- Konu Sahibi portakal_suyu
- #4.301
ay ban alırım kesin duba gibi olurumkaydirigubbakcemile3 şimdi bile herşeyden cnm çeker hamile olunca yandım bennn bide burunlar şişyo ya ben ondn çok korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız aklına kötüleri getirme ben hep güzel hamişlere bakıyom allahım bunlar gibi olayım inş.inş.diye hayırlısı olsun bi hamiş kalalımda yediğimize dikkat ederiz zaten bebiş bizi yiyo iliğimizi kemiğimizi biz kendimize bakıcaz
KızÇeler doktor bana glukofen verdİ yumoŞları kuvvetlendİrİyomuŞ o kİlo verdİrİyo ben ne yersem yİyİm alamıyom hep 52 acayİp mİde bulantısı yapıyo ama
[ı]ben en son adet olduğumda 2.gün doktora gitmiştim.doktor klomen ve folic vermişti ya onları almaya gittiğimizde kayınvalidemle eczanede tartılalım dedik :)) evde yok da :))[/ı]
[ı]bir kaç gün öncede başka bi yerde tartıldım o sürecte 3 kilo almışım eyvahedigeldismile[/ı] [ı]çevremdekiler göre hala zayıfım ama ben daha hamile kalmadan 3 kilo aldım eyvahedigeldismile[/ı]
[ı]zorxx tuz yememek gerekiyormuş hamilelikte o şişiriyormuş,ben tuzluyu turşuyu çok severim.şimdi bile canım çekti cokacimcoook naparım bilmiyorum[/ı][/quo
merak etme mide bulantılarıyla hepsi gider evet canım tuz çok sakıncalı albummu ne deniyo annem de çıkmış acayip şişmiş hep rahatsız olmuş
canım bu ilaç bende mide bulantısı hiç yapmadı canım çok şükür herkeste yapıyomuş ben anormalliğimi burdada gösterdim tabi
ama canım bişi çekmiyo normaldede çok yiyen biri değilimdir ama tiroid yüzünden evlendiğimdne beri çok kilo aldım allahtan boyum uzunda göstermiyom
azizem merak etme mide bulantılarıyla hepsi gider evet canım tuz çok sakıncalı albummu ne deniyo annem de çıkmış acayip şişmiş hep rahatsız olmuş
azizemiiiibilmiyorumkismileakannehir mirage karıştırdın cnmmmkaydirigubbakcemile3
ay ebdne şaşırdım azize görünceee sempatiksalakcinniakannehir
azizem mi ?akannehir akannehir akannehir akannehir iki arada gezerken topikleri karıştırdın galiba alsanaalsanasmile :mymeka:
Mide bulantılarını unutmuştum,berrakada zayıfladı o bulantılarla hamile kalınca :CüvCüv:
kıs portim bize ne kızıyon bacımmm bizmi yazdık sankim mafoldumben:sinifsinif:
b,liyon öle bi karıştırma hayatta yapamayız biz
ayy bugünde amma iğneleme yaptım birilerine laelaelaelaelae
:mymeka: :1hug:ay şekercim ya kusura bakma kızma bana ohaoldumsmile
Neyse daha fazla reklam yapmaya gerek yok :roflol:lmaz:zemuszemus:kedi:azizeyeyle yazışıyodum aynı doktora gidiyoruzda porticim