- Konu Sahibi portakal_suyu
- #5.041
En iyisi evde doğurayım ben. :roflol:
he walla küvet varsa doldur ilik suyu ohhhdelikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi evde doğurayım ben. :roflol:
he walla küvet varsa doldur ilik suyu ohhhdelikafadulden
bebiskom,sezen hosgelmissiniz ben bir egeyi uyuttum geldim yine hemen
Hosbulduk canim. Nasilsin?
bebişkom sen nasılsın? görüşemedik uzunca bi zamandır kuşummHosbulduk canim. Nasilsin?
ne olsun kuşum benim bilgisayar arıza çıkardı servisteydi 15 gün giremedim cumartesi geldi 5 gündür burdayı 31 ocakta geldi kırmızılar maleseff bu ayda ne olur bilmiyorum artık bendemerak etmiyorum bu ay daha relaxım oluruna bıraktım artıkk seninde gelmiş kırmızılar geçmişi okudumBende iyiyim cnm. Evet hem bir kac günüdr evdeydim giremedim. Hemde acikcasi pek girmek istemiyorum artik yoksa kafayi siyiracam sempatiksalakcinni
Daha cok takiyorum böyle...Sende ne var ne yok
ne olsun kuşum benim bilgisayar arıza çıkardı servisteydi 15 gün giremedim cumartesi geldi 5 gündür burdayı 31 ocakta geldi kırmızılar maleseff bu ayda ne olur bilmiyorum artık bendemerak etmiyorum bu ay daha relaxım oluruna bıraktım artıkk seninde gelmiş kırmızılar geçmişi okudum
görüşürüz sende kendine iyi bakkkaydirigubbakcemile5Evet maalesef gecikmeli geldi ama ne yapalim nezaman kismetse ozaman artik.
Neyse tatlim benim mesai bitiyo cikmam lazim daha sonra tekrar görüsürüz ins.
Kendine iyi bak öptüm :1hug:
6.5 cnm anaokuluna gidiyo bu sene