• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kıs zaten içemiyodum biliyon şimcik yaktım bi tane daha içmem zati bugün
benim velet bi gelsinde içmem zati daha
rica ederim canım çok severim o şarkıyı yaaaa :içelim:

valla gezenti oldum çıktım yahuuuu kaydirigubbakcemile4

zor nirde kaldı gece mesaj atmış telden tabi sabah gördüm ben
yazdım ama ses seda yokk
ee kocişi evde tabi benimkide işe gitti 40 gün sonra sempatiksalakcinni

ay evet dün söylemişti mesaj attım diye,canım uyuduğunu hiç düşünmedik tabi biz.
Şimdi de o uyuyor olabilir :)
Ohh maşallah iyi bi tatil yaptı eşin ha bir daha zor bulur bu tatili :))

evet tabi kim olsa düşünmezdi benim o saatte uyuduğumu sempatiksalakcinni
evet ii tatil yaptı ama tam zamanına denk geldi bakalım senelik iznini alabilecekmi eşyalar taşınırken yardımına ihtiyacımız var kocişin
ayy sabah çıkıyo yaa üniformayı giydi kapıdan çıktı spor ayakkabılarını giymeye çalışıyo adamcağız sempatiksalakcinni
tabi bu sıcakta kocaman botları giyip işe gitmeyi unuttu zavallım :gitme:

buarada ben geçen birşey duydum bugünde yaptım portakalda yaptı aynı zamanda yapan arkadaşım hamile kaldı o ay yapmak isteyen olursa die yazayım

evde 7 tane kapı seçip hepsini kapatıosunuz abdest alıp seçtiğiniz br kapıdan başlıyorsunuz ve her kapıya bir yasin ve ayetel kürsi okuyosunuz ve açarken Allahım bu duayla açılan kapılar gibi benimde nasiplerimi aç tez zamanda bana hayırlı sağlıklı evlat ver diyosunuz en son balkon kapısını açın ama dışarıya açılan bir kapı olucak ve yine duanızı yapıp bitirin bilmiyorum ben yaptım inşallah rabbim kabul eder.

aysencim bak zorun yazdığı burada daha ayrıntılı

Kız nerede içeriye yazıyor ?
Önemli olan sanırım kapının içeriye dışarıya olması değil kapının açılması
dışarıya demek istediği yani balkon dışarı temiz hava :) anlamında diye düşünüyorum.
sen yine zora sorarsın onun da yorumunu alırsın.
benim anladığım maksat dua etmek ve kapının açıldığı gibi nasiplerimi aç kısmetlerimi aç, demek bebek de bizim nasibimiz olduğu için :)
zaten kapı önünde yapılmasa da yasini 7-21.. kere okuyanın tüm dilekleri kabul oluyormuş,

ay ne bilem kıs dışarıya doğru yazıyo yaa onu sormuştum yani acaba bi anlamı felan var gibilerine
neyse öğlen namzdan sonra yapam bakam bende bi kağıda yazam bari

ay ne bilem kıs dışarıya doğru yazıyo yaa onu sormuştum yani acaba bi anlamı felan var gibilerine
neyse öğlen namzdan sonra yapam bakam bende bi kağıda yazam bari

Yaz cnm iyi olur.
Ben 70 dk.da okudum sonra da dua ettim işte hepimiz için
Allah kabul eder inşallah :Saruboceq:

Sende yap bakalım aklımızda kalmasın bu ay olmazsa öbür aylara tez zamanda verir inşallah.

Nasip olursa biz haftaya da yapacağız zor la

Yaz cnm iyi olur.
Ben 70 dk.da okudum sonra da dua ettim işte hepimiz için
Allah kabul eder inşallah :Saruboceq:

Sende yap bakalım aklımızda kalmasın bu ay olmazsa öbür aylara tez zamanda verir inşallah.

Nasip olursa biz haftaya da yapacağız zor la

allahım kabul etsin inşlhh canımcım :Saruboceq:
bende yapayım kırmızı kartı görürsem sonra yine yaparım :sinifsinif:

bu arada sen çalışmalarıda bırakma gerçi sen zaten sevüşgen karusun bırakmazsın ama aklinialirimsmile

bak benim 17 günde tam büüymüştü belli olmaz canımcım sen devam ettt kaydirigubbakcemile4

Nasılsın canım???
Biraz önce ovulasyon testini yaptım.Bugün 25 günümdeyim.9 günümde net olarak 2 çizgi çıkmıştı.yani yumurtlamıştım.Bugün ki teste 2 çizgi çok belirgin olmasada enteresan bir şekilde çıktı.Sence nedir bu???

selam kızlar
aytencim canım seni ümitlendirmek istemem ama ovulasyon döneminden sonra o testlerde ikinci çizgi çıkarsa gebelikten dolayı çıkıyomuş öyle okumuştum
hee ama bende bi ara kullanmıştım hafif çizgi adet olana kadar çıkmıştı
herhalde benimki dandikti o yüzden kaydirigubbakcemile3

Back
X