Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

aysen bi test daha yap cnm,tekrarla ya da olmadı doktorun yolunu bir kez daha aşındır.Geçenki gibi bekleme böyle boş boş,vakit nakittir :))

aman canımm şu civanperçemini içtim geçenlerde sonra bıraktım hani olurda belki vardır die boshayallersmile
geçen 20 gün gecikti doktora gittim doktor baktı kist felan yok stresten olmamışsındır dedi
şimdi gitsem ne olcak sanki
bugün 33 gün zaten netteki hesaplamada ayın 21 nde diyodu bakayım olmazsam pzrtsi bi test alırım sonra civanperçemine devam :a015:

Seviyorum sizi kızlar kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan .ınşallah sıra sizdedir.Bi an önce hamile haberlerinizi alırız. Amin diyin bakiim. :Saruboceq: olumunekankayizsmile

Günaydın kızlar,a.s.

Bugün size güzel bir haber vermeyi ne kadar çok isterdim,tahmin edersiniz.En az benim kadar sevineceğini düşündüğüm dostlarım olduğunu biliyorum. olumunekankayizsmile
Aynı konudan muzdarip olduğumuz için şuan yaşadığımı da en iyi siz anlarsınız. mafoldumben
Malesef dün gece kırmızılar geldi. :çok üzgünüm:
Bu ay da olmadı... Çok üzgünüm çoook
İlk defa akşamki kadar çok üzüldüm,hıçkırıklara boğuldum... mafoldumben senağlama
Yaşadığım o bütün ağrılar gerçekti ama nedeni bebek değil,iğneymiş. bilmiyorumkismile
Bir ilk denememizde olacağına çok inanmıştım,bu kadar zor olduğunu bilmediğim için..Bir de bu ay çok inanmıştım ama yine hüsran yine hüsran... :umursamaz:
Ne diyelim sağlık olsun,Allahın takdiri,vardır bir bildiği,hakkımızda her zaman hayırlısı.. :1closedeyes:

Şimdi iyiyim,ılk şoku atlattıktan sonrası çabuk geçiyor.Dünkü ağrılardan belliydi zaten ne kadar aynı da olsa adet sancısı kadar dayanılmaz değildir heralde hamilelikde.Ben ilaç almadan dayanamıyorum o ağrıya.

günaydın portimm
senağlama senağlama senağlama
üzülme canım ne desek insanı rahatlatmıyo böyle bi durumda ama ne yapalım
en azından gecikipte seni ümitlendirmedi
baak bana hala bekliyorum mafoldumben

günaydın portimm
senağlama senağlama senağlama
üzülme canım ne desek insanı rahatlatmıyo böyle bi durumda ama ne yapalım
en azından gecikipte seni ümitlendirmedi
baak bana hala bekliyorum mafoldumben

Günaydın cnm.Haklısın bak akşam demiştim Allah verede evdeyken olsa ağrı çekmesem dışarda diye,Allah bunu gönlüme göre verdi.Tarih hiç aksamaz :nazar: Gece yarısından sonra oldu.Senin de bugün olmazsa yarın bi test daha yap bacım.Varsa testte çıkar,negatifse zaten hiç ümitlenme benim en son yaptığım test negatifdi.Varsa hamilelik mutlaka çıkıyor.

amannnn amannnnnn :delphin:
test yapa yapa bi hal oldk zengin ettik hastaneleri eczaneleri :delphin:
artık öle yapacam tarın yapar ondan sonra bi hal çaresine bakarım
ya ne güzel 25 günde oluyodum nedne böle olduki iki aydır senağlama

sen daha önce bal tarçın yapmıştın ya.Yanlış mı hatırlıyorum?

Ilık bişeyler iç canım,ballı süt.
limonla birlikte bitki çayları iç,boğaz için iyi

Geçmiş olsun

bal tarçın yaptım ama öle düzenli yemedim ben aklıma geldikçe
ayy inannn onu hangi ay yaptığımı unuttum desem inanırmısın kaydirigubbakcemile3
ayy kafayıı tam sıyırdım ii ce sempatiksalakcinni

Bilmiyorum senin de düzenliydi.Özellikle 2 aydır bozuldu.Stres ve sıkıntıda şüphesiz etkilidir de, bal tarçından da olabilir,neden olmasın ?

Akşama ağlaşma partisi düzenliyelim mafoldumben

amann ne yapalım canımmm ben artık eskisi gibi üzelemiyorum zaten zemuszemuszemuszemus
burdada öle güzel yağmur yağdıki
kahvaltıyı hazırlayıp eşimi kaldırmam sonra işlerimi halledip dayımın oğlunu asker yolculamasına gitmem lazım kaydirigubbakcemile4

Back
X