Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay benimde bugün feci miğdem bulandı ama çıkarıcak gibi oldum duş alırken göğüslerime baktım damarlar belirgin kasığım batıo hadi bakalım başkası dese dicemki hamilesin ama insanın kendini bilmesi çok kötü bişi olmadığını biliosun umutsuz olmak çok kötü bişi yaa:sinifsinif:

Bu ay 4 tane hamiş haberi gelecek,
Bi tanesini biliyorum zaten :)) diğer 2 si de aşılama yaptıran cicvir,tüp bebek yaptıracak ayseece diğeri zorx

tancredi sen ben aysen ve diğerler kızlar öbür aya kaldık canım

tancredi inşallah cnm hepimiz hamile kalırız ama tabi başta cicvir bide aysece var..valla dersin sende işten atarlarsa atamazsınız başbakanımız 3 tane çocuk dedi ona söyleyin derdinizi dersinsempatiksalakcinni

cicvir güle güle cnm öptt senide tekrar aramızda görmek güzel cnm

portakalım yavruuuuuuopuyorumnanaktan öpim seni içimden geldi

cnm arkadaşım benim kalbinden geçenler ne güzel şeyler umarım arkadaşlarınki doğru çıkar ama benim artık hiç umudum yok kuşum :sinifsinif:

KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi

flan....................20
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20
porti..................20
kötükedisero......20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20

80 kaldı kızlar

öp beni zorum :)) bende seni öpiim

aysen sen değilsin len manyama senle ben zaten adetiz nasıl hamiş olalım :))
bizim öbür aya inş

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ebir ay da foss benim zaten ilaçsız büyümüyo yumoşlar birde film doktor korunun demedi hatta sordum gerek varmı diye yok zaten geçici bi radyosyon dedi
bende dedim zaten yumurta büyümediği için hamile kalmam ama sorim dedim dedim :)))
o da evet yumurta sorunumuz var dedi sempatiksalakcinni ağlasammı gülsemmi bilemedim valla
:delphin:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ebir ay da foss benim zaten ilaçsız büyümüyo yumoşlar birde film doktor korunun demedi hatta sordum gerek varmı diye yok zaten geçici bi radyosyon dedi
bende dedim zaten yumurta büyümediği için hamile kalmam ama sorim dedim dedim :)))
o da evet yumurta sorunumuz var dedi sempatiksalakcinni ağlasammı gülsemmi bilemedim valla
:delphin:

ben 10 dk çıkıyorum geleceğim o zaman yazarım cevabımı

ay çok ilginç deseydin yumurta problemimi bilmiyorumkismile aman kuşum sen çekil filmi öbür ay hamilesin gör bak açılcak kanallar spermler yüze yüze gitçekler yumurtana kaydirigubbakcemile3

zorum bu halay senin içinnnnn
:teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
geldi bizim yiğen bu seferrrrrrrrrr
:teytey::teytey::teytey::teytey:

haydeeeeeeeeeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kız şu msj bile sevindirdi beni nerdeeeeeeeeeeee bizde o şansssssssssssss

aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
kötükedisero......20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20
su06.................20

60 kaldı kızlar

ay okuyanlar bizi kafayı yemiş sancaklar olmamış bebeğe don biçmekmi ne öyle bir laf vardı ya sempatiksalakcinni

KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi[/COLOR]

aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
kötükedisero......20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20
su06.................20

60 kaldı kızlar

Kızlar çok teşekkür ederim çok, inanın o kadar çok duygulandım ki duyarlılığınız karşısında :gitme: canlarım benim hepinizi öpüyorum en kocamanından Şeniz pazartesi duama amin demeye de bekliyorum artık zemuszemus
Bu arada benim adım NAGEHAN hani dua ederken aklınızdan bu ismi geçirirseniz daha iyi olur diye şeettim :kedi: malum dua ederken akıldan kötükedişeroyu geçirmek komik oluyo biraz :roflol: :roflol:

Back
X