- Konu Sahibi portakal_suyu
- #13.881
portakalaım ben adetliyim hala ama seve seve okurum cnm hemen duası olmaz zaten deme biter inşallah duaya kadar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar az kişiyiz o yüzden 30 ar tane veriyorum
cnm rahat ol bence hep iyi düşün nolur en büyük hatamız bu sanırım hep en kötüsünü düşünüyoruz hamile kalıcam de buay zemuszemus sürekli bende buay bişi yapamıorum ovulasyon testlerinden alayım bari bende bakalım boshayallersmile
nagehancığım helal olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırız :Saruboceq:
Ne güzel bak inşallah zamanı gelmiştirAy inşallah yaaa :Saruboceq: bu ay ilk defa doktora gitmeden ilaç içmeden kendiliğinden büyüyüp çatladı yumurtam inşallah tutturmuşuzdur :Saruboceq: olursa mucize olacak boshayallersmile
kızlar ben anca girdim ya sitede sorun vardı sanırım sinir etti bütüngün
aysenn kuzum geçmiş olsun ya kıyamam inşallah en kısa zamanda atlatır annen cnm sen şimdi anneciğine güzel bakarsın düzelir kuşum üzülme filminde gayet rahat ve güzel geçicek rahat ol sen cnmm
hayallere gelince ne hayali yavrum be ben hayal bile kurmuyorum artık opuyorumnanaktan
portakalaımah be hayatım yokya bizim bence beynimizde sorun var ya aşağılarda aramayalım neden olmuyo die kötü ne varsa çağırıyoruz hayatım ya ilacın yokmu kullanmaya devam etsen ay biri bitiyio biri gelio rabbim bizi beterinden korusun cnm
flan sen napıosun cnm okullar açıldı sizinde başladı artık mesai annelerde okula gidiyomuş kadar oluyo valla .
kızlar herkesler iyidir umarımmmmmmmmm
portakalaım ben adetliyim hala ama seve seve okurum cnm hemen duası olmaz zaten deme biter inşallah duaya kadar..
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
ALLAH 'ım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.
Bizi de Anne-Babalarımıza hayırlı, saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.
Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAH'ım bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı bizi cezalandırma,AFFET !
Katından hayırlı,nur yüzlü,sağlıklı EVLATLAR ver Rabbim
ALLAH'ım sen NAGEHAN arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl.
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.
Arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
kızlar ben anca girdim ya sitede sorun vardı sanırım sinir etti bütüngün
aysenn kuzum geçmiş olsun ya kıyamam inşallah en kısa zamanda atlatır annen cnm sen şimdi anneciğine güzel bakarsın düzelir kuşum üzülme filminde gayet rahat ve güzel geçicek rahat ol sen cnmm
hayallere gelince ne hayali yavrum be ben hayal bile kurmuyorum artık opuyorumnanaktan
portakalaımah be hayatım yokya bizim bence beynimizde sorun var ya aşağılarda aramayalım neden olmuyo die kötü ne varsa çağırıyoruz hayatım ya ilacın yokmu kullanmaya devam etsen ay biri bitiyio biri gelio rabbim bizi beterinden korusun cnm
flan sen napıosun cnm okullar açıldı sizinde başladı artık mesai annelerde okula gidiyomuş kadar oluyo valla .
kızlar herkesler iyidir umarımmmmmmmmm
portim ebuşun topiğe yazdım bakalım okuyan olursa ben sölerim :1hug:Aysen Arkadaşımızın Annesi İçin Ayetel Kürsi Listesi
Portakal_suyu.............30
Kötükedisero...............30
flan.............................30
zorxx..........................30
Princess of rain.......... 30
Kızlar Aysen arkadaşımızın annesi için dua okumak isteyenler lütfen yazsınlar.
Annesine şifa olur inşallah dualarımız
163 tane kaldı kızlar
aysen canım Allah acil şifa versin canım annene umarım en kısa zamanda atlatır:Saruboceq:
flancım cnm insan oluyo bazen böyle hiçbişi yapasın gelmio içim ağlıo derler ya öyleyim ama geçio adet zamanı oluyo öyle işte zemuszemus
aysenim kuşum öpt görüşürüzzzzzzzz