Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kizlar nihayet burdasiniz yada ben nihayet burdayim:)) nasilsiniz?????

selam canım nasılsın?
Kızlar çok teşekkür ederim çok, inanın o kadar çok duygulandım ki duyarlılığınız karşısında :gitme: canlarım benim hepinizi öpüyorum en kocamanından Şeniz pazartesi duama amin demeye de bekliyorum artık zemuszemus
Bu arada benim adım NAGEHAN hani dua ederken aklınızdan bu ismi geçirirseniz daha iyi olur diye şeettim :kedi: malum dua ederken akıldan kötükedişeroyu geçirmek komik oluyo biraz :roflol: :roflol:

Pazartesi Allah kısmet ederse akşam yaparız duanı canım.Herkesin burda olabileceği bi saat belirleyelim.

tekrar geldim biraz daha buralardayım zor hadi gülüm iyi bir haber de senden gelsin:lepi:
selam canım,bugün nasılsın?

portii canım haber vereyim dedim ben okudum bilem 20 tane haberin olsun..
allah kabul etsin...allahım inş. şeromuzu bu ay hamiş kalmayı nasip eder...

porticim aydemet arkadaşımızda aldı 20 tane haberin olsun okuyunca haber verecek..

Maşallah çok hızlısın canım Allah razı olsun
Allah kabul etsin inşallah :Saruboceq:

KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi[/COLOR]

flan....................20
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20(okundu)
porti..................20
kötükedisero......20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20
Aydemet..........20
Belle...............20
Adamerve........20

Bitti kızlar :lepi:

Liste tamamlanmış bile
Hadi bakalım hayırlısı
Allah kabul eder inşallah bebişin hayırlısıyla bu ay yola çıkar :Saruboceq:

portim bende okudum canım 20 tane..rabbim arkadasımızın niyetini kabul eyler inşallah,

Allah kabul etsin canım,çok sağol :Saruboceq:

canım yaa,portim gercekten bu ay listeye eklenicekmiyim acaba,rabbim hepimizin emeklerimizi bosa cıkarmız inşallah :ecrin_bebek:
İnan canım ben inanıyorum,senin vesilen olur inşallah bu tedavi.
Merhaba aramıza hoşgeldin
her ay yeni umut bende bebek istiyorum 3 yıllık evlilik 1.5 yıl sora hamilelik kalbi durması sonucu kürtaj ve 7 aydır beklemedeyim:çok üzgünüm: böyle anlattığıma bakmayın içim sızlıyor
Allah yardımcın olsun canım yaşadıkların üzücüymüş
İnşallah tez zamanda Allahım yeniden sağlıklı kucağına alabileceğin mis kokusuyla herşeyi unutturacak bir hediye gönderir. :Saruboceq:
Umutsuzluğa kapılmak yok opuyorumnanaktan
günaydın kızalr ben çok kötüyüm akşam sabaha kadar sıfır uykulaym çünkü sistit oldum akaşmdan beri netten ne gördüsem yaptım ama hala aynı bilen varsa sölesin kızlar deliricem çünkü ben hiç olmadım ne kötü bişimiş ya benim belirtiler bellimiş nerde bizde o şans bebekmiş al sana sistit bide uykusuzluktan kafamda oluşan başağrısı offf
Canım benim telde konuştuk ama burdan da yazayım geçmiş olsun tekrar.
Berrakada sen olmuştun hamile kalmadan önceki ay,kıs gelip anlatsana bildiklerini öğrenelim biz de
bu arada portim,aksam arkadaslarım sagolsunlar 313 ayetel kürsüyü tamamladılar,ama peki duamı nasıl yapıcaz.burda yapsak oluyomu?

Allah kabul etsin inşallah canım :Saruboceq:
Tamam senin duanı bu akşam burda yapalım
Hem daha iyi gelen olur söyleriz.Saat 20:30 -21:00 arası iyi mi?Sana uyar mı?

Haydi Listeye Kızlar opuyorumnanaktan :hooray:

Herkese merhaba,

Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.

Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın

0037.gif

HAMİLELERİMİZ :nazar: BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ

ekobero :CüvCüv: _________ Erkek ____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

hayat_77 :CüvCüv: _________Erkek
____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

dmtumt84:CüvCüv: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

berrakada :CüvCüv: ________ Kız _____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

sleepy80 :CüvCüv: _________Erkek

A&S :CüvCüv: ____________Erkek_____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

pembehera :CüvCüv:________Kız

justing76 :CüvCüv: _________Kız

eliftanerbektas :CüvCüv:

demetnur :CüvCüv:

kelebek_1974 :CüvCüv:

Tuba373 :CüvCüv: ________Kız

bafo :CüvCüv: ___________Kız

eren sezen :CüvCüv: _____Erkek

derindenizzz :CüvCüv:

hayal1403 :CüvCüv:

dilemma:CüvCüv: _______Kız ve Erkek

kardelen_cicegi :CüvCüv:

teolog :CüvCüv:

has_bahce :CüvCüv:

gonca85gonca :CüvCüv:

000ar.gif
000ar.gif
000ar.gif

Temmuz Listemiz

skorpion74 _______ 31 temmuz

Ağustos Listemiz

mirage1983_______26 Ağustos

..yeliz..___________29 Ağustos

Eylül Listemiz

sevecen86_________1 Eylül

cicvir_____________15 Eylül

zorxx____________20 Eylül

d_kupcu_________23 Eylül

Ekim Listemiz

Havalıkız_________ 2 Ekim

flan______________3 Ekim

anka1297_________ 3 Ekim

Tancredi__________6 Ekim

portakal_suyu _____12 Ekim

aysen_34__________12 Ekim

masal_naz_________ ?

Princess of Rain____?
fairy19.gif

NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?

Bu arada ben de bu sabah doktora gittim kızlar boshayallersmile
Her gittiğimde muayene sırasında kadının telefonu çalıyor ve her defasında oğlu arıyor,ana kuzusu mu ne her dakkika iş başında rahatsız ediyor. :mymeka:
doktorun yaptığı da tam bir saygısızlık :umursamaz:
neyse gelelim benim kiste
doktor üstten baktı göremedi(biliyordum üstten bişey göremeyeceğini :1: )
Sonra alttan bakarken tel çaldı kist gitmiş dedi beni bıraktı hemen telle konuşmaya devam etti
Ultrason görüntüsüne basmıştı,sonra masa da baktı kistin kalp şeklini almış,hamileliğe engel bi durum yok dedi ve aynı ilaca devam dedi ( Cyclo- Progynova Kullanıyorum )
Klomen vermiyor musunuz dedim , bilmiyorumkismile hayır şimdi bu ilaca devam et bazı hastalarda geç tepki verebiliyor dedi.
Adetin gecikirse gel hemen dedi kaydirigubbakcemile4 (bu durumda adet olursam gitmeyecek miyim anlamadım ya,insanın o an aklına gelmiyor)
Sonra... bir kaç ay sonra.... :hulya:
Klomen ve pregnyl ye başlayacağız dedi. mirmirmirmir
Tüp bebek için yaşın daha genç dedi :1shok:
Ben şok oldum ne alaka ... akannehir
Ne yaptın ki bana tüp bebekten bahsediyorsun bütün sonuçlar iyiyken.
Öyle işte kızlar
Sanırım öbür aya benim yine başka bi doktor bulmam lazım.
boshayallersmile

KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi

flan...................20 (okundu)
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20 (okundu)
kötükedisero......20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
su06.................20
Aydemet..........20
Belle...............20
Adamerve........20

Duası Pazartesi akşamı yapılacak kızlar
Herkesi bekleriz.

Bu akşam da cicvir arkadaşımızın duası var haberiniz olsun canlar opuyorumnanaktan

flan....................20(okundu)
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20(okundu)
kötükedisero......20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
su06.................20
Aydemet..........20
Belle...............20
Adamerve........20

Herkesi bekleriz.

Bu akşam da cicvir arkadaşımızın duası var haberiniz olsun canlar opuyorumnanaktan

gülüm sistit ne ki?bilmiyorum da öğreneyim diye soruyorumbilmiyorumkismilebide sen aşılama felan her tedaviyi bitirdin mi?olumsuz bir şey yok diyosun niye öyle demiş ki doktor?anlamadımCADIARZUben de iyi bir doktor arıyorum aslında eşimin tanıdığı buranın en iyi cerrehlarından biri var o kimi tavsiye ederse ona götüreyim diyor dakaydirigubbakcemileben şöyle insan psikolojisinden de anlayan gittiğinde ilgilenen rahatlatan insanı kasmayan bir doktor arıyorum:teselli:bakalım arayan mevlasını da belasını da bulurmuşdelikafadulden

gülüm sistit ne ki?bilmiyorum da öğreneyim diye soruyorumbilmiyorumkismilebide sen aşılama felan her tedaviyi bitirdin mi?olumsuz bir şey yok diyosun niye öyle demiş ki doktor?anlamadımCADIARZUben de iyi bir doktor arıyorum aslında eşimin tanıdığı buranın en iyi cerrehlarından biri var o kimi tavsiye ederse ona götüreyim diyor dakaydirigubbakcemileben şöyle insan psikolojisinden de anlayan gittiğinde ilgilenen rahatlatan insanı kasmayan bir doktor arıyorum:teselli:bakalım arayan mevlasını da belasını da bulurmuşdelikafadulden

İdrar yapamama,idrarda yanmaymış canım.

Bana mı diyorsun aşılama falan her tedaviyi bitirdin mi diye?
Yok canım ben 2kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum ondada ikisinde de çatlamadı kist oldu yani bişey yapamadık daha.
Çok şanssızım ben ya doktorlardan yana da tedavileren yana da
İnşallah buluruz o dediğin cins doktorlardan :))

evet canım sana sormuştum portakalcığım doktor niye öyle hemen tüp bebek demiş diye şaşırdımda ondan sordumakannehirbenim bildiğim her tedavi denenir (ilaçlar iğne aşılama)eğer yine olmazsa tüp bebek tedavisine başlanır yanlış mıyım?bilmiyorumkismile

evet canım sana sormuştum portakalcığım doktor niye öyle hemen tüp bebek demiş diye şaşırdımda ondan sordumakannehirbenim bildiğim her tedavi denenir (ilaçlar iğne aşılama)eğer yine olmazsa tüp bebek tedavisine başlanır yanlış mıyım?bilmiyorumkismile

Çok haklısın canım benim bildiğimde öyle.
Doktor normalde çok uyuşuk bi ialca takmış 3 ay önce de gitmiştim kist varken bana bunu vermişti 3 ay iç hamile kalmazsan gel demişti.Yani öyle uyuşuuk
Şimdide bişey yapmadan bana sanki ben safım bilmiyorum neyin ne olduğunu tüp bebkten bahsediyor ama tüp için yaşın erken diyor anlamadım

tüp bebek tedavisini sormuşsunuz .aslında zorlu zamanı gecmeyen bir süreç gibi. ama moral ve sabır çok önemli.zor x cnm histereskopiyi sormuşun rahimdeki polipleri,kistleri,olumsuzlukları düzenleyen bir işlem.uyutulusun.20 dakika falan sürüyomuş. kalktığımda ağrım falan olmadı basit bir işlem.akşama adet gibi bir ağrı oldu geçti.kolay yani. şimdi doğumkontrol hapı kullanıyorum.kist oluşmasın diye.adet olunca sanırım ilaçlara ve iğnelere baslancak. ekim sonu gibide transfer yapılcak.hepside ağrısız işlemler.tek sorun beklemek.allah hepimizin yardımcısı olsun. öptm sizi.sizi haberdar ederim

Hayırlısı olsun aysecim evet süreç biraz sıkıntılı ama sen sakın sıkıntı yapma moralin daima iyi olsun.
İnşallah vesilen budur ve nasip olur annelik.
Adım adım bizi haberdar et canım.
Allah yardımcın olsun
Ne kadar ödeyeceksin tüp için ?

Porticim okuldayım çok yoğunum bugün giremedim, ama akşam mutlaka burdayım yerimseniben listede kendimin yerine EMOŞ'u eklemiştim en son, bi de aydemet ve emoş da bitirmişler galiba duaları, güncelliyosun dimi hayatım opuyorumnanaktan

flan...................20 (okundu)
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20 (okundu)
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
su06.................20
Aydemet..........20 (okundu)
Belle...............20
Adamerve........20
EMOŞ8935......20 (okundu)

Herkesi bekleriz.

Porticim okuldayım çok yoğunum bugün giremedim, ama akşam mutlaka burdayım yerimseniben listede kendimin yerine EMOŞ'u eklemiştim en son, bi de aydemet ve emoş da bitirmişler galiba duaları, güncelliyosun dimi hayatım opuyorumnanaktan

selam canım
Bak aydemeti okumuştum yazmamış mıyım gözümden mi kaçmış ben tekrar güncelliyim.
işteyim ya tam dikaktimi veremiyorum,rahat rahat yazamıyorum ki off bi rahat bıraksalar
öptüm seni

Back
X