Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Kan testinde anlaşılıyormu. Dış gebelik olsada kan testinde çıkıyor diye biliyorum. Doktor şuanda anlayamaz mı? Kan testi 38 TL ve hemen alamıyormuşsun 1, 2 gün sonra sonucu veriyorlarmış. Doktor ile aynı fiyatta.

Sağlık ocağında da yaptırabilirsin,kan testi yaptırmak istediğini söyle.sen öyle düşünürseeen o zaman çift çizgiyi gören herkes acaba dış gebelik mi diye düşünmesi lazım.Doktora gitsen zaten kese 6 haftadan önce görünmüyor. Sen bilirsin hamile arkadaşlar gelince belki bu konuda sana daha çok yardımcı olabilirler.
Ayrıca anlıyorum tekrar aynı parayı vermek mantıksız. istersen devlet hastanesine de gidebilirsin yarın sabah.Sonucu öğrenirsin sen yine kendi doktoruna git bir daha gitmezsin devlet hastanesine.Ben böyle düşünüyorum cnm.

portakalım asıl muhabbeti kaçırdın koptuk resmen kızlarla gece 2 de yattık ama keşke sende olsaydın gerçekten de koptuk .canım şu anda eşimin telefonu kapalı iş nedeniyle ne zaman işi biterse o zaman arıycak olsun kıs eşim gelse bile yazışırız sen düşünme ben hepinize yeterim :kedi:

Ya ne konuştunuz merak ederim,neye güldünüz o kadar CADIARZU :gitme:

Bu akşam da isterim aynısını Şeniz olumunekankayizsmile

selammm kıslarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm

anammm portimmm dün resmen koptukkkkkk gülmekten bi hal oldukkkk :roflol::roflol:
ay bak yine aklıma geldi şimdi :roflol:

anam kıslarr eşim yolladım bende işlere giriştim dolap içi düzen değişimi yaptım zemuszemuszemuszemus sil süpür işine gircem birazdan size bi bakam dedim opuyorumnanaktan

anam kıslarr eşim yolladım bende işlere giriştim dolap içi düzen değişimi yaptım zemuszemuszemuszemus sil süpür işine gircem birazdan size bi bakam dedim opuyorumnanaktan

ahhh dolaplarım aklıma geldi kaydirigubbakcemile3fena oldummm kaydirigubbakcemile3

Hep aranızda konuşuyosunuz . HıııııııııııııııııııııH . alsanaalsanasmile Sabah kan vermeye gittim ben bu arada ve idrar.Doktora gidicem birazdan. HııııııııH .Hatta şimdi gidiyorum. bye. lülülülülülü

Hep aranızda konuşuyosunuz . HıııııııııııııııııııııH . alsanaalsanasmile Sabah kan vermeye gittim ben bu arada ve idrar.Doktora gidicem birazdan. HııııııııH .Hatta şimdi gidiyorum. bye. lülülülülülü

ya berrakcım sen yoktun ama yoksa senden saklı gizlimiz mi var bu topiktekilerden zaten saklımız gizlimiz yok da bazen :1ninca: :1ninca: ninjalar geliyor ya ondan.dur bekle sana özelden yazıyorum hemen de cevap istiyorum

Back
X