Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ben korunmayı bırakınca başladım cnm ikinci kutudayım şuanda hamiş olana kadar içicem hamiş oluncada ilk 3 ay içmen gerek güzelim sende korunmuyosun hemen al derim

Cnm tam olarak seninkinin markası ne???
Ne diye isteyeyim eczaneden???

FOLıCplus cnm üstünde pempeli renklerde çok tatlı anne bebek resmi var sabah öğlen akşam tok karnına alıyosun ben yazdığım renklerine aynı yazdım kutunun üstündeki gibi

FOLİCplus cnm üstünde pempeli renklerde çok tatlı anne bebek resmi var sabah öğlen akşam tok karnına alıyosun ben yazdığım renklerine aynı yazdım kutunun üstündeki gibi

:)) benim kullandığımdan :))

Çok pahalı bişey değil ama ssk da karşılıyormuş bunu,başka ilaç yazdırırken bunu da yazdırabiirsiniz opuyorumnanaktan

İyiydim ama hastaneyi aradım santraldeki kadın canımı sıktı,sabah sabah,bişey öğrenmek istedim onun içinde burdan kalkıp hastaneye gitmem gerekiyormuş,mantığa bakar mısın?
boşver hastanelerde santralde çalışanlar bile prof.doktormuş gibi havalarda oluyolar işine gelse söylerdi ama bu arkadaşın kendiyle bi problemi var sanırım kan testi yaptırmaya gidince sorarsın sende acil değilse eğer soracağın:oklava:

boşver hastanelerde santralde çalışanlar bile prof.doktormuş gibi havalarda oluyolar işine gelse söylerdi ama bu arkadaşın kendiyle bi problemi var sanırım kan testi yaptırmaya gidince sorarsın sende acil değilse eğer soracağın:oklava:

Zaten kan testini sormak için aradım da bilgi vermedi :roflol:

FOLİCplus cnm üstünde pempeli renklerde çok tatlı anne bebek resmi var sabah öğlen akşam tok karnına alıyosun ben yazdığım renklerine aynı yazdım kutunun üstündeki gibi

FOLİCplus hımmm tamam cnm sağolllopuyorumnanaktan

İnşallah canım.Eee hesapladın mı tahminen kaç haftalık hamile oluyorsun?
Ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun?

ayy yavruum cnm hoşgeldinnn kuzum :1hug: gel bi sarılayım sana Şeniz Çok özlettin kendini çook :oklava:

İnşallah bir daha bizi bırakıp gitmezsin.olumunekankayizsmile

Bugün 4 hafta 6 günlük hamileyim hayırlısı ile canım. Ben aslında hemen doktora gitmek istiyorum ama 19/02 ile 25/02 tarihleri arasın da git diyorlar. Hergün test yapıyorum :) 2 çizgiyi görmek için. Ama Bugün kafam Dış gebelik olayına takıldı aynı belirtiler oluyormuş offff inşallah öyle birşey yoktur. Hemen doktora gitsem anlarmı acaba kafam çok karışık.

Günaydın kızlar .Portakalcım hamileyken sgk karşılıyo, hamile değilken karşılamıyo. :)

he öle desene kuşum ben yanlış anlamışım :roflol:

Bugün 4 hafta 6 günlük hamileyim hayırlısı ile canım. Ben aslında hemen doktora gitmek istiyorum ama 19/02 ile 25/02 tarihleri arasın da git diyorlar. Hergün test yapıyorum :) 2 çizgiyi görmek için. Ama Bugün kafam Dış gebelik olayına takıldı aynı belirtiler oluyormuş offff inşallah öyle birşey yoktur. Hemen doktora gitsem anlarmı acaba kafam çok karışık.

ya kim soktu senin aklına bunu,düşünme öyle şeyleri.opuyorumnanaktan Kanaman var mı ki böyle bi şüpheye kapıldın? Kötü şeyler düşünme,pozitif ol ve vakit kaybetmeden hemen doktora git,düşük tehliken varsa doktor tedbir alır hemen,erken gidersen bişey olmaz en fazla doktor 10 gün sonra yine gel der ama ihmal edersen,geç de kalabilirsin bazı şeyler için.Yaşadıklarının ardından bu bebek hafife alınacak birşey değil bence cnm.
Dış gebelikte de aynı belirtiler oluyor çünkü onda da spermler ve yumurta hücresi birleşip embriyoyu oluşturuyor sadece yerleşme yanlış yerde oluyor.

Dış gebelik sperm ve yumurta hücresi birleştikten sonra,embriyonun,normalde yerleşmesi gereken yere değil tüplere yerleşmesidir şeklinde tanımlanmış.Tüpün içinde gelişimine devam eden embriyo bi süre sonra etraftaki dokuyu erittiği için,o bölge de belli bir süre sonra kanama başlar

he öle desene kuşum ben yanlış anlamışım :roflol:

ya kim soktu senin aklına bunu,düşünme öyle şeyleri.opuyorumnanaktan Kanaman var mı ki böyle bi şüpheye kapıldın? Kötü şeyler düşünme,pozitif ol ve vakit kaybetmeden hemen doktora git,düşük tehliken varsa doktor tedbir alır hemen,erken gidersen bişey olmaz en fazla doktor 10 gün sonra yine gel der ama ihmal edersen,geç de kalabilirsin bazı şeyler için.Yaşadıklarının ardından bu bebek hafife alınacak birşey değil bence cnm.
Dış gebelikte de aynı belirtiler oluyor çünkü onda da spermler ve yumurta hücresi birleşip embriyoyu oluşturuyor sadece yerleşme yanlış yerde oluyor.

Dış gebelik sperm ve yumurta hücresi birleştikten sonra,embriyonun,normalde yerleşmesi gereken yere değil tüplere yerleşmesidir şeklinde tanımlanmış.Tüpün içinde gelişimine devam eden embriyo bi süre sonra etraftaki dokuyu erittiği için,o bölge de belli bir süre sonra kanama başlar

Kanamam yok Allah Korusun olmasında inşallah. Bugün senin yazdığım gibi dış gebelik ile ilgili yazıları okudum. Aynı belirtiler olduğu için acaba dedim bu kadar uzun zamandan sonra çift çizgiyi görünce inanamıyorsun. Sorun bu işte.

Kanamam yok Allah Korusun olmasında inşallah. Bugün senin yazdığım gibi dış gebelik ile ilgili yazıları okudum. Aynı belirtiler olduğu için acaba dedim bu kadar uzun zamandan sonra çift çizgiyi görünce inanamıyorsun. Sorun bu işte.

Kelebeeeem cnm.Kötü şeyleri düşünme,rahat ol.Allahın mucizesi bu.İnanmak zor ama kabul et hamile olduğunu :CüvCüv:

Git en azından bi kan testi yaptır,için rahatlar opuyorumnanaktan

Kelebeeeem cnm.Kötü şeyleri düşünme,rahat ol.Allahın mucizesi bu.İnanmak zor ama kabul et hamile olduğunu :CüvCüv:

Git en azından bi kan testi yaptır,için rahatlar opuyorumnanaktan

Kan testinde anlaşılıyormu. Dış gebelik olsada kan testinde çıkıyor diye biliyorum. Doktor şuanda anlayamaz mı? Kan testi 38 TL ve hemen alamıyormuşsun 1, 2 gün sonra sonucu veriyorlarmış. Doktor ile aynı fiyatta.

slm gülcüm hoşgeldin.
Benden sonra ne kadar kaldınız akşam
Belli oldu mu eşinin bu akşam çalışıp çalışmaması

portakalım asıl muhabbeti kaçırdın koptuk resmen kızlarla gece 2 de yattık ama keşke sende olsaydın gerçekten de koptuk .canım şu anda eşimin telefonu kapalı iş nedeniyle ne zaman işi biterse o zaman arıycak olsun kıs eşim gelse bile yazışırız sen düşünme ben hepinize yeterim :kedi:

Back
X