- Konu Sahibi portakal_suyu
- #5.021
inşallah canım hayırlısıyla yükselmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heheheh şaka yapmıştım kızlar.Sorsam söyleyeceğinizi biliyorum zaten.Gittim geldim valla yoruldum.Testler tertemiz çıktı.Hamileliğin başlarında idrarda enfeksiyon vardı bende.Onun için test yaptırmıştım. opuyorumnanaktan
Güzel cnm ... Sorunsuz gidiyorsa herşeyyy harika![]()
Birkaç test daha istemişti özeldeki doktor ama onları devlette yapmıyolarmış.Doktora sordum para için istemiştir dedi.O yüzden yaptırmayı düşünmüyorum.Birde arkadaşım doğurdu geçen gün Esenler Özel huzur hastanesinde. Normal yaptı o da i 175 tl fiyat vermişler.Ben burda sordum özele 750 normal dedi.Birde epiduralle 1100 tl. Çok geldi bana.
Slm kızlar nasılsınız
iyiyiz canim hosgeldin bende yeni geldim kizlarin cogu gitmisler( sen nasilsin??
hoşgeldiniz kızlar. Opuyorumnanaktan
bende gecmise pek bakmadim bilmiyorum var mi gelisme falan
175 ve 750 arasında çok fark var , yani ne gibi fazla bi özellik olabilir merak ettim. İkisi de özel.Biri Esenler biri Silivri.Hadi olsun olsun 2 katı fark olsun. Ama 4 kat fark var. Çok ilginç .boshayallersmile
bencede pahali birde normal dogumda kimse birsey yapmiyo ki anneden baska bu kadar para neye aliyolar anlayamadimbayanssulusmile