• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ben devlette yaptırdım, sağlık ocağında da yapıyolarmış.Cuma gittiğimde tahlil fiyatları yazıyodu bi tabloda ama aklımda kalmadı valla. ohaoldumsmile

Ben şimdiye kadar bir çok yerde yaptırdım.Genelde acile gidiyorum :)) en kısa sürede sonuç sadece orada çıkıyor :))
bizim bulunduğumuz yerdeki sağlık ocağı kanda bakmıyor,sidik testi yapıyor sadece.Bi kağıt tutuşturuyor eline ve taa nerdeki tahlil laboratuvarına gönderiyor,sonuc da sabahtan gidersen saat 4 te,öğleden sonra gidersen ertesi güne çıkıyor.. O yüzden onu denedim çene yapa yapa 4te internetten aldık sonucu. O zaman işte 13 çıkmıştı.

Ya devlet hastanelerini hiç sevmiyorum,nefret ediyorum orada çalışan suratsız insanlardan

Maaşını almamış fabrika bekçisi gibi hepsinin suratı :kızgın:

Son düzenleme:
evt cnm devlet hastanelerinde insanlara insan gibi davranmıyorlar daha doğrusu.her defasında kavga etmekten sıkıldım bir kere bile normal bir şekilde dönmedim hastaneden sanki hayrına çalışıyorlar bizede Allah rızası için bakıolar...

cnm bence yaptır enazından kafanda bir soru kalmaz bence tabi, senin için nsıl rahat edicekse onu yap cnm

off duramıyorum yerimde kızlar ya ne olur biraz içimi rahatlatın hamilemiyim acaba ya değilsem ne biçim iş bu ben böyle yumurtalığı cokacimcoookne biçim şeymiş önceden insanlar annelerimiz ceketi atsan şap die ilk geceden hamile kalıverirlermiş :CüvCüv:bizde sorun çok :uhm:

off duramıyorum yerimde kızlar ya ne olur biraz içimi rahatlatın hamilemiyim acaba ya değilsem ne biçim iş bu ben böyle yumurtalığı cokacimcoookne biçim şeymiş önceden insanlar annelerimiz ceketi atsan şap die ilk geceden hamile kalıverirlermiş :CüvCüv:bizde sorun çok :uhm:

cnm inşallah hamilesindir:Saruboceq:
annelerimize hiç bakma yumurtlam günüymüş çatlamışmı ne olmuş hiç bakmadan 3 tane doğurmuş mesela benim annem bizim nesil malesef böyle cnm keşke öle olsaaa hiç uğraşmadan hamile kalsak

yok canım ya o eskidenmiş ceket atmak adamlar bize bütün kıyafetlerini takımlarını atsalarda boş olmuyo işte ne yapsak olmuyo anlamadım ki neyi yanlış yapıyoruz etrafımdaki tüm tanıdıklarım hamile anlamıyorum dedimya neyi yanlış yada eksik yapıyoruz artık kafayı yemek üzereyim inşallah senden güzel haberleri alırız canım ya bak çok şükür gene bi umudun var bende o da yoksenağlama

evt cnm devlet hastanelerinde insanlara insan gibi davranmıyorlar daha doğrusu.her defasında kavga etmekten sıkıldım bir kere bile normal bir şekilde dönmedim hastaneden sanki hayrına çalışıyorlar bizede Allah rızası için bakıolar...

Valla çok güzel ifade etmişsin cnm aynen katılıyorum.
Sanki bedava tutuyorlar onları orada.Hele bide biraz sessiz sakin kendi halinde orta yaşlı birini görsünler nasıl eziyorlar,tersliyorlar.Şuraya gideceksin,böyle yapacaksın demedim diye.O zaman boğasım geliyor onları.Ben geçen gittiğim de prof. gelmiş hocaları yaa o odaya girmeden önce suratları ekşiydi :kızgın: ay hocaları odaya gelince onun yanında nasıl iyi davranıyorlar nasıl iyi davranıyorlar,sanırsın melek oldular kanatları yok. alsanaalsanasmile

yok canım ya o eskidenmiş ceket atmak adamlar bize bütün kıyafetlerini takımlarını atsalarda boş olmuyo işte ne yapsak olmuyo anlamadım ki neyi yanlış yapıyoruz etrafımdaki tüm tanıdıklarım hamile anlamıyorum dedimya neyi yanlış yada eksik yapıyoruz artık kafayı yemek üzereyim inşallah senden güzel haberleri alırız canım ya bak çok şükür gene bi umudun var bende o da yoksenağlama

umudunu yititrme ya ne umutsuz hikayeler biliyoruz:ecrin_bebek:benimde normal şartlarda hayatta umutlanmazdım çünki adetlerim sürekli düzensiz ama bu ay ilaç verdi doktor progestan bitince adet olucaksın dedi biteli16 gün oldu anormal değilmi sizcede o yüzden umutlanıorumboshayallersmileama boş hayaller de olabilir yani ama insan ister istemez kendini kaptırıveriyor.bir bakıyorum bebekle ilgili hangi site varsa hepsini dolaşıyorum

cnm bence yaptır enazından kafanda bir soru kalmaz bence tabi, senin için nsıl rahat edicekse onu yap cnm
O zaman Cuma ola hayrola diyelim canım.

Heyecanını anlıyorum bak şimdi biri gelse işe kolumdan kan alsa gitse.Ben de öğrensem :)) Nerdeyse 1 saat kaldı,sabırlı ol.Sonucu alıp gelecek misin sadece, yoksa gösterecek misin de,nereye verdin kan?

Bak o konu da uzman olduk,kimseyi bulamazsan buraya yaz değeri sana ne olduğu konusunda yorum yaparız :) İnşallah bebeğin sana süpriz yapmak istemiştir o yüzden evdeki testlerde göstermemiştir.
Hem sonuç ne olursa olsun dünyanın sonu değil bunu unutma,Allah vereceği zamanı bilir,biz sadece istemeye yalvarmaya ve dua etmeye devam edeceğiz.

Back
X