Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

skorpion hoşgeldin cnm evt hep denk gelemiyoduk senle :)

serocum hoşgedlin cnm ne demek heimizin derdi aynı bizi bizden daha ii anlayan olamaz gönülden ve içten okuyruz umarım dularımız kabul olur inş

Kızlar çok teşekkür ederim çok, inanın o kadar çok duygulandım ki duyarlılığınız karşısında :gitme: canlarım benim hepinizi öpüyorum en kocamanından Şeniz pazartesi duama amin demeye de bekliyorum artık zemuszemus
Bu arada benim adım NAGEHAN hani dua ederken aklınızdan bu ismi geçirirseniz daha iyi olur diye şeettim :kedi: malum dua ederken akıldan kötükedişeroyu geçirmek komik oluyo biraz :roflol: :roflol:

ne demek tatlım....dualarımız sadece kendimize değil :) biz sadece kendimize müslüman olanlardan değiliz inşallah emeklerimişz boşa cıkmaz en kısa zamanda kavusursun bebeginedelikafadulden

cicvir kaçtane yumrutan vardı hayatım aşılama yapılırken kaç mmken iğne vuruldun mesela bende nasipse pzt gelirse adetim hemen başlıycam aşılamaya gözüme görüncekmi vardır nedir bi yapamadım şu aşılamayı töbe töbee :sinifsinif: eşinin spermleri nasıl mesela sorun yok deme ay aşılama topikerlinde denk geldim iikiz olan çok ne güsel olur

canım ben klomen kullandım bu ayda,1 tane solda yumurtam olustu 20 mm mi(cm mi ne :) )
1 tanedesagda vardı 20 lik..aa unutmadan solda 1 yumurtam daha vardı ama o daha küçüktü.o sayılmaz teyzesi..canım evet benimde sag ve sol olmak üzere 2 yumurtam vardı.eger sayet ikiside tutsa ikiz olur...ayy bi tutsadelikafadulden
iğnemi vuruldum 36 ıncı saatlerde asılamam oldu...canım benim eşimin sadece spermlerinde biraz hareketsizlik var.sayımız normal.gerci doktorum yinede hareket iyi,kendiliğindenede olur dityo ama yok biz kendi kendimize beceremiyoz

skorpion hoşgeldin cnm evt hep denk gelemiyoduk senle :)

serocum hoşgedlin cnm ne demek heimizin derdi aynı bizi bizden daha ii anlayan olamaz gönülden ve içten okuyruz umarım dularımız kabul olur inş

ne demek tatlım....dualarımız sadece kendimize değil :) biz sadece kendimize müslüman olanlardan değiliz inşallah emeklerimişz boşa cıkmaz en kısa zamanda kavusursun bebeginedelikafadulden

Ah canlarım benim tekrar tekrar çok çok teşekkür ediyorum hepinize opuyorumnanaktan inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre versin, benim için ettiğiniz dualar en yakın zamanda kendi gönlünüzden geçene vesile olsun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ben klomen kullandım bu ayda,1 tane solda yumurtam olustu 20 mm mi(cm mi ne :) )
1 tanedesagda vardı 20 lik..aa unutmadan solda 1 yumurtam daha vardı ama o daha küçüktü.o sayılmaz teyzesi..canım evet benimde sag ve sol olmak üzere 2 yumurtam vardı.eger sayet ikiside tutsa ikiz olur...ayy bi tutsadelikafadulden
iğnemi vuruldum 36 ıncı saatlerde asılamam oldu...canım benim eşimin sadece spermlerinde biraz hareketsizlik var.sayımız normal.gerci doktorum yinede hareket iyi,kendiliğindenede olur dityo ama yok biz kendi kendimize beceremiyoz[/QU"Arial Black"][SIZE=""]selam hosgeldin.insallah tutar asilaman.:Saruboceq:

[/SIZE]

iğnemi vuruldum 36 ıncı saatlerde asılamam oldu...canım benim eşimin sadece spermlerinde biraz hareketsizlik var.sayımız normal.gerci doktorum yinede hareket iyi,kendiliğindenede olur dityo ama yok biz kendi kendimize beceremiyoz

Canım seninle aynı durumdaymışız biz yaa, benim de kocişin sperm sayısı normal de hareketlilik %20 çıktı, doktor bize de hemen olmasa da sabırlı olursanız normal yolla da bebişiniz olur demişti ama biz dayanamadık aşılama yaptırdık bu yaz, doktorumuz da çok umutluydu ama tutmadı kısmet değilmiş :sinifsinif: inşallah sizinki tutar hayatım, en kısa zamanda meleğinize kavuşursunuz inşallah :Saruboceq:

tekrar geldim biraz daha buralardayım zor hadi gülüm iyi bir haber de senden gelsin:lepi:

yokbe hayatım belirti var ama umut yok tabi herşey Allahtan keşke olsa bizde şu şeytanın bacağını kırsak artık çok ii olcak

saol hayatım bilgiler için bizimde hızlılıkta sorun var haraketlilikte ii değil ondan sorudm inşallah inşallah tutar cnm :Saruboceq:

portii canım haber vereyim dedim ben okudum bilem 20 tane haberin olsun..
allah kabul etsin...allahım inş. şeromuzu bu ay hamiş kalmayı nasip eder...

gamzeli ne kadar hızlısın cnm inşallah seronun bebeğide bukadar hızlı gelir zemuszemus

kızlar bende aıktım çok yemek yiyip geliorum öpt sizi

gamzeli ne kadar hızlısın cnm inşallah seronun bebeğide bukadar hızlı gelir zemuszemus

kızlar bende aıktım çok yemek yiyip geliorum öpt sizi

söz konusu şerocum olunca akan sular durur.Şeniz..ikindi namzından sonra hemencik okudum..kaydirigubbakcemile2
inş. dediğin gibi bebişte bu kadar hızlı gelir..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi[/COLOR]

flan....................20
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20
porti..................20
kötükedisero......20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20
Aydemet..........20
Belle...............20
Adamerve........20

Bitti kızlar :lepi:

Şimdiden sonsuz teşekkürler canlarım, dualarınız bittiğinde portiye haber verirsiniz listeyi günceller artık, ben de gelirim sık sık yerimseniben
Pazartesi duama amin demeye de beklerim artık olumunekankayizsmile

Canım seninle aynı durumdaymışız biz yaa, benim de kocişin sperm sayısı normal de hareketlilik %20 çıktı, doktor bize de hemen olmasa da sabırlı olursanız normal yolla da bebişiniz olur demişti ama biz dayanamadık aşılama yaptırdık bu yaz, doktorumuz da çok umutluydu ama tutmadı kısmet değilmiş :sinifsinif: inşallah sizinki tutar hayatım, en kısa zamanda meleğinize kavuşursunuz inşallah :Saruboceq:

canım ben ilk aşılamamı mart ayında yaptırmıstım ama tutmadı,zmanı değilmşl demekki ozmamn.ama diliyorumki inşallah bu ikinci asılamamdır bebişimin geliş zamanı.sen ne kadarlık evlisin canım?

yokbe hayatım belirti var ama umut yok tabi herşey Allahtan keşke olsa bizde şu şeytanın bacağını kırsak artık çok ii olcak

saol hayatım bilgiler için bizimde hızlılıkta sorun var haraketlilikte ii değil ondan sorudm inşallah inşallah tutar cnm :Saruboceq:

ne demek zorum...birbirimin deneyimlerini paylasmak içinde burdayız.benimde sizden ögrendiğim cok sey var...ayyy zorum hepimiz sırayla hamiş olsakta bebişlerimizin hakkında konussak,danıssak artık :)

ay benimde bugün feci miğdem bulandı ama çıkarıcak gibi oldum duş alırken göğüslerime baktım damarlar belirgin kasığım batıo hadi bakalım başkası dese dicemki hamilesin ama insanın kendini bilmesi çok kötü bişi olmadığını biliosun umutsuz olmak çok kötü bişi yaa:sinifsinif:

zorum bu belirtiler nasıl bişeyler yaaa.ben sanki adet olacakmısım gibi hissediyorum hep....senin beklenmeyen tarihin kaç?

Back
X