- Konu Sahibi portakal_suyu
- #4.741
bende kahve yapıorum isteyen varmıı kızlarrr?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pink nereye verdin tahlili?
Özel hastanelerde kan tahlili ne kadar bilen var mı?
Pink nereye verdin tahlili?
Özel hastanelerde kan tahlili ne kadar bilen var mı?
Ben devlette yaptırdım, sağlık ocağında da yapıyolarmış.Cuma gittiğimde tahlil fiyatları yazıyodu bi tabloda ama aklımda kalmadı valla. ohaoldumsmile
off duramıyorum yerimde kızlar ya ne olur biraz içimi rahatlatın hamilemiyim acaba ya değilsem ne biçim iş bu ben böyle yumurtalığı cokacimcoookne biçim şeymiş önceden insanlar annelerimiz ceketi atsan şap die ilk geceden hamile kalıverirlermiş :CüvCüv:bizde sorun çok :uhm:
off duramıyorum yerimde kızlar ya ne olur biraz içimi rahatlatın hamilemiyim acaba ya değilsem ne biçim iş bu ben böyle yumurtalığı cokacimcoookne biçim şeymiş önceden insanlar annelerimiz ceketi atsan şap die ilk geceden hamile kalıverirlermiş :CüvCüv:bizde sorun çok :uhm:
evt cnm devlet hastanelerinde insanlara insan gibi davranmıyorlar daha doğrusu.her defasında kavga etmekten sıkıldım bir kere bile normal bir şekilde dönmedim hastaneden sanki hayrına çalışıyorlar bizede Allah rızası için bakıolar...
yok canım ya o eskidenmiş ceket atmak adamlar bize bütün kıyafetlerini takımlarını atsalarda boş olmuyo işte ne yapsak olmuyo anlamadım ki neyi yanlış yapıyoruz etrafımdaki tüm tanıdıklarım hamile anlamıyorum dedimya neyi yanlış yada eksik yapıyoruz artık kafayı yemek üzereyim inşallah senden güzel haberleri alırız canım ya bak çok şükür gene bi umudun var bende o da yoksenağlama
O zaman Cuma ola hayrola diyelim canım.cnm bence yaptır enazından kafanda bir soru kalmaz bence tabi, senin için nsıl rahat edicekse onu yap cnm