Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Sor anam sor,çekinmenize gerek yok etkilenmiyorum ben hiç bir şeyden. :1shok:

Karnıma arada adet sancısı giriyor,bide açım aç cokacimcoook

ah kıyamam gel ablacım sen bana hazırlayım sana bişiler.artık yorum yapmıycam var yada yok die zamana bırkalım madem inşallah üzülmeyizz

selam kıslar ağlaşmanıza benide katın dicem ama ben öle bi relax ım ki
test yaptım tabiki tek çizgi ama zerre kadar üzlmedim zaten biliyodum başında bile durmadım testinn zemuszemuszemuszemuszemuszemus

memlekete gittim geldim sen hala açsın portakalım ya nolucak bu senin halin cokacimcoookŞeniz:roflol:

sorma bacım hep açım cokacimcoook bi yemek yapta yiyeek Şeniz

neden canım ya ne oldu kimi anımsatıyo benim neden haberim yok biri bana anlatsın kızlar ya kafamçokkarıştı

Heh aysen geldi sana açıklar o msnden şuan ortam musayit değil :1ninca: :1ninca:

ah kıyamam gel ablacım sen bana hazırlayım sana bişiler.artık yorum yapmıycam var yada yok die zamana bırkalım madem inşallah üzülmeyizz

yap ablacım ya şöyle yoğurtlu bişeyler çekiyor canım,yanında da turşu cokacimcoook cokacimcoook
selam kıslar ağlaşmanıza benide katın dicem ama ben öle bi relax ım ki
test yaptım tabiki tek çizgi ama zerre kadar üzlmedim zaten biliyodum başında bile durmadım testinn zemuszemuszemuszemuszemuszemus

aman be kuşumm artık teselli edecek kelime bulamıyorum.Ne şanssızın biz ya mafoldumben

aysen üzülme sakın cnm ama zaten üzülmemişsinbilmiyorumkismile neyse var herhalde zamanı beklicezzz
portakalım ben anşlattım durumu güle oda zaten bizim gibi duygularıı

aysen üzülme sakın cnm ama zaten üzülmemişsinbilmiyorumkismile neyse var herhalde zamanı beklicezzz
portakalım ben anşlattım durumu güle oda zaten bizim gibi duygularıı

aamn salladım gitti
üzülsekte olmuyo nasıl olsa kendi kendimizi yıpratmaktan başka ne yapıyoruz bu dünyaya bi dahamı gelcez sanki zemuszemuszemuszemus
gelirse gelir bebiş gelmezse gelmezz

ayyy bu tutumuma ben bile şaşırıyorum bu arada :roflol::roflol:
bu ne rahatlık sıyırdım iice sırnaşık şey

kuzum,sağol ellerine sağlık pilav ve turşuyu alayım da kuru fasulyeden nefret ederim :dilcikar: asla yemem,almam,pişirmem :dilcikar:

kıss eşim çok seviyo pastırmalı kuru fasulyeyi pilavla
bende ne pişirsme ne pişirsme dedim durdum ne yapam değişikllk olsun dedim
ben zaten yemedim 3 4 kaşık aldım malum rejimdeyim delikafadulden

bende çok seviyorum topiği ve sizi buneya duygularımız depreşti birdenn gelin hepinizi öpücemmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

bende çok seviyorum topiği ve sizi buneya duygularımız depreşti birdenn gelin hepinizi öpücemmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:içelim::içelim::içelim:vereliniortak:1hug:a.s.

ay nasıl da denk geldik valla 4ümüzde burdayız öpücem hepinizi

zorŞeniz olumunekankayizsmile

aysenŞeniz olumunekankayizsmile

gül Şeniz
olumunekankayizsmile

Back
X