• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

valla ben henüz 24 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyuim fakat 2 ay önce doktora gittim.yumurtalık tembelliği dedi pkosheralde.zor olur senin bebeğin dedi. eşimin de spermleri biraz düşükmüş varikosel var 1, derecde.anlıyacağınız sürekli olumsuz şeyler çıktı karşımıza.hergün kk dayım bakıyorum ama bu topik hoşuam gitrti sürekliliği var.a.s.
çorludayım çalışmıyorum 2 aydır sadece bebek düşünüyorum boshayallersmilehenüz çok yeni ama insan kalından atamıyor nedense olmadıkça daha çok hırslanıyorkötükedihüso

valla ben henüz 24 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyuim fakat 2 ay önce doktora gittim.yumurtalık tembelliği dedi pkosheralde.zor olur senin bebeğin dedi. eşimin de spermleri biraz düşükmüş varikosel var 1, derecde.anlıyacağınız sürekli olumsuz şeyler çıktı karşımıza.hergün kk dayım bakıyorum ama bu topik hoşuam gitrti sürekliliği var.a.s.
çorludayım çalışmıyorum 2 aydır sadece bebek düşünüyorum boshayallersmilehenüz çok yeni ama insan kalından atamıyor nedense olmadıkça daha çok hırslanıyorkötükedihüso

TATLIM TEMBELLİK BENDE DE VAR YUMOŞ TAKİBİYLE Bİ PROBLEM KALMIYO EŞİNİNDE KESİN Bİ ENFEKSİYON OLAYI VARDIR ODA GEÇER DAHA YENİ BAŞLAMIŞsınız allahım tez zamnda veriri inş.

ay bende yemeğimi yaptım rahatım ohhhhhhhhhhhhh yeni gele arkadaşlar hoşgeldiniz en kısa zamanda hamile olursunuz inşallahhhhhhhhhh

canım inşlh tez zamnda kavuşursun bebişine sende
bu arada eşine varikosel var dendi amlyt dendinmi
ya benim eşimede gizli varikolsel var dendi amlyt dendi ama biz olmadık bizde 2 ay önce öğrendik ama kürler vesile oldu değerler artmaya başladı
kür yapıyomusun

hoşbulduuk:teytey:kızlar siz bu konularda bilgilisiniz anladığım kadarıyla:smiley-cool:bişey sormak istiyorum ben şimdi progestan kullandım biteli 12 gün oldu adet olamm gerekmiyormuydu şimdiye kadar.doktor bana o yüzden verdi.bebek olsa çıkardı dimi şimdiye kadar idrarda bile yoksa boşa mı ümitleniyorum dersiniz:ecrin_bebek:

aaa hiç olur mu boşa ümitlenmek ama sen soruma cevap vermedin bunlar önemli.Son adet tarihini yazdında kaç günde oluyorsun,beklenmeyen adet rtarihin ne ?Ona göre yorumluyalım.
Bende progestan kullanıyorum vajinal olandan.Hem idrar testinde şimdiye kadar çıkardı diyorsun ya ne kadar geçti ki?asıl sidik testinde hemen çıkmıyor,kişiye göre değişebiliyor cnm

evet portim umut vadeden bi arkadaş gerçekten delikafadulden
yarışmacı arkadaşımız nerden katılıyo biraz kendini tanıtırsa ii olur demi ama

bu arada bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
sidik testinde çift çizgi inşlhhhhhhhhhhhhhhh

evet arkadaşımız kendini tanıtırsa ne kadar zamandır bekliyor,sorun var mı yok mu?
amiiin inşallah bacımmm :Saruboceq:

PORTİDE O İLACI KULLANIYO ONUN BİLGİSİ VARDIR :uhm: AMA BENDE Bİ ARA KULLANMIŞTIM DÜZENLEYİCİ DİYE VERMİŞTİ SAĞLIK OCAĞINDAKİ KADIN
he ben kullanıyorum soru neydi unuttum CADIARZU :smiley-cool:
kırmızişlerrr gelmeden ümit kesmekkk yooook :kedi:

Arkadaşın yakın zamanda inşallah tekrar hamile kalır da öğrenirsin o zaman sen de dime kızlar?

portim daha açık bi dille anlatılmazdı herhalde seni gerçekten tebrik ediyorum bacımm
ahanda böle öpüyom Şeniz
Şeniz
Sağol hayatım
olumunekankayizsmile hepimizin hislerine tercüman olduğumu biliyorum kaydirigubbakcemile5

canım inşlh tez zamnda kavuşursun bebişine sende
bu arada eşine varikosel var dendi amlyt dendinmi
ya benim eşimede gizli varikolsel var dendi amlyt dendi ama biz olmadık bizde 2 ay önce öğrendik ama kürler vesile oldu değerler artmaya başladı
kür yapıyomusun

nası bir kür kız ne kürü yapıyosun

canım 1.si hem çok yeni daha sakın sıkıntı yapma,olacağına inanmaya devam et.
Anlattıklarının hepsinin tedavisi var,hiiiç canını sıkma.

ay bende yemeğimi yaptım rahatım ohhhhhhhhhhhhh yeni gele arkadaşlar hoşgeldiniz en kısa zamanda hamile olursunuz inşallahhhhhhhhhh

ohh eline sağlık ben de şimdi yiyorum çok güzel olmuş kaydirigubbakcemile3

Toplanınca hepimiz ne kadar keyifli oluyor burası ya Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Beklemek ne kadar yıpratıcı olsada ...
olup bittikten sonra bu günleri hatırlamıcazzz bile opuyorumnanaktan

varikosel dendi ama birkez dah sperm tahliliistendi bakalım onun sonucuna göre ameliyat gereklimi belli olacak.işllh gerekmez.sadece eşime keçiboynuzu pekmezi aldım.iyi geliyor diye duymuştum.adetlerim çok düzensiz benim geçen ay klomen kullandım 14. günde baktı sadece yumurta oluşmamış deedi ve oral yoldan progestan verdi.bitince adet olacaksın dedi.ama hala yok biteli 12 gün oldueyvahedigeldismiledün akşam yaptım testi negatifff ama benim işim belli olmuyor 1 ay gecikmede yaşandığı oldu.progestan kullndığım için gecikmenin normal olmadığını düşünüyorum

canım keçiboynuzu kürü ve pekmezini yiyo eşim birde arı sütü polen karışımı yiyo hiç aksatmadan
aradada havuş suyu yapıyorum haftada bir eşim sigara içtiği için her gün yapamıyorum
ama salatasını yapıyorum bol bol

varikosel dendi ama birkez dah sperm tahliliistendi bakalım onun sonucuna göre ameliyat gereklimi belli olacak.işllh gerekmez.sadece eşime keçiboynuzu pekmezi aldım.iyi geliyor diye duymuştum.adetlerim çok düzensiz benim geçen ay klomen kullandım 14. günde baktı sadece yumurta oluşmamış deedi ve oral yoldan progestan verdi.bitince adet olacaksın dedi.ama hala yok biteli 12 gün oldueyvahedigeldismiledün akşam yaptım testi negatifff ama benim işim belli olmuyor 1 ay gecikmede yaşandığı oldu.progestan kullndığım için gecikmenin normal olmadığını düşünüyorum

canım eşinin tahlil sonuçlarını yazarsan bende bi fikir verebilirim belki nacizane
ama sakın hemen amlyt olmasın eşin bak biz boş yere amlyt olacaktık mesela
doğal şeyleri dene muhakka muhakkakkk keçi boynuzu kürünü yap eşin sigara içmiyosa havuç suyunu yap bak biz ne kadar ümitsiz idik düşün hareketlilikj %1 çıkmıştı tüp bebk dediler sayı 21 milyondu
bu kürler vesile oldu hareketsiz toplam %96 idi %50 ye düştü
sperm sayısı 41 milyona çıktı
bu hafat yine tekrarlıycaz bakalım ne kadar olmuş
doktoru bile şaşırmış eşimin amlytlık durum yok devam ne yiyosan yemeğe ve çalışmalara demiş
ümidini sakın yitirme derdi veren rabbim dermanınıda veriyo canım

klomen kullandığın halde yumurta oluşmamış mı ?14.güne kadar kaç kere gittin dr.a kontrol için?Tekrar doktora gitmen daha doğru olur şu durumda

Back
X