• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım eşinin tahlil sonuçlarını yazarsan bende bi fikir verebilirim belki nacizane
ama sakın hemen amlyt olmasın eşin bak biz boş yere amlyt olacaktık mesela
doğal şeyleri dene muhakka muhakkakkk keçi boynuzu kürünü yap eşin sigara içmiyosa havuç suyunu yap bak biz ne kadar ümitsiz idik düşün hareketlilikj %1 çıkmıştı tüp bebk dediler sayı 21 milyondu
bu kürler vesile oldu hareketsiz toplam %96 idi %50 ye düştü
sperm sayısı 41 milyona çıktı
bu hafat yine tekrarlıycaz bakalım ne kadar olmuş
doktoru bile şaşırmış eşimin amlytlık durum yok devam ne yiyosan yemeğe ve çalışmalara demiş
ümidini sakın yitirme derdi veren rabbim dermanınıda veriyo canım

27 milyon sperm vardı geçen ay yapıldı bu tahlil.:kahve:

klomen kullandığın halde yumurta oluşmamış mı ?14.güne kadar kaç kere gittin dr.a kontrol için?Tekrar doktora gitmen daha doğru olur şu durumda

yok işte sadec bir kere çağırdı oda adetimin 11.günüydü.10unda oldum 21inde çağırdı beni yok olamamış bu gidişlrde olmaz dedi progestan verdi :gitme:

bu arada portim ve zorum sayfamız ilk günden bugüne 437 sayfa olmuş durumda bi ay da iyi başarı
topiğin demirbaşlarını canı gönülden kutluyorum a.s.

aysen yavrucum ilk sırada test yapçak sensin listeye baktımda hadi bakalım eyvahedigeldismile

yok bacımm ben bu ay test mest yapmıycam en azından ovlsyn hesaplamanın tarihine gelene kadar yani 21 e kadar olmazsam

ben sıramı savdım sırada sen varsın kuşum :emir_bebek:

yok işte sadec bir kere çağırdı oda adetimin 11.günüydü.10unda oldum 21inde çağırdı beni yok olamamış bu gidişlrde olmaz dedi progestan verdi :gitme:

Seninle aynı tedaviyi görmüşüz oluyoruz ben de klomen kullandım 10.gün gittim 19mm idi yumurta iğne yaptı ve 3 gün sonra progestana başlamamı söyledi hala kullanıyorum.

Yumurta bazen ilaca rağmen oluşmayabiliyormuş.Yani her ay yumurtamız oluşmuyor.O yüzden moralini bozma daha çok başındasın bence en yakın zamanda doktora git ve bebek var mı yok mu öğren,yoksa da diğer ay tekar klaomenle takip yapılmasını iste.Bu arada da eşine aysenin uyguladığı ve faydasını gördüğü kürler var onları uygulayabilirsin

yok bacımm ben bu ay test mest yapmıycam en azından ovlsyn hesaplamanın tarihine gelene kadar yani 21 e kadar olmazsam

ben sıramı savdım sırada sen varsın kuşum :emir_bebek:

ay cnm benimde zaten gelir bugün yarın ama ben netteki baktığımız günlere inanmıyorum bende pek tutmuyo en azından hayırlısı cnm benim bende portakala top atayım sırada ovarrzemuszemus

eevt canım morfoloji ve hareketlilikte sorun var gibi ama çok kötü değil
eşin doppler çektirdimi yani ultrsayon varikosel varsa çıkıyo onda
bi de eşin biraz açık olcak ama malum bölgeye soğuk su banyosu yapsın her gün
çünkü varikosel damar genişlemesi çok fazla oturan veya çok oturan yani orasının sıcak kalmasından oluyomuş eşinin mesleği ilede alakalı yani
yani benim eşimde sürekli nöbet tuttuğu için ayakta bundan kaynaklanıyo olabilir demişti doktoru

ay bende uzaman oldum artıkkkk
kıslarrrr yeni kliniğime bekliyorum hepinizi
sırnaşık şeydelikafadulden

bu arada portim ve zorum sayfamız ilk günden bugüne 437 sayfa olmuş durumda bi ay da iyi başarı
topiğin demirbaşlarını canı gönülden kutluyorum a.s.

saol cnm hepimizin başarısı opuyorumnanaktan ama tabi demirbaşlar ayrııızemuszemus

evet aysencim özellikle bugün bayaa ilerledi.1000 lere olsun inşallah :hooray:

Katkıda bulunan herkese teşekkürler opuyorumnanaktan

Çok güzel şeyler paylaşıyoruz burada.

açtırmayın şimdi don muhabbetini :roflol:

Seninle aynı tedaviyi görmüşüz oluyoruz ben de klomen kullandım 10.gün gittim 19mm idi yumurta iğne yaptı ve 3 gün sonra progestana başlamamı söyledi hala kullanıyorum.

Yumurta bazen ilaca rağmen oluşmayabiliyormuş.Yani her ay yumurtamız oluşmuyor.O yüzden moralini bozma daha çok başındasın bence en yakın zamanda doktora git ve bebek var mı yok mu öğren,yoksa da diğer ay tekar klaomenle takip yapılmasını iste.Bu arada da eşine aysenin uyguladığı ve faydasını gördüğü kürler var onları uygulayabilirsin

vet cvp vermemiş yumurtalarım tedaviye öyle demişti.o zman ben haftaya randevu alayım bir an önce belli olsun böyle zaman kaybetmiş oluıyorum sanırım.çünki kesinlikle adet belitim yok sadeec hiç olmadığı kadar fazla akıntım var su gibi geldiğini hissediyorum resmenbilmiyorumkismile

çünkü varikosel damar genişlemesi çok fazla oturan veya çok oturan yani orasının sıcak kalmasından oluyomuş eşinin mesleği ilede alakalı yani
yani benim eşimde sürekli nöbet tuttuğu için ayakta bundan kaynaklanıyo olabilir demişti doktoru

eşimin işide bilgisayar başında sürekli oturuyor o yüzden olabilir senin kürlerden bende yapayım bari soğuk duş bilgisi içiinde teşekkürleryerimseniben

canım keçiboynuzu kürü ve pekmezini yiyo eşim birde arı sütü polen karışımı yiyo hiç aksatmadan
aradada havuş suyu yapıyorum haftada bir eşim sigara içtiği için her gün yapamıyorum
ama salatasını yapıyorum bol bol

havuç suyu sigara içince ne yapıyoki tatlım benimki ne yer ne içer galiba

Bende diyet konusunda aştım kendimi sorma
ama inşallah bu bebek konusunda uğraşmam okadar boshayallersmile

portim özelina bak kuşummm

ay canım rica ederim biraz bilgilendirebildiysem ne mutlu baana inşlhh faydasını görürsünüz vesileniz olur inşlhhhhhhhhh

ay cnm benimde zaten gelir bugün yarın ama ben netteki baktığımız günlere inanmıyorum bende pek tutmuyo en azından hayırlısı cnm benim bende portakala top atayım sırada ovarrzemuszemus

Top bende bakalım ben kime atacağım.Ben bütün aylardan daha ümitliyim Allah yüzümüzü kara çıkarmasın :Saruboceq:

O hesaplayıcılara bende hiç güvenmem.Adet tarihlerinin ortalamasını alarak hesaplıyor.

Bence sende onlara güvenme aysencim onları bi kenara bırak al eline bi takvim bi kağıt bi de kalem gün gün ne zaman oldun kaç günde oldun çizelge yap.Rahat edersin hesaplarken hangi ay kaç gün gecikmiş,o ay ne oldu üzüntü mü mevsimsel bi değişim mi...gibi gibi... :))

havuç suyu sigara içince ne yapıyoki tatlım benimki ne yer ne içer galiba

canım valla marankinin sitesindne bak istersne sen havuç suyu kürüne
ilerde bağırsak kanserine nedne olabiliyomuş herhalde fazla vitamin depolayıp sgarnın zehiri ile karıştığından oalblir ben öle okudum yapmadık o yüzden

benim eşimde ilk başta keçiboynuzunu içmek istemiyodu şimdi bazı geceler kendi hazırlıyo bile alıştı artık soğuyunca tadı kötü olmuyomuş öel diyo eşim napsın fayda verdiğini görünce benim bişi dememe gerek kalamdı artık

Back
X