terör estiriyorum koçişinde haptan olduğundan haberi yok koçişe yazık olucak bu ay

Seni hap sinirli yapmış ben hep sinirliyim alsanaalsanasmile

ayy kız sen bide beni görsen dışarıdan çok uysalım ama damarıma basılmasın kötükedihüso

valla ya evde terör estiriyorum koçişinde haptan olduğundan haberi yok koçişe yazık olucak bu ay

ayy kız sen bide beni görsen dışarıdan çok uysalım ama damarıma basılmasın kötükedihüso

Benimde dışarıdan sessiz sakin,uyumlu bir yapım olduğunu söylerler ama genelde hep sinirliyim sebebi de salak insanlar,düşüncesiz,dikkatsiz,kendini uyanık zanneden insanlar...
Evde oturunca pek sinirli olmuyorum da dışarda herkes bi alem tahammül edemiyorum bazen ciddi anlamda salak olanlara.

Hoşgeldin cnm,biz iyiyiz bekleşiyoz :) opuyorumnanaktan

Sen nasılsın?Mektup geldi mi okuldan?

allah iyilikler vversin tatlim,,,bende iyiyim bugun evdeyim oturdum pc nin basina vakit olduruyorum,,,okuldan henuz bi mektup gelmedi ama onceki basvurdugum guvenlik gorevliligi bolumunden mail atmislar dun ,,,sana meslek secimin kariyer arastirmanda yardimci olmak tavsiye vermek istiyoruz senle kontakta kalip sana en uygun meslegi senle birlikte bulmak istiyoruz diye eger bu hakkindan yararlanmak istiyosan 1 hafta icinde bizle kontaga gec demisler ne 1 haftasi dedim maili alir almaz arattirdim esime randevu yaptik sali gunu bekliyolar gidip goruscem bakalim ne dicekler bendeki gelismelerde boyle tatlim,,,

Back
X